Rising sun

Protush

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
EMS-Project 03.06.2014
Kyllä tässä on mehukkaan menevä biitti.
0   +1 +2
 
9
Thomas Än. 22.04.2014
Näkee, että kaveri on jo jonnin aikaa vääntänyt. Tykkäsin erityisesti äänimaailmoista, hyviä valintoja!
0   +1 +2
 
8
h6 16.01.2006
Täähän on suoraan ku Miami Vicesta. Huumediilerit lähtee painaan ooppiumi lasti kyydissä pikaliipparilla pitkin beachia :D. mut Miami Vicehan oli ihan kova sarja joten 8
0   +1 +2
 
9
Rummut, syntikat ja efektit ovat huippuluokkaa... Kappale on mielenkiintoinen ja sen jaksaa kuunnella alusta loppuun useankin kerran. Elektronisen musiikin ystävänä annan ysin.
0   +1 +2
 
10
T-Sync 16.08.2005
Todella ovelasti ja kauniisti etenevä kappale, jota kuunnellessa ei voi välttyä tuolta ajatukselta mitä tuossa esittelytekstissä sanotaan. efektit ovat todella sopivia. eh, ei mulla muuta sanottavaa tästä tule mieleen. tosi loistava biisi!
0   +1 +2
 
9
Ville Kotiranta 03.08.2005
Ai hitto kun tämä alkaa hienosti. Loistava tuo mörinä-ääni. Ihan kivat padit hyppää kyytiin siellä 2min jälkeen, jolloin tulee pieni tauko, josta lähdetään mukavan leadin kanssa jatkamaan.
Jäin kaipaamaan vielä jotain melodiaan. Jotenkin jäi semmoinen tasapaksu fiilis siitä.
Kuitenkin hyvin voiton puolelle tämä kipale jää. Loistava alku ja toimiva kokonaisuus.
0   +1 +2
 
Pagan 17.07.2005
Olisko äänitetty hieman liian kovalla. Muuten miksausjälki on laadukasta, hyvä. Aikamoinen soppahan tämä on soundeja ja rytmejä. =)
Ei iskenyt näin melodillisesti, mutta tekninen puoli on kondiksessa.
0   +1 +2
 
9
Anssi H 16.07.2005
alku on aika omaperäisen kuuloinen, jossa on hienoja efektejä.
paljon täytettä tuntuu olevan. ;)
kick on aika sopiva tähän biisiin.
clappi kuulostaa hieman perus samplelta, mutta kyllä sopii!
padit ovat helvetin puhtaan ja moitteettoman kuuloiset.
2.30 kohala on aikamoista melodian nostoa. paljon hyviä ja erittäin laadukkaan kuuloisia leadeja!
itse melodia on aika laimeen kuuloinen, mutta kaiken kruunaa loistavat taustat.
se on myös hyvä asia että biisille on annettu aikaa! mun mielestä trancea ei akenneta 3 minsaan, riippuen tietysti genrestä.
erittäin hieno biisi, ei voi muuta sanoa!

9+
0   +1 +2
 
9
techrono 14.07.2005
Vallan hyvä biisi, melodiat, taustat ja fillit ovat kohdallaan ja meneviä. Breakbeat ja pianot sopivat hiljaiseen fiilistely/leijuntakohtaan kuin hyttyset kesään. Ainoa mikä häiritsee harjaantunutta sävelkorvaani on ensimmäisenä tuleva bassolinja: sanoisin että sen jälkimmäisen alemmas menevän nuotin pitäisi olla puoli sävelaskelta ylempänä. ;) Tämä pieni moka ei alkua pitemmälle juuri häiritse kun se peittyy muiden soitinten alle.

Tuotanto ja masterointikin ovat aika pitkälti kohdallaan, mikään soitin ei ole häiritsevän kovalla tai hiljaisella. Vähän toistavahan tämä on ja bassolinjassa olisi saanut hieman enemmän olla vaihtelua, mutta silti. Kelpo työtä.
0   +1 +2
 
9
onZka 14.07.2005
Kuten sanoinkin tämä Protu on kyllä erittäin korvaystävällistä!Biisin alku hämyilee sopivasti indrusaundien rajamailla.Saundit tosi makeat, huomaa että sulla on tota rautaa kotona.Kunnollisen konemusiikin hyvä lähtökohta.Miksaus ja masterointi TOD laadukasta, biisistä ei löydy "kummallisuuksia" tahi epäkohtia.Asiallisella linjalla kellutaan tässä biisissä kyllä koko ajan.Noin nuoreksi kaveriksi (jos niin voi sanoa) sulla on kyllä potentiaalia vaikka mihin näillä näytöillä.Ei muuta kuin keep on Rockin' ja stay tuned!
0   +1 +2
 
10
DJ Mihailov 11.07.2005
Hoi taas pitkästä aikaa. Täällähän ollaan onnistuttu tekemään oikein kunnon hitti kamaa. Masteroinnista en rupea sen koommin sanomaan kuin että se on huippulaatua niin kuin aina ennenkin. Hienoa party fiilistelyä tässä biisissä. Saundipuoli on sen verran hyvän kuuloista että se ei pääse tympäisemään vaikka onkin aika samantyylistä koko ajan. Mitä sä vielä täällä mikserissä kuhnit???!! MARS matkaan ja levyttämään siitä!!
0   +1 +2
 
9
Valandir 29.06.2005
Ajattelin tässä vain katsella minkälaista melodista trancea täällä päin tehdään.

(Anteeksi seuraava selostukseni, en ole tottunut antamaan arvosteluja suomeksi joten voi olla aika sekavan kuuloista englannin kielisillä termeillä):
Joo elikkä erittäin menevää, hyvää saundia omistava biisi. Odotin kyllä calm partista hieman parempaa. Efektit (tai ei siis efektit, vaan fx:ät millä tykkään enemmän noita kutsua) ovat hyvin korkealaatuisia ja saavat valmistamaan hyvät b-i:t sekä b-o:t. Ehkä hieman itseääntoistava biisi, mutta masterointi on erittäin kohdallaan. Rakenne toimii masteroinnin kannalta erittäin hyvin.

Aika lyhyt arvostelu mutta eihän sille mitään voi. Multa kuitenkin rapsahtaa mehevä 8.5 joka pyöristetään suoraan tuohon numeroon 9. Masterointi on valttia.

Nähkyillään, Aku
0   +1 +2
 
10
Dj Future 29.06.2005
Kaikki tärkee jo sanottu kaikesta luultavastikkin... Vitun hienot miksaukset, soundien selkeys ja melodiat on aivan mahtavia! Ite tykkään rakenteesta ja kaikista rumpujen osista. Mahtava fiilis tässä biisis. Ehdottomasti sun paras tekele!
0   +1 +2
 
10
rodeo 25.06.2005
joopajoo...nyt sulla on sitte 69 fanii :)... thx for me.... no ei se nyt musta oo kiinni, vaa SUSTA... sä tän musan teet... jöpinät pois!
tää on mielestäni parasta tuotantoa mitä sulla on tullu täs Promix'issä ja se on jo paljon ku noi on iha mukavaa matskuu:) mut silti tässä vois olla jotai koukkuu, mut kyl mä lähen heiluu tällasen version tullessaki, lupaus:)
tossa lopussa 5 min jälkeen on yksi biisin kohokohta, koska sitä ei ole liikaa ja se on omalaatuinen ja laadukas, nice lead
mut näin eletään ja biletetään jatkossakin
9++
0   +1 +2
 
9
eXplorer- 20.06.2005
Hyvän kuuloista musiikkia, ehdottomasti. Masterointi, rummut ja kaikki efektit on kyllä hyvin kohdallaan, mutta.. melodiat ei säväytä. Aika mitäänsanomattomia melodioita, kuten muissa biiseissäsikin. Lisää panostusta melodioihin, jokin selkeä päämelodia joka toistuisi läpi biisin olisi enemmän ainakin omaan makuuni. Mutta todella loistavaa soundia olet saanut aikaiseksi, siitä 9. :)
0   +1 +2
 
10
Vespe 19.06.2005
Vauhdikkaasti lähtee biisi käyntiin ja äänimaailma on edellisiin teoksiisi verrattuna jotain ehdottoman erinomaista (en siis sano että edelliset olisivat huonoja :). Elävän kuuloinen beat kaikkine fillereineen - toimii.

