Close your eyes

Yellow Box

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
CruelDivinity 23.08.2005
Alku oli kieltämättä vähän turhan yksinkertanen, mutta en sanoisi että tylsä tms.. Laulajan ääni on aivan ihana ;) terkkuja vain :D kuulostaa TOSI hyvältä :)
0   +1 +2
 
6
thefat 23.07.2005
Laulajalla suoraan sanottuna ärsyttävä ääni. Alku lähtee vähän tylsästi. Kertosäkeeseen pitäis saada kitaroille vähän rankemmat säröt niin kuulostais paljon paremmalta. Tai ehkä se johtuu miksauksesta. Toista kitaraa tuskin kuuluu muiden soittimien takaa. Lautaset on vähän huonosti miksattu ja kertosäkeessä rumpali mielestäni lyö niitä vähän tyhmässä kohdassa. Olis vaikka soittanu haikkaan kertosäkeen niin olis voinu mäiskiä oikeen olan takaa tohon kertsiin. Kappale ei tarjoa mitään erikoisuuksia ja on pidemmän päälle vähän tylsä. Olis vaikka voinu lisätä loppuun ovelan tempon muutoksen tai modulaation niin olis tullu jotain vaihtelevuutta tähän kappaleeseen. Tai jotain pieniä kikkailuja sinne tänne.
Ei mielestäni mikään järin hyvä kipale. Laittakaa tuleviin kappaleisiinne joitain pieniä kikkoja tai jotain mikä tekisi kappaleesta jännemmän ettei se olisi samanlaista puuroa koko ajan.
0   +1 +2
 
6
Anniss 28.06.2005
Tuo alku oli jotenkin ärsyttävän yksinkertainen. Muutenkin öö. Ei tää oo yhtä hyvä kuin "Why all This". Tässä oli kyllä paremmin eroteltu A- ja B-osat. A-osa ei kuitenkaan oikee kolahtanut ja lyriikoita olisi voinu hioa enemmän rimmaaviksi. :o Laulaja on kyllä Turun keskiarvoa kovempi ja muutenkin koko bändi iha jee. :)
0   +1 +2