tosi jännä otus

tejeez

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Kassu Vahvasound 12.07.2005
TÄÄHÄN On paras. Liian hyvä sävel!!
Ja kaikki tähä liittyvä oli tosi mainio!
0   +1 +2
 
Ceekayed 10.07.2005
Joo, soundipolitiikka tulee kuntoon ajan myötä, se on fakta, joten siirryn suoraan melodiseen osaa.
Säveltäminen ei missään nimessä ikinä ole sitä että laitetaan vain summassa nuotteja träkkeriin/sequensseriin, joka tästä paistaa läpi aika selvästi, tai sitten vaikutelma on luotu tarkoituksella, mutta sitten on mennyt kyllä tarkoituksellinen huonous jo pahasti metsään.

Osoittaa tuo bassokuvio jo sen että kyllä sitä löytyy jo ainakin taito tehdä kliseitä, se on jo paljon se. Nyt vielä kun löydät sen punaisen langan sieltä bassokuviosta, että voit rakentaa siihen päälle jotain järkevää. Kolme soitinta kaikki eri sävellajeissa ei toimi yhteen. Ikinä.
Lopun rumpukomppi kuulosti jopa hyvältä, sen pohjalle voisi jo tehdä uuden biisin, johon käyttäisi vähän aikaakin. En usko että tähän on mennyt yli tuntia, tai ehkä kahta.

Ei sitä musiikin julkaisemista kannata lopettaa niin kauan kun saa rakentavaa palautetta, eikä banneja ihmisten tärykalvojen tuhoamisesta. :)
0   +1 +2
 
al-aine 10.07.2005
ihan hassuja narinoita aluks, mutta toi bass line on hiukka liika purkkamainen.. ja kieltämättä samplejä (joitain) vois harkita vähän pitempään.. mutta älä nyt luovuta..
0   +1 +2
 
MacFly 10.07.2005
Hoidit näköjään sitten tuon kommentoinnin jo puolestani, huonot melodiat, ärsyttävät soundit eikä mitään järkevää ideaa! :D Noh, aika veikeä, ei tästä nyt vaan saa oikein mitään irti. Liian sekava ettei tästä oikein saa mistään kiinni. Jossain vaiheessa pienen hetken kuulosti ihan siedettävältä, mutta vain pienen hetken! :)
0   +1 +2
 
att12 09.07.2005
On kieltämättä lelusoundit. Taitaa olla aika pitkälti laitteistosta kiinni?
0   +1 +2
 
wiljo 09.07.2005
Rumpusoundit suht ärsyttävät, ja niin kaikki muutkin soundit tosiaan :D Mikäs tässä... 01:45 paikkeilla melkein toimii jo. Sekavuus ei ole pahitteeksi mutta jonkinlaista selkeyttäkin johonkni tarttis. Ihan huvittava tekele.
0   +1 +2
 
Kalaforn 09.07.2005
Hmm, ja taas palataan ajassa taaksepäin perustejeez-aikaan, jännänkuulosta jokatapauksessa, liiankin... sekoa, täysin sekoa. Melodia on ärsyttävä - ei mikään yllätys tosin. ;) Ja muuta en yksinkertaisesti osaa sanoakaan. Jatkaisit nyt sillä uudella menollasi.
0   +1 +2
 
Percele 09.07.2005
Onhan tämä melko "lelubiisi". Ei saa oikein mitään otetta. Kyllähän tästäkin saisi varmasti kunnon biisin tehtyä, jos taitoa olisi, mutta sitä ei taida vielä olla ;)
0   +1 +2