Melodiat ovat virkistävän erilaisia ja toimivia. Anteeksi mutta en suuremmin jaksa ruveta pohtimaan tätä biisiä kun olen jo sopivasti humaltunut ja aurinko tosiaan nousee ;P Mitään pahaa sanottavaa tästä biisistä en keksi. Ehkä liian kaikuinen ja eq:t tuntuu häröttävän että muutamia piikkejä olisi korkeissa/keskiäänissä. ja ehkä liian pitkä minun makuuni. Mutta nuo ovat niin pikkuseikkoja että en anna sen vaikuttaa muuten näin teknisesti - ja sisältä - loistavaan biisiin. Mikäs tässä kesää viettäessä :P
0   +1 +2
 
10
Dj Papa 15.06.2005
Alku on kyllä todella hyvä ja koko biisissä meno on laadukasta! Vähän ns. vanhanaikaisemmalla linjalla ollaan liikkeellä, mutta se tuo vain lisää tunnelmaa!! =) Biisissä on hyvin laajuutta ja hienoja efektejä! Ehdottomasti paras biisi sulta tähän mennes!!! 9½
0   +1 +2
 
9
ViZo 12.06.2005
Yeah! Hyvän kuulosen biisin oot saanut väsättyä. Taas kerran noi rummut ovat hyvin tehdyn oloiset ja toimii :). Soundit on kirkkaita, melodiat ovat kohdallaan ja efuja on käytetty sopivasti. Aivan selvästi "clubi-kamaa".
Itse olisin tehnyt biisistä hiukan lyhyemmän....mut hei...tää ei olekkaan mun biisi :) (...valitettavasti...heh....).
Loistavaa, 9+ pistettä!!!
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 12.06.2005
Hyvin starttaa, kivasti heiluu perkussiota jos jonkinlaista. Efektejäkin tuntuisi löytyvän tarpeeksi mikä on plussaa. Basari vähän muovisen kuuloinen, mutta hyvä EQ kuitenkin. Clap-soundissakin kivasti efektiä. Taustan soundit toimivat varmasti ja antavat odottavaa tunnelmaa. Melodiat ihan hyvän kuuloiset, mukavaa tunnelmaa vaikka ei paljoa energisiä soundeja olekaan bassoa lukuunottamatta. Kokonaisuutena melodiat toimivat hyvin, mutta vielä olisi voinut olla tehoa lisää. Rakenne toimii hyvin, ei suurempia valitteluja, kaikki kohdat tuntuvat tarpeeksi tehokkailta kokonaisuutta ajatellen. Kyllähän tässä on jo aika hyvää menoa ja sounditkin paranevat biisi biisiltä. Tunnelmaa sekä energiaa löytyy, ehkäpä tunnelma on kuitenkin pääosassa. Vielä tästä kuitenkin saa paremmaksi hiottua, paras kuitenkin tähän mennessä sulta. 8½
0   +1 +2
 
9
Wavescale 10.06.2005
Jeps, kyllä nyt viimeistään nousi kesäfiilis sataan prosenttiin :). Hienosti olet onnistunut tunnelma luomisessa ja miksauksessa, äänimaailma on raikas ja miellyttävä.

Introon mennään tuttulla protush tyylillä. Ei pahaa sanottavaa perkussioista. Hyvä naksutuslooppi biittiä tukemassa. Ja vaihdoskohtia siivittävät rumpurollit ovat paikoitellen erittäinkin hyviä. Bassosta meinasin aluksi sanoa että laihalta kuulostaa, mutta jonkin ajan kuluttuahan (alussa) sitä nousee tukemaan toinen bassosoundi.. Eli eipä oikeastaan mitään valittamista!

Melodiat ja padit on hyvin tehty tässä kipaleessa! Suvantokohtien padit ajaa asiansa mallikkaasti. Ja niiden sointukuvio kuulostaa hyvältä tuon esim. vähän ennen kahden minuutin kohdalla alkavan "pluck"-melodian taustalla. Mutta saundi ehkä vähän liiankin pehmeää. Kuulostaisi (mielestäni) paremmalta jos ne terävöityisivät suvantokohdan loppua kohden (cut-off vaikka nousisi) ns. täyteen mittaansa. Mutta siis hyvä näin!

Arpit myös hyviä, ja niiden soundi on juurikin sopivaa, ns. pysyy taustalla eikä hyökkää häiritsemään päämelodiaa. Noin 03:00 kohdalla alkava melodia kuulostaa, varsinkin pianojen kanssa, mukavalta. Jatkaa hienosti samaa tunnelmallista linjaa mutta tuo silti jotain uutta biisiin.

