With Blinded Eyes

Morg

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
will 4 my ID 09.07.2006
lohintaa= louhintaa
0   +1 +2
 
9
will 4 my ID 09.07.2006
Rouhivaa riffiä pukkaa! Hyvän kuuloista keskitempodeath-lohintaa Obituaryn hengessä.
0   +1 +2
 
highhypnotic 31.03.2006
Olisko ollu tää biisi minkä kuulin joskus Metalliliitosta, tai jonkuu kumminkii teiltä. Toimii ihan jees. Rytmiryhmä pitää hommaa kasassa. Biisistä sen sijaa ei jäänyt oikein mitää mieleen. Saundit on vaa jotenkii huonolla tavalla kamalat : / Mielummin kuulis kunnon soundeilla tai jotaa.
0   +1 +2
 
9
Dimenor 23.03.2006
Helvetin kovaa meininkiä jätkät. Kitarat vetää kivasti yhteen eikä bassoa rumpuja ja hyvän kuuloista laulua saa unohtaa. Keep it up |m/
0   +1 +2
 
9
Shitstormer 31.01.2006
Tää toimii kyllä, vitun asenteikasta menoo, riffit potki kyllä kiveksiä kurkkuun :D.. Laulusta pidin kyllä jonkun verran, joissain kohissa vähän laimeeta ja laulu miksattu aika paskasti. Soitto vähän tökkii joissain kohissa mutta ei mitää sen pahempaa, JEA
0   +1 +2
 
7
Thorax 10.01.2006
Soundit on suurimmaksi osaksi hyvät joskin rummut ovat jotenkin "onton" kuulosia ja jää liikaa taka-alalle aina vähän väliä. Riffit on yksinkertasia ja toimivia alusta loppuun, mutta biisi vaan ikävä kyllä junnaa hieman paikallaan. Biisin soundit kuulostaa jotenkin 90-luvun alkupuolen death metal soundeilta. omasta mielestäni hyvät ja palautuukin tuon aikakauden musiikki hyvin mieleen.
Loppupuolella tuleva hitaampi osuus tuo lisää vaihtelua, mutta totuus on, että kokonaisuudessaan tämä keskinkertainen biisi. kuunneltavaa joo, mutta parempaan pystyisi
0   +1 +2
 
CJP 02.01.2006
OK! Asia selvä :D Hieman bändin kanssa ehittiinki ihmetellä. Eikai ne saundit ny Niin paskat ole. Hyvä että selvis :P
0   +1 +2
 
8
spirit crusher 01.01.2006
kuuntelin tämän eka kerran kuulokkeilla ja niissä oli piuhassa klappia.... sen takia kuulosti aivan paskalta kun ei juuri muuta kuin kitara kuului :)
nythän tämä kuulosti jo hyvältä kun ei ollut telineet päässä ja kuulu rummuista muutakin kun virveli no kasi napsahtaa :)
0   +1 +2
 
CJP 28.12.2005
O.o ?
0   +1 +2
 
8
spirit crusher 28.12.2005
aivan järkyttävän huonot soundit! bassoa en kuullut ollenkaan, rumpalilla kapulat kädessä ekakertaa????? paremminkin olis voinut takoa!!! muuten ok biisi, isot miinukset rummuttelusta...... ja puolipistettä tippuu soundeista :)
0   +1 +2
 
8
Hellazar 09.11.2005
Soundeista en rupea paasaamaan. demo on demo. Mutta itse biisiin: hyviä riffejä ja kokonaisuudessaan hyvä biisi. laulu sopivan ilkeän kuuloista.

Ainoa miinus tulee biisin lopussa olevasta soolosta, mielestäni ei oikein sopinut tähän.
0   +1 +2
 
7
jun_tune 19.10.2005
Vähintään rasittava tuo logonne tos ylhäällä ku välkkyy, hyi saatana. Mutta biisiin:

Turhan epäselvät kitarat, joista olis voinut vaikka pikkaisen säröä tiputtaa ja keskialuetta lisätä, et tulis sitä tiukkuutta siihen. Melko keskiverto äänimaailma ja melko keskivertoista death metallia. Vokalistilla on homma ihan hyvin hallussa, mutta kärsii kuitenkin tuotannosta.

Aika ilmeetöntä josta ei oikein mitään jäänyt käteen. Sellaista tasaisen varmaa tahkoamista, jossa ei oikein mitään perussetin jälkeen tapahdu. Dynamiikkaa kaverit ja sitä jotain mikä tekee biisistä elämää suurempaa.
0   +1 +2
 
8
ChaosTheory 09.10.2005
Aika ilkeän kuuloista kamaa on. Soundeista sen verran, että rummut tuntuvat jäävän turhan paljon taka-alalle, ainakin nopeissa tuplabasarikohdissa. Biisi itsessään oli melko hyvä, ehkä vähän liian pitkä. Jäin kaipaamaan ainoastaan nopeaa päätä irroittavaa moshpit-kohtaa.
Kohtuu tappavaa kamaa silti!

Keep it fukking brutal death metal!
0   +1 +2
 
8
Froste 06.10.2005
ihan ok, muttei kuitenkaan maailmaa mullistavaa.

enemmän pidin matalasta ulosannista lauluissa, soitto taas luonnistui moitteetta. Musiikki ehkä hieman itseään toistavaa ja soundit hieman kyseenalaiset, mutta ei kuitenkaan huonoa ole missään nimessä.

ei muuta kuin hieman omaa tyyliä sekaan ja ehkä hitunen teknisyyttä niin johan alkaa toimia!
0   +1 +2
 
8
Paintaster 04.10.2005
Ihan asianmukaista soittoa ja jytinää, mutta vokaalit eivät ole ainakaan minun makuuni.
0   +1 +2
 
8
RogueFort 01.10.2005
8 tästä napsahtaa. Ihan kohtuu hyvin tuotettua metallia. Tämän tyyppinen Death/thrash ei vaan ole koskaan kolahtanut. Niille jotka rakastavat tätä musaa ovat nämä biisit varmasti nannaa :) Ihan kelpoa kamaa. Tuntuu olevan hommat aika hyvin hanskassa.
0   +1 +2
 
8
Jeshe 21.09.2005
Ihan jees metallistamättöö. tuota, skittasoundist sen verran et alapäätä sais lisätä vähäsen. tai vähän enemmän. ja treblee vähän vähemmän. sais munaa skittaan. Kokonaisuudessaan ihan mukava. Laulaja vetelee kohtis hyvin :) bassoa en kuule kovin hyvin. vähän sais tulla enempi pintaan :)
0   +1 +2
 
9
Zapzu 02.09.2005
Aikas rautasta settiä, Vihaista. kyllä tätä kelpaa kuunnella. Soundit suhteellisen kohdallaan, mitä nyt välillä tuntuu et toi örinä jotenki hukkuu tonne muun musiikin sekaan, mut mikseri biiseille sen antaa helposti anteeks :).

en yleensä kuuntele ihan näin tykittävää musaa, niin kunnollisen yleiskuvan luominen on vähän vaikeeta. Mut biisi toimii, mikäs siinä sitte.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 25.08.2005
Ensimmäinen ajatus tästä: Eikös tämä nyt ole jo kuultu aika moneen miljoonaan kertaan joskin paremmin tehtynä?

Noh. Soundit. Aika perus-kellarikamaa diskanttivoittoisella miksauksella, bassot eivät erotu ollenkaan. Growlit ovat kovin ponnettoman oloisia, tuntuvat tulevat kovin vaikean kuuloisesti eivätkä yksinkertaisesti omaa juurikaan munaa, laimeaksi jää. Soitto noin muutenkaan ei herätä innostusta, rumpali soittaa jokseenkin tylsiä komppeja. Hyvä snaresoundi muuten.

