Mökki Chillout

Bastusection

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

6
Nasic 03.02.2006
Vähä tylsähköö meininkii, en oikee pitäny nii paljo ku esim. tost alemmast. Muutamii mukavii juttui täs oli, mut kokonaisuuten ei iskeny.
0   +1 +2
 
9
Free-Soul 06.01.2006
Oikein leppoisaa fiilistelyä, pianistille pisteet kotiin tyylikkäästä improvisoinnista! Tulee todellakin mieleen pohjolan yötön yö, ja muutenkin tunnelma on erittäin pohjoismainen/ecm-vaikutteinen/suomalainen. Toinen mitä tulee mieleen on rentoutus-musiikki... :) K-mikko hienosti jo kirjoitti paljon minunkin ajatuksiani, eniten minäkin kaipasin kirkkautta siihen yleis-soundiin. Tällaista kun saisi studiossa nauhoitettua niin voi pojat se olisi hienoa! :)
0   +1 +2
 
9
3d 30.12.2005
joo joo hyv veto..vei ulapalle..kaikin puolin ok..
0   +1 +2
 
m-ike 11.10.2005
meni vähän fiilikset ku äänitys on tollaista tasoo ja pianisti soittaa ihan mitä sattuu. porukassa vois kyllä olla potentiaalia!
0   +1 +2
 
Khimil 05.08.2005
Todella nautinnollista chillout-fiilistä jazzin kielellä. Kaunis sävellys. Bändi elää mukavasti ja vaikka periaatteessa sama sointukulku toistuu peräjälkeen aika moneen kertaan, niin mukana on dynamiikka ja nyansseja jotka pitää homman tuoreena. Toimii todella hyvin.

Luulenpa että investoida kannattaisi tekniikkapuoleen sen verran, että saisitte kirkastettua yleissoundia. Bändiäänitys on vaativaa ja olette saanut orkesterin nauhalle todella hyvin ottaen huomioon että duuni on tehty himassa/olkarrissa/saunassa :) (me äänitettiin kerran yks biisi saunassa, siis rummut kylpyhuonees jne. :P) Jos yhtäkkiä tunnette olonne todella rikkaiksi, niin viikonlopuksi vuokrattu studio ei jostain pienemmästä paikasta verottaisi rahavaroja kovinkaan pahasti ja soundipuolella voisi tapahtua suurta parannusta. Ei silti, tästä tulee jossain määrin mieleen vanhempi jazz + vinyylit, joka on kyllä plussaa sekin :)

Numeroarvostelu ei ole minun juttuni, mutta sanoin kuvaten: erinomainen. Jatkakaa!
0   +1 +2
 
9
stu 14.07.2005
Joo, tulinjust q-continuumin keikalta ja tää on just hyvä sammumisbiisi pikku känässä tässä tunnelmissa, näissä kuvissa. pisteet sille!
0   +1 +2
 
9
Janne T 12.07.2005
potentiaalia? tottakