Stoned

Incendium

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Evil-Chuck 24.01.2006
tässä kappaleessa jäin kaipaamaan ärjymistä vielä enemmän kuin Devastated Life:ssa.. laulaja vetää erittäin hyvin mutta saisi olla enempi testiikkeliä toteutuksessa, jää pikkuisen ujoksi tuo laulu.. jälleen perkeleen hyvät riffit ja saundit ja meininki muuten on loistava. :)
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 16.01.2006
JEEEEEEE! Ugh!! Sairaan makeeta metallia mielettömän hyvällä laulajalla!!
0   +1 +2
 
9
a c e 08.07.2005
tämä on lempparibiisi =) hyvä kertsi jne. kulkee hyvin eteenpäin
0   +1 +2
 
salapiispa 06.06.2005
Taas soi laulut komeasti korkealta vedettynä. Kovaa matskua tässä tyylilajissa. Vielä paremmalla tuotannolla olisi aivan killeriä.
0   +1 +2
 
9
olli.teirikko 03.06.2005
Hyvin hiottua meininkiä. Valmista kamaa. Ei ominta juttuani, mutta toimii hyvin. Hyvät laulut. Sooloa jäin kaipaamaan.
0   +1 +2
 
8
dtoj 03.06.2005
Ugh...aika ohkaset soundit. Laulusoundiin voisi koittaa jotain parempaa sävyä saada. Hyvä kertsi, toimii! Basarissa vois olla pikkasen alapäätäkin. Kitaroinnit toimii hyvin. hyviä kosketinjuttuja tukemassa. Hyvä biisi, tykkään. Vähän tylysti feidattu loppu.
0   +1 +2
 
9
passe 02.06.2005
Hyvä biisi ja hyvä laulaja! Miksaus ja sovitus kohdillaan. Basarin klikki kuulosti meikäläiselle vähän liian black-metalliselta ja vei näin osan biisin tuhdeimmista palleista, mutta meneehän tuo noinkin. Tämä menee imutukseen!
0   +1 +2
 
Riku Rotten 01.06.2005
Poppia raskailla saundeilla. Olisi saanut antaa hiukan enemmän pikkusormea poppipirulle. Laulaja välillä tulkitsee lähes puhuen. Miksi, kun taidot kerran riittää?
0   +1 +2
 
8
-CSPR- 01.06.2005
katoppas kauan meni ennen ku teidän biisi tuli vastaan, ni tämäkö on tuolta vuoden kestäneestä sessiosta?
akin laulua voisi kehua vaikka kuinka paljon, soitto sujuu mallikkaasti niinkuin teillä aina, nyt kitarat on jotenkin tasapaksut. muutama kohta ja sovitus "kikka" pelastaa paljon. nyt tausta musa tuntuu hukkuvan laulun taakse. paljon se saattaa johtu mun paskoista kaitsareistakin. ei teidan paras biisi muttei heikoinkaan. osaatte tehdä musaa. mp
0   +1 +2
 
Pitk 01.06.2005
Alkoi lupaavalla kitaraosuudella, mutta kokonaissoundi jää kuitenkin vähän yksiulotteiseksi. Kaikki erottuu kyllä hyvin, mutta soundista puuttuu hyökkäävyyttä. Soitto on tarkkaa, eikä siihen puuttumista. Biisi on aika tavanomaista metallia. Jatkuvaa tuplabasaria harkitsisin toisenkin kerran. Virvelisoundi tympeä ja mitäämsanomaton. Laulussa voisi olla piiru-kaksi enemmän äijää. Ei siin mitään örinää, mutta snadisti enemmän eteenpäinvievää asennetta.
0   +1 +2
 
MdsPressures 31.05.2005
jotenki kovin tasapaksua, hyvät soundit, hyvä toteutus, mutta ite biisi ei mitenkään erikoinen.
0   +1 +2
 
MacFly 31.05.2005
Alku on ihan mojova, lähtee mukavasti rullaamaan tämäkin kappale. Laulajakin vetää hyvin, pikkasen lausunta vaatii vielä treeniä, suomalaista aksenttia vielä mukana ja se ole ollenkaan hyvä. Kertosäe on hyvä, tuo sellaista hieno nostetta tohon, ehkä enemmän voimaa olisi siihen kaivannut. HIM tuli mieleen, en tiedä miksi. Soundit ja miksaus on hyvät, mitä nyt kitarat voisi olla hevimmät.
0   +1 +2
 
9
JM 30.05.2005
aika hyvin toimii, sopivan rokkia ja raakaa minun makuun (hyvä riffittely) mutta myös melodinen puoli pelaa oikein hyvin, laulu on kaunista kuunneltavaa. hieno rakenne biisissä..keskiosan jäykistely ja melodinen kertosäe täydentävät toisiaan hienosti. tämä on ihan helvetin hyvä, kovolle meni, kiitos hyvästä musiikista!
0   +1 +2
 
10
torttutore 30.05.2005
Kyllä! Tässä biisissä toimii kaikki! Koukut on kohdillaan ja kun biisi loppuu tahtoo vain lisää ja lisää. Biisi jää soimaan päähän ja laittaa jalan "vippasemaan". Laulaja vetää hienosti ja soitto on tiukkaa. Ei tästä voi muuta kuin antaa kympin. HIENOA!!!
0   +1 +2
 
9
Boris the spider 30.05.2005
Hyvän kuuloista materiaalia, pidän laulajasta. Eipä juuri mitään parantamisen varaa, jos nyt jotain pitää valittaa niin laulajan ääntämys ehkä vähän ottaa korvaan, mutta eipä paljonkaan. Minä ehkä vähän yksinketastaisin kappaletta, voisi toimia paremmin radiossa ym...
0   +1 +2
 
luoja 30.05.2005
Stoned, tuleeko nimi siitä että eka riffi on kuin pöllitty stonelta? :) siis kitaroiden osuus, muuten kyllä ei stonelle saundaa :)
Perkele kun metallissa ei enää öristä, vaan normaali laulu on tunkenut sinnekkin, tämäkin kunnon murinalla varustettuna olisi paljon kovempi, vaikka iha hyvä näinkin, hyvä äänihän tuolla laulajalla on.
Biisikin on ihan ok, vaikkakin ehkä vähän tavanomainen.
Saundit on kohdallaan.
0   +1 +2
 
D19 30.05.2005
Ah, kävinkin jo imuttelemassa tämän koko levyn ja kuuntelin jo läpi. Tuo balladi oli ehdottomasti teidän parasta antia, aivan kuten kommentoinkin jo sitten jälkeenpäin. Ehkä toisella kerralla laulu toimii mullekin jo paremmin, mutta joku jarruttaa, ettei täysillä kolaha. Sika nätisti toimis varmaan, jos vaikka nais-stemmoja olisi tässäkin biisissä seassa. Odotan mielenkiinnolla mitä saatta tulevaisuudessa aikaan.
0   +1 +2
 
9
Deviantribe 30.05.2005
Vokalistilla mielenkiintoinen hiukan nuhainen ääni mutta vittumainen artikulaatio, ei onneksi ihan tankero-englantia, lausunta kun oli jopa hyvääkin. kummallisia mielikuvia muutamassa paikkaa. Soundeissa ei ole mitään valittamista ja biisi kulki riittävän hyvin. Tämähän voisi oikeastaan olla aika tappavaa livemateriaalia, nyt kuullosti ehkä vähän liian "rennolta". Raivo puuttui.
0   +1 +2