Into Your Heart (Remastered)

Rectum

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
SarQ- 19.02.2004
no jaa, tää oli aika kivan kuulost. hyvät saundit kyl, ei paha laulukaa.. iha kelpo kamaa jo. uskon kyl et tän metalli porukat diggaa täst iha kybäl.. kivan kuulost vaikken nyt pahemmi oo metallin ystävä.. emmä täst tän enempää osaa sanoo, hyvin tuotettu. voisin jopa luulla et on jotai jenkki metallii jota frendi soittais mulle joltai cd:ltä fiiliksissä :).. tai jotai vastaavaa.. no mut hyvän kuulosta kuiteski
0   +1 +2
 
r00pe 18.02.2004
Tämä kärsii soundeista. Laulajalla on mielenkiintoinen ääni. Vaikka tuotanto jää aika ohueksi, niin sen takia tämä kuulostaa kuitenkin paljon ilmavammalta kuin monet ihan tukkoon tungetut nykypäivän mättöbiisit.
0   +1 +2
 
Haava 17.02.2004
Perkule... En ole yleensä tälläsen "rankan" väännön ystävä... Tuo laulaja on vain niin helevtin hyvä... Tuntuu, että äijä vetää tosiissaan... Paitsi nuo puhemaiet heitot tuolla välissä... Rankka kitara vetää homman himaan ja lalumelodiat rokkaavaa... Tästä todela löytty sitä RANKAA vääntöä... Vedetään sormet ruville fiilistä... Ei edes kompurointi ei ollut onnitunut pilaamaan tuota fiilistä... Usomatonta... Kaikki lähtee fiiliksestä tai siihen kaatuu... Tässä oli tunnnetasolla haluttu sanoa jotakin. Helvetin asiallista. Kolahti.
0   +1 +2
 
Dj Senheis 14.02.2004
En kyllä kuuntele Metalia yhtään. No samnlaista kitaranan rääkkäystä tämä on kuin jotkut Iron Maidenit. Säröt ihan ok, ja tunnelma samanhenkinen kuin taas noissa Iron Maideneissa.
0   +1 +2
 
8
Jezmilar 14.02.2004
Kyllä tuo pätkiminen on ihan soittotaidon puutetta. Kyseinen biisi on äänitetty livenä kämpillä minidiscille...
0   +1 +2
 
Commandant 11.02.2004
Tylsä biisi=onhan näitä jo muutama samatyylinen. Liekkö kasattu jollain raituriohjelmalla, vai millä, mutta pätkii osioiden välillä aika kivasti.
0   +1 +2
 
sakke-makke 11.02.2004
Todella hyvänkuuloinen sävellys/sovitus, ja fiksua kitarointia. basso ja rummut pelaavat hyvin yhteen, ja laulajilla löytyy kykyjä. Toi tomipaukuttelu ennen sooloa on makea ja hyvää tilutusta piisaa..mutta :

Huomaan teidän leikelleen nauhoituksia koneella, jollain ohjelmalla, ja pieniä klikkejä audioraitojen asettelussa on havaittavissa..napsuntaa, pätkintää, yhteensopivuutta jne..eli miksauksena paketti on aivan liian vaillinainen sävellyksen laatuun nähden. Stereokuvakin vaihtuu selkeästi mm. siinä kohtaa, kun viimeisen 30sek aikana tulee tuo "kertsi" vielä kerran. Sitä ennen soiva väliosa on selkeästi keskemmällä stereokuvassa, ja kertsissä se levittyy laajemmalle..ja pieni, lähes huomaamaton pätkäisykin on aistittavissa. Lisäksi niin rumpujen kitaran, basson, kuin vokaalienkin miksaamisessa on nyt kyllä nukuttu pahemman kerran. Ei dynamiikkaa ja potkua laisinkaan. Jos rekkakuski kuuntelisi tätä huonolla autoradiollaan, hän nukahtaisi rattiin "tasojen" vähyyden kuullessaan. tai jotain vastaavaa kuitenkin :D Potkua tarvittaisiin AIVAN PERKELEESTI. Nyt miksaus/masterointi on niin tuhruinen/suttuinen etten raaski numeroa antaa. Mutta biisinä, kuten jo olen jauhanut, toimii varsin hyvin vaikken genreä pahemmin rakastakaan.

