Dreamshore 2002

RA.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Pixel Goblin 04.08.2008
Todella tunnelmallinen ja rauhallinen biisi.. tähän voisi vaikka nukahtaa :)
0   +1 +2
 
10
pia888 15.12.2006
aivan fantsu ;) .. ei oikeesti ainut kypä jonka olen antanut. Vaikka ei kuulu mun suosikkigenreen, niin kylläpäs on hyvä kokonaisuus - hei haloo ... lisää -pia-
0   +1 +2
 
8
route_electrique 25.08.2006
Kivaa Chillouttia. Kokonaisuutena hyväpaketti. Klassisen hienot arpit ja kivat rummut vie tän kotiin. Ylikäytetyt mutta aina toimivat 'seaside' -sämplet toimivat myös tässä. Tällä kertaa biisin pituus on osunut juuri kohdalleen, siitä propsit.
0   +1 +2
 
karman hardon 24.06.2006
hyvä chill-out fiilistely. ei mitään valittamisen aihetta, toimii genressään paremmin kuin junan vessa. ei tässä kuitenkaan mitään erityisen mieleenjäävääkään ole. samaa voi tosin sanoa tämän lajin edustajista yleensäkin: eipä tule mieleen yhtäkään FSOL:in biisiä jonka melodiaa voisi vihellellä aikansa kuluksi :D
0   +1 +2
 
10
Root 16.05.2006
Loistavaa jammailua, tähän uppoaa. Hiljaa sisään feidautuvat arpeggiot roks :P
0   +1 +2
 
9
trick_sky 08.12.2005
aivan upea biisi. äänimaailma yms todella hienosti rakennettu. piano on todella hyvän kuulonen delayt yms rimmaa todella hyvin. rumpuihin ehkä hitunen lisää voimaa (makuasia :-) ) rummut on muuten erittäin hyvät. äänet feidailee hienosti laidasta laitaan.
0   +1 +2
 
8
Blue Angel 13.10.2005
Mitenhän nyt eksyin tälle osastolle, mut pianolle ja aalloille pojot.
0   +1 +2
 
10
Objective: Life 06.10.2005
Loistava biisi. Lähes unettava. :P Jaksaa kuunnella, vaikka onkin pitkä. Haluaisin tietää mistä olet saanut nuo meren äänet/miten.
0   +1 +2
 
10
Taapero 14.06.2005
aivan loistavaa fiilistelyä. tullut tässä aika paljonkin tätä kuunneltua niin ajattelin tulla sitten arvostelemaan työsi tänne :P biisi kehittyy aika kivasti ja muutenki äänimaailma on juuri niinkuin pitää. no mitä tästä oikein sanoisi.. biisi toimii loistavasti.
0   +1 +2
 
9
Sleyr 20.10.2004
alussa olevat synat kuulostavat todella mukavilta. erittäin "ambientmaista" klikit ja bassot ovat kivat. pianolla luotu melodia erittäin hyvä ja n. 3:30 tulevat rummut mainiot. nyt jään vain kuuntelemaan tätä samalla kun kirjoitan 17-sivuista liiketoimintasuunnitelmaa valmiiksi :)
0   +1 +2
 
Kheinmann 16.04.2004
Hyvä biisi kertakaikkiaan. Pianosta pidän aina ja tämäkin olisi ollut täydellinen jos olisi ollut aavistuksen enemmän variaatiota pianomelodiassa. Leijuvana kuuntelubiisinä toki toimii näinkin. Biisi kasvoi loppua kohden hienosti ja tuo 12 minuuttia jaksoi kiinnostaa loppuun asti.
0   +1 +2
 
7
bze 07.02.2004
mukavan kevyttä äänimaailmaa, kuulostaa tuoreelta. suurin osa retkihypystä ja downtemposta kun on usein niin tummin sävyin teksturoitua. painovoima antaa hitaasti periksi.. .

kaipailin hieman suurempaa äänialaa tuolle pianolle, melodia kun on niin perin tyylikäs. linnunlaulut ja meriefektit olisi voinut heivata puolestani dev/nulliin, eivät ne toimi koskaan ja kuulostavat hölmöiltä.

ei tästä paljon negatiivista sanottavaa ole mutta ohueksi fiilistelyksi jää. soundeihin olisi kaivannut lisää syvyttää ja detaljia, turhan puhdasta ja kiiltävää omaan makuuni.
0   +1 +2
 
9
dremel 07.02.2004
ovela biisi! hyvältä kuullostaa eikä mitään valittamista! vai onkohan se niin et kaikki on vaa nii siistii musiikkii!!!! mut diggaan! siitä sitte tekemää lisää näitä!
0   +1 +2
 
Drakmin 07.02.2004
Kaunista tunnelmointia, todellista mietiskelymusiikkia. Puhtaat soundit.
0   +1 +2
 
Nyhde 06.02.2004
Hmm. Nyt tulikin ringissä vastaan tuttu kappale.