Täytyy myös mainita että noi efektit toimii varsinkin suvantokohdissa ja kohentaa biisin mielenkiintoisuutta ja tunnelmaa. Mutta muutama tuntui ikään kuin päättyvän kesken.. eli saisi olla lisää delayta.

Hyvä kesäbiisi! Koneelle lähti :) 9+
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 10.06.2005
No juu, olen sitä mieltä että tämä on parasta matskua mitä sä oot Mikserissä ilmoille heittänyt. Soundit toimivat ja fiilis on ihan kohdillaan tässä biisissä. Biitti toimii ja kikkailuja löytyy kivasti. Myös melodinen anti on aika hyvällä mallilla, mutta tuosta pianosta en lämpene kovinkaan paljoa. Jotenki se on tässä liian pelkistetyn oloinen ja kuiva. Ehkä mä olisin kaivannut jotai deepimpää ja vetisempää soundia. Tuossa on parempaa soundia jo 3:10 jälkeen. On enemmän meikäläisen mieleen. Tää on ihan hyvin toteutettu ja tuotettu biisi ja melodiatkin miellyttävät ihan mukavasti, mutta missään vaiheessa ei tule sitä tajunnan räjäyttävää fiilistä, että "perkele täähän on vitun hyvä!!". Kuitenkaan tästä biisistä en tahdo löytää mitään suurempaa moitittavaa ja kun soundit ja miksaus ovat kunnossa, ei tätä ole syytä alle kiitettävään arvosanaan jättää. Tähän suuntaan kun jatkat, niin hyvä on! :)
0   +1 +2
 
10
Radio24h 08.06.2005
Erittäin avara äänimaailma jossa efektit kohdallaan. Erittäin hyvä tausta ja kokonaistuotanto kaikkiaan. Jo heti alku antoi odottaa että tulossa erittäin mielenkiintoinen biisi. Pakko kehuu vielä efekti kikkailuja... Kokonaisuus soundillisesti kuulostaa hyvin puhtaalta. Ilmeisesti masterointiin panostettu...
Varsinainen biisin nousu antaa odottaa ja pitää mielenkiinnon yllä sopivassa suhteessa ja sitten kun lähtee... lähtee erittäin tasaisen varmalla kulkemisella eikä tässä harhauduta mihinkään Näsijärven selälle vaan pysytään upeasti rakenteen kanssa kurssissa...

Läx samantein imurointiin ! Thnx :) Alle kymppiin ei mitään mahdollisuutta !
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 08.06.2005
Hyviä efektejä ja omaperäisen kuuloista mörinää ja pörinää. Alku kuulostaa kivan technomaiselta ja samalla synat on siistin retron kuuloisia. Hienoa kolinaa. Indrustial äänet on aina hienoja, jos niitä käyttää hyvin.

Percussiot kuullostavat mahtavilta ja rummut muut läiskii laadukkaasti, miksaus kuulostaa laadukkaalta. Cläppi läiskii juuri omaan koravaan miellyttävästi. Pallomainen bassolinja kuulostaa hyvältä. Fillit toimivat yllätyshyökkäyksinä mahtavasti.

Biisissä on ilmava fiilis ja melodiat ovat miellyttäviä, eikä mikään tunnu käyvän päälle. Hienosti tämä saa laiskan jalankin liikkeelle. Miksaus kuulostaa todellakin onnistuneelta. Breikin pyöreys kuulostaa makealta ja erilaiselta. Arpeggiot ovat toimivia, tekee menon todella soljuvaksi. Progressiivinen meno on kuin vesi. Virtaa erittäin mielyttävästi alusta loppuun.

En keksi tästä kappaleesta mitään pahaa sanottavaa. Hiukan tasainen eteneminen alusta loppuun, mutta ei missään vaiheessa alkanut kyllästyttämään. Kaikki miellyttää minun korvaani. Todellakin vahvimpia biisejäsi piiitkiiin aikoihin. Oikein kesäisen hieno yllätys.

Mikserissä taitaa monella olla kyllä kesäfiilis, kun lämpimiä kesäkappaleita ilmestyy enemmän kuin normaalisti?=) 9½
0   +1 +2