Säv./Sov/Soitto. : 86-88/100

Äänitys/Jälkimiksaus/Masterointi : 49/100
0   +1 +2
 
8
Stocco 10.02.2004
Alkaa iskevästi. Häiritsee hiukan se, että kitara on kokonaisuudessaan vasemmalla. Pieni kiertoujelluskin kuuluu. Pidän tuosta, että lauletaan suurimmaksi osaksi selkeästi ja välillä öristään. Melodia on hyvä. Rummuissa on hyvää se, ettei niitä lätkitä koko ajan täysillä vaan välillä kevyemmin kilkutellaan. Metalli biisiksi melko pitkä. Tosin juuri kun aloin sitä huomaamaan tulikin sopivasti soolo.
0   +1 +2
 
6
Taiteentuntija 10.02.2004
Turhaan pitkitetty kaupallisen rockin ja rankemman örinämusiikin välillä tasapainotteleva kipale. Mielikuvitusta ei juuri käytetty. Laulajan ääni oli kieltämättä hyvä, mutta varsinkin kertosäkeessä sitä ei käytetty tosissaan. Myös soitannollisesti kertosäe oli liian vaisu. Rumpusoolo lopussa antoi vähän pisteitä, mutta kitarasoolo kuulosti erilliseltä muuhun kappaleeseen nähden.
0   +1 +2
 
a98 10.02.2004
kyllä nyt iskee. eipä tämä kauheasti remasteroidulta kuulosta, mutta pienet tunkkasuudet yms eivät häiritse kun kitarat rokkaa niin kovasti. laulajakaan ei ollut paha, mutta biisin ehdoton koukku on tuo kitara riffi. tässä on hyvin sotkettu vanhaa hyvää heavy soundia ja uuttakin (mikä ei tosin itselleni uppoa niin paljoa kun vanha). vähän tarttuvampaa kertsiä jäin odottelemaan, mutta alun riffittelyt toimi.
0   +1 +2
 
Möhökki 09.02.2004
Paremmilla soundeillahan tämä olisi aivan tolkuttoman kova. Kyllä tämä tällaisenaankin kolahteli, joihinkin kohtiin tuo hieman rosoinen soundi sopikin. Maiden tästä lähinnä tuli mieleen, mikä on hyvä asia. Mukana oli kuitenkin jokin poikkeuksellisen omaleimainen ote.
0   +1 +2
 
9
Salminen 09.02.2004
Vielä kerran voisi kyllä yrittää tuota masterointia, bassot ovat jääneet melkoisen hiljaiselle. Mutta mitä sitä suotta saivartelemaan, erittäin jyräävää melodista kettinkiä ovat miekkoset taltioineet. Soittotaito on joka jäppisellä kunnossa ja laulaja sekä laulaa että ärjyy hienosti. Kyllä noihin soundeihinkin tottuu.
0   +1 +2
 
8
Calmination 09.02.2004
Hyvän kuuloista, vaikken tällaisesta musiikkityylistä niin hirveästi perusta.
0   +1 +2
 
8
Rhino 09.02.2004
Yes, makian murakat skitat. Laulu toimii, mutta löysähkö soitto vie vihaisuuden tästä pois. Niitä soittimia pitää kurittaa tämmöisessä musassa !
0   +1 +2
 
9
WaurioRocks 09.02.2004
Kylläpäs kuulosti hyvältä.. Velmu laulutyyli laulajalla. Sopi hemmetin hyvin meininkiin. Hmmm... Faith no more tuli vähän kertosäkeestä mieleen. Hyvä sekin kyllä... Yhdeksän.
0   +1 +2
 
7
Zagaar 30.01.2004
Ihan hyvä...
Olis helvetisti parempi jos en olis kuullu noit samoi juttui miljoonaa kertaa...

Soolo ei mielestäni sopinu taaskaan...
Paitsi vinguttelu lopus oli ässä... :)

Tiukkaa vääntöö ...nevertheless
0   +1 +2
 
9
A.D.I.D.A.S. 27.08.2003
Tässä biisissä on jo sitä jotain. Edelleen tiukkaa vääntöä. Hyvä melodia ja soitto toimii. Hyvin tasapainossa ja kaikki miksausta myöten kunnossa. Ei tuu suoranaisesti mikään bändi mitä oisin kuullu mieleen mikä on hyvä. Tää on paljon parempi ku toi eka... hyvä...
0   +1 +2
 
Nyhde 06.01.2003
Aivan loistava biisi tämä kyllä edelleen on. Äänenlaadun suhteen on tapahtunut kiitettävää parannusta ja kyllä tätä tulee varmaan jatkossa soiteltua ahkerasti. Määrää isolla K:lla.
0   +1 +2
 
Nyhde 06.01.2003
Aivan loistava biisi tämä kyllä edelleen on. Äänenlaadun suhteen on tapahtunut kiitettävää parannusta ja kyllä tätä tulee varmaan jatkossa soiteltua ahkerasti. Määrää isolla K:lla.
0   +1 +2