Sävellyksellisesti ei mitään uutta auringon alla, toteutus laimea. Suosittelen miettimään, mitä haluatte musiikillanne sanoa ja myös sitä, mitä annettavaa teillä on sen kautta koska ainakin tämä biisi on jo tehty mutta miljoonasti paremmin.
0   +1 +2
 
9
Komendantti 10.08.2005
Aikamoinen energialatinki lähti heti alusta liikkeelle.
Startin aiheuttaman iskuaallon jälkeen meno tasaantui vakuuttavan hyvälle tasolle. Soundit ovat juuri tälle lajille sopivimmat - riittävä määrä kakofoniaa, eikä ole liikaa yritettykään alkaa hioa soundeista parasta terää pois. Hyvä - juuri näin.
Vahva & toimiva kappale! \m/
0   +1 +2
 
NapalmHead 16.07.2005
Biisi alkoi niin vihaisesti, että aivoni räjähtivät. Ja hurmoksellinen tila pysyi yllä koko bisiin ajan. Riffit ovat rautaisia ja örinä rankaisee yhtä lailla. Rankkojen soundien ansiosta keskitempoinen jyräys kuulostaa erityisen raskaalta. Kiinnitän aina erityistä huomiota virvelisoundiin, ja tässä tapauksessa se on hyvin tyydyttävä. Biisin armoton groove pakottaa minua moshaamaan pääni irti. Vajaan neljän minuutin jälkeen alkaa Obituaryn mieleen tuova julma jynkytys. Biisi loppuu samalla infernaalisella rymistyksellä kuin alkoikin. Tämä on erinomainen biisi kaikin puolin. Omaa ilmettäkin löytyy selvästi.
0   +1 +2
 
9
raaka-Ana 14.07.2005
Toimii hyvin!Metallin ja garagen yhteetörmäys!Vitun kova laulaja.Hyvää örinää hyvän maun rajoilla.Mielenkiintoinen rumpali..makeita aksentointeja peltien avulla.Hyvä...uusia tuulia!Kyllä Suomi on kovin metallin tuottajamaa väkilukuun verrattuna.
0   +1 +2
 
9
Woundead 09.07.2005
Deth menttalii kunnolla meiningillä. Huippu tason demo. Hieman saisi olla enemmän vokaali äänet esillä. muuten deiciden arvost mättöö
0   +1 +2
 
8
Darkman 03.07.2005
Soundit on hyvällä tavalla rosoiset. Niin ja basso vielä kovemalle, enemmän sitä jytinää! Hyvä starttibiisi keikoilla!
0   +1 +2
 
9
Ed-Die 03.07.2005
Nyt kuunneltuani biisiä jonkun verran, osaan sanoakkin siitä jotain. Biisin (koko demon?) rosoiset "garage" soundit uppoavat minun korvaani, kuin nyrkki silmään. Virvelin kaiku ja skebojen raaka, mutta hiukan purkkimainen soundi on oivallinen juuri tämän tapaiseen musiikkiin. Rumpalin patteriston tomit ovat valitettavasti kolinaa, mutta annan sen anteeksi, koska tiedän että tämä on kotistudionauhoite. Eli äänittäjälle kotiläksyjä! ;) Biisinä With Blinded Eyes on loistavuutta ja nousee kyllä minun demobändi kärkibiisi-kastiin. Takuuvarma pittaus-biisi keikoilla! Lopun Slayer-tyylinen hidastus kohta toimi oivallisesti ja toi lisää potkua/tunnelmaa biisiin. Loistavuutta!
0   +1 +2
 
Tortured Carcass 02.07.2005
Huomattavaa kehitystä edellisdemosta. Nyt potkii paljon paremmin ja hyviä koukkujakin siellä oli. Kappaleen lopussa oli vähän Slayerin Disciple -biisin tyylinen riffi, joka toimi hyvin. Muutkin riffit ovat mielestäni enemmän ehkä thrash-, kuin death riffejä. Paras kohta biisistä on mielestäni kertsi. Soundit on aika hyvin kohdallaan, tosin basaria olisi voinut tuoda hieman enemmän esiin. Jatkakaa vain samaan tahtiin.
8½/10
0   +1 +2
 
8
JTL 02.07.2005
ihan raakaa paahtoa. diggaisin ehkä että vokaaleista saisi hieman enemmän selvää. en ole kovin pätevä juuri tämän tyylin metallia arvioimaan kun en siihen hirveästi ole perehtynyt. mutta ihan jees.
0   +1 +2