Hypotermia (Remaster)

Gerichtshof

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Innostuin EBMstä vasta vähän aikaa sitten, mutta tämä iskee todella lujaa. Konemusiikissa pidän eniten synkästä tunnelmasta ja etenkin tällaisessa matskussa hienoista melodioista ja ilkeän kuuloisista vokaaleista. Tässä yhdistyvät kaikki ne elementit. Melodiat ovat futuristisella tavalla synkät ja tykkään etenkin synan soundista. En osaa tästä niinkään erotella mitän erityistä hyvää/huonoa, mutta tunnelma on loistava ja se on tärkeintä.
Erittäin hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
Tyfon 11.11.2005
Loistavat meloodiat..
0   +1 +2
 
Kuv 28.06.2005
Säätövaraa löytyy aina. :) Träkkerillä tehdessä nuo matalat soundit tahtovat aina olla vähän ongelmallisia. Itse onnistuin jyystämään tässä biisissä käytetystä samplesta enemmän munaa irti, tai ainakin se siltä kuulosti omalla äänentoistollani. Kokeilin sitä alunperin juuri sen takia että edellisen version mäiske kuulosti jotenkin ontolta.
Myös mp3-pakkaus saattaa vaikuttaa asiaan, 160kbps ei ole mitenkään päätähuimaava laatu.
0   +1 +2
 
7
Mestari_Li 28.06.2005
Hypotermia on ehdoton suosikkibiisini EBM:n alalta, itseasiassa ensimmäinen jonka kuulin. Alku rysähti kivan matalasti soimaan, mutta tuo uusi bassorumpu on kyllä aika munaton, vähän kun saisi siihen syvyyttä. Laulusta saa hieman paremmin selvää kuin vanhassa versiossa, plussaa sitä. Syntikkakin on pienellä delaylla näköjään parissa kohtaa, tuo oli aika mitäänsanomaton lisä, jotenkin se soi oudosti korvassa. Tuo uusi snarefilli oli kyllä aika potkukas, plussaa siitä. Jäi kyllä semmoinen fiilis, että pidän itse enemmän vanhasta versiosta, vaikka näillä onkin aika vähän eroa. Jos sen matalamman rummun saisi takaisin, tunnelma olisi varmasti jo parempi.
0   +1 +2
 
jere|korva 28.06.2005
Mää diggaan enemmä siit alkup. tai remasteroimattomasta. Täsä ei oo enää semmosii ihQui rumpui, mut onhan tää kyl melgee sama. Tavallaa. Moromoro.
0   +1 +2