Täytyy aluksi sanoa, että mielestäni tässä on enemmänkin kyse Downtemposta, eikä niinkään käyttämästäsi Trip-Hopista, vaikka lähisukulaisia molemmat ovatkin. Ero on hienoinen, mutta kuitenkin tarpeeksi selvä ja mielestäni tämä ei vain oikein sovi yhteen Trip-Hopin kanssa. Downtempo olisi varmaan se oikeampi tyylilaji tämän kappaleen kohdalla.

Sitten täytyneekin sanoa pari kehaisun sanaa itse kappaleesta. Keh keh! Olenpa hauska, ha-ha.

Yritin kai sanoa, että olen aina pitänyt tästä kappaleesta. Hyviä puolia on monia, mutta yleinen tunnelmallisuus täytyy varmasti mainita ensimmäisenä. Kappale, jossa on onnistunut tunnelma, ei voi olla teoksena ainakaan täysin epäonnistunut.

Hyppäänpä nyt tylsästi ilman minkäänlaista aasinsiltaa höpisemään äänistä. En jaksa keksiä mitään luontevaa tuohon väliin. Äänimaisema on ensinnäkin sopivan monipuolinen ja yksityiskohtainen. Kaikenlainen pieni sälä luo eloa vankan pohjan päälle ja saa kaiken kuulostamaan kaiken kaikkiaan kovin hienolta. Padit ja kaikenlaiset kaikuvat elementit ovat aina tehneet tunnelmalle ihmeitä, eikä tämäkään kappale ole siinä mielessä mikään poikkeus: kerroksiin jakautuva ja varsin monipuolinen padimatto on tälläkin kertaa kovin vaikuttava. Mukaan heitetyt laineet ja lokit syventävät tunnelmaa ennestään ja muodostavat varsin eläväisen mielikuvan kallioisesta unirannasta. Mielikuva elää voimakkaana koko kappaleen ajan ja jopa hieman kuuntelun jälkeenkin. On lisäksi mainittava tuo aivan mahtava pianomelodia, joka lisää teokseen sen viimeisen silauksen. Säväyttävää!

Vaikka kappaleen yleinen sointi tuntuu edelleen hieman turhankin puhtaalta, sopii se silti kappaleen yleistunnelmaan varsin hyvin ja luo mieilkuvaan tietynlaista kiiltokuvamaista ja kliseistä uneliaisuutta, joka onkin loppujen lopuksi kappaleen ehkä suurin yksittäinen vahvuus. Kappaleessa yhdistyy unelias tunnelma ja tavallaan elokuvamaiselta kuulostava toteutus. Lopputulos on varsin onnistunut. Vaikka oloni onkin tämän kaiken suhteen varsin ristiriitainen, päädyn silti pitämään tästä.

Pirun etevä, hyvin tunnelmallinen ja ennen kaikkea tarpeeksi pitkä kappale, jota voi petollisen helposti vain unohtua kuuntelemaan. Menisin muuten nautiskelemaan tästä sängylleni, mutta nukahtaisin aivan varmasti ennen kuin huomaisinkaan, mikä ei puolestaan tule kuuloonkaan.

Yksi asia, jonka olisin tässä halunnut muuttaa, on tuo aloitus. Mielestäni kokonaisuus olisi voinut toimia vielä hieman paremmin, jos alussa olisikin kuulunut vain laineita ja lokkeja. Näiden päältä olisi sitten voinut jatkaa tuosta kappaleen nykyisestä alusta. Eipä tuolla toisaalta ole niin väliä, sillä tätä tulee aloituksesta huolimatta kuunneltua ajoittain paljonkin.

Erittäin vaikuttava kappale.
0   +1 +2
 
Aika pitkä teos. En mä pysty mitenkää löytää jotakin yhtä asiaa johon tarttua valituksen muodossa(yritän kuitenkin). Kivasti ämä rullailee eteenpäin. Nautinnollista. Noi veden lotinat on vähän ehkä hölmöhköt enkä mä tartte mitään lokkia tähän nyt. Jotakin muuta voisit niiden tilalle kehittää. Ei tästä oikein muuta häiritsevää nouse esiin. Kovalevylle tämä päätyy. Ilmoitatathan jos teet tälle vielä jotakin? Mahtava chillout/loungebiisi. Tämä olisikin kiva jossakin eknobileiden chillout roomissa todellakin joo. Noi veden lotinat vaan on niin tyylittömät. Voivoi sentään.
0   +1 +2
 
10
Setittäjä 06.02.2004
Hienon kuuloista meininkiä. Todella rauhoittavaa ja toimivaa musiikkia. Ehkä tuo pituus häiritsee näin tässä tilanteessa, mutta tosiaan kun tekee noin kuin tuossa kehotit, niin varmasti toimii parhaiten, eikä pituus haittaa. Todella hieno äänimaailma, ja upeita melodioita. Tämä on upea biisi.
0   +1 +2
 
10
a98 05.02.2004
jo ennen ekan minuutin päättymistä tiesi että nyt on kovaa matskua. todella rauhallista ja rentouduttavaa matskua. tuotanto on hyvin hanskassa. tuo välillä toistuva pieni bassontynkä on ihan mahtava. samoin kaikki melodia osasto on mainiota eikä mitään väkisin väännettyä. pitänee ladata koko tuotanto koneelle ja faniutua.
0   +1 +2
 
10
Salminen 05.02.2004
Todella nätti matka mielikuvituksen syövereihin, tuli työpäivään kummasti piristystä! Bassoa ehkä olisi voinut olla soundissa vähän enemmän. Pitkä kappale oli, mutta niin tällaisen kuuluukin olla. Lopetus oli uskomattoman siisti, sukellus pisti kylmät väreet selkäpiihin. Upeaa.
0   +1 +2
 
Rhino 05.02.2004
Rauhallista ja rentouttavaa musiikkimaalailua. Pidin kovasti, mutta biisi olisi vieläkin parempi, jos pituutta leikkaisi puolella.
0   +1 +2
 
9
Möhökki 05.02.2004
Hieno tunnelmabiisi eikä pituudessakaan ole turhaan menty tinkimään. Biisi jossa on vaihtelua, tunnelmaa, nyansseja. Linnun äänet oli hienoja. Miinus jotenkin kuivista rumpusoundeista. Joka tapauksessa nautin kuulemastani varsin muhevasti. Tämä menee oikopäätä kovalevylle.
0   +1 +2
 
9
Imp 05.02.2004
aivan loistava tunnelma.tämän päivän paras ringin biisi tähän mennessä minun kuunteluissa.tulee osittain mieleen joistain sampleista prodigy.hyvä rakenne.biisi pysyy kasassa koko ajan.biisiin tulee vaihtelua tarpeeksi.
0   +1 +2
 
9
Loom Vortex 04.09.2003
Meikä levitoi katon rajassa.....(sähän istut siinä....jakkaralla)....ookei pitää vähentää pulkkisen kattomista ja muutenkin vähän kaikkee, mutta mutta....upea biisi joka toimii erinomaisesti koko matkansa, kohdalle 12.41 asti.
0   +1 +2
 
9
pinza 09.07.2003
Ovela leijuntaversio tosta alkuvuosien dreamhouse-klassikostasi. Toimii suht hyvin, vaan pidin alkuperäisestä enemmän.
0   +1 +2
 
10
Dj Senheis 15.03.2003
Aival loistava biisi!!!
0   +1 +2
 
qso 06.01.2003
Tavattoman hienosti rakennetut 12+ minuuttia. Alusta kaappaa jo mukaansa. Niin tyyneää, niin herkkää ja kovin kaunista. Mielestäni erittäin onnistuneet perkussiot ja kuten muutkin sanoneet: upea piano.
0   +1 +2
 
9
Laihanen 06.01.2003
Noi synaleadit olis voineet jättää pois tai korvata jollain muulla soundilla. Ne rikko muuten 10 arvoisen ambient-tripin. Etenkin tuo täydellisesti eq:ttu piano..aaah. Helkutin hieno biisi on, nam!
0   +1 +2
 
9
synthesia 05.01.2003
Näin pitkäksi kappaleeksi toimii todella hyvin. Muutoinkin vallan mainio. Kaksi miinusta. Alku osan hihat on jotenkin rauhaton mielestäni, toimii tosin sitten kun komppi tulee mukaan. Toinen pianon melodiassa tuo viimeinen pätkä muistuttaa jotain kappaletta mitä en nyt saa päähäni ja se häiritsee... muutoin piano on hyvä... soundi on kiva ja melodiakin. Kuuntelen varmasti vielä monta kertaa tämän kappaleen. Ai niin. Erityisesti 9 minuutin kohdalla oleva breikki ja nostatus ansaitsevat kiitosta.
0   +1 +2
 
9
North Vibes 05.01.2003
Kaunis kokonaisuus. Kappale kehittyy erittäin luonnollisesti ja rauhallisesti kyllä kovolle menee ja 9 helähtää. Piano loistava muuten
0   +1 +2