Vanhuskaiden kesä

Kristuksen Vapahtamien Laulukuoro

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

efunkelist 24.09.2009
Näissä biiseissä välittyy todellinen luoteiskristillinen passio. Soundit on tosin vähän turhan hifiä tai sitten oot hakenu jotain kummallista fuusiota uuden ja vanhan välillä. Sanoitukset on paikoin vähän löysiä mutta ei se mitään, tulkinta on vakuuttavaa.
0   +1 +2
 
4
jjkulmo 31.01.2006
:D:D:D
Psykedeelistä...
Laulu särkyy, biisi toistaa itteään, sanat on aivan kamalat, ja tää kuulostaa ihan joltain lastenlaululta. Sorry
0   +1 +2
 
10
Tikku-Ukko 30.01.2006
Tää oli aika hyvä. Sä oot sairas. Mä oon sairas. Whup-di-duu!
0   +1 +2
 
Fröideiro 21.12.2005
Tää menee musta jo jumalanpilkkaamisen pualele.
Ainoo hyvä oli se särkevä laulusoundi...
Ja ihan vielä tiedoks että jeesus ei lahtaa pakanoita.
0   +1 +2
 
6
JM 20.11.2005
Heh, laulu on sentään särötetty ja sävellys "ihan ok" muuten aikamoista kidutusta.
0   +1 +2
 
LauriT 02.11.2005
Aika uskomatontanta meininkiä tämäkin... Laulussa on kivasti vedetty tulkinta överiksi. Varsinkin tuo särö tuo mukavasti "tunnetta" tulkintaan.
0   +1 +2
 
9
Ei taida olla ihan selvinpäin tehtyy materiaalii! Vitsinä toimii kyllä kiitettävästi. Muuten antasin kympin, mut tuo lopun toisto alkaa jo vituttaa vähä liikaa. Tässä on jo fiilistä mukana!
0   +1 +2
 
Martian Law 15.09.2005
Mykistävää. Hm. Noista sanoista voisin kommentoida, ne kun tuntuvat herättävän keskustelua. Vaikka tämä teksti & tämä musiikki saattaa vahvistaa stereotypioita "uskovaisista", niin harhaanpa johtaa. Eihän Jeesukseen uskovat toivo pakanoiden käristämistä, eivätkä edes uhkaile sellaisilla. Tällaiset asiat näyttävät kiusaavan tosipakanoita, joten siksi ajattelin huomauttaa.

Ai niin, mautonta tämä tällainen huumori on. Mutta ei se mitään, tällaisen tekeminenhän voi johtaa vaikka mihin. Jokin tarkoitus tämänkin tekemisellä on ollut. Nyt ainakin voimme olla varmoja, että Herramme Jeesus Kristus on sinuakin / teitä kuullut! Hän ymmärtää sinusta / teistä nekin asiat, mitä me tavalliset Mikseriläiset emme millään voi aavistaa emmekä laulujesi / laulujenne perustella tavoittaa.
0   +1 +2
 
10
zood 15.09.2005
M.A. Numminen goes gospel. aaaargh. Olipa ahdistavaa. Tästä välittyy jotenkin osittain sellainen stereotypia uskovaisista, ja toisaalta myös minun kuvani heistä. Luulin noin vuoden ajan elämässäni itsekin olevani uskovainen koska silloinen tyttöystävänikin oli, rakkaus on sokea. Mutta ristiriitainen näkemys aiheutti koko irtoamiseni siitä menosta. Ajattelu että uskovaiset menee taivaaseen ja kaikkien muiden uskontojen ja pakanoiden edustajat menee helvettiin, riippumatta millaisen elämän ne on elänyt. Silläkin uhalla että kristinusko olisi oikeassa menen sitten helvettiin, sen epäoikeudenmukaisuuden takia että uskovainen murhaaja voi päästä taivaaseen mutta hyvän elämän elänyt muita auttanut muslimi menee helvettiin sen takia että on syntynyt eri uskontoon. Tämä on niin todellinen biisi, vaikka uskovaiset eivät tästä pitäisikään, herätysjuhlat nähneenä tämä oli minun myös näkemykseni uskovaisuudesta. Menen laulaen tätä helvettiin. Tulipa ahdistava aamu.
0   +1 +2
 
10
buranaC 18.08.2005
Onko huono lauluääni pilkkausta?
0   +1 +2
 
9
Spathi 03.08.2005
Aika hauska, tästä löytyi melkein kaikki kirkkomusiikin kliseet...
0   +1 +2
 
Tässä on aikamoinen pudotus tasossa tuohon edelliseen kappaleeseen.
Sanoista saa aika heikosti selvää, eikä nekään oikein onnistu huvittamaan.
Noh, parempaa odotellessa...
0   +1 +2
 
10
negaatio 03.07.2005
Ei jumalauta! Aivan loistavaa :D
0   +1 +2
 
10
Teemujazz 23.06.2005
Ei jumalauta... Kuolee nauruun :D:D:D

Toi mikkitekniikka on samaa menoa kuin tuolla Intiassa Hindutemppeleissä.

Tällainen biisihän on aivan loistava esimerkki näille oikeille hihhuleille.
0   +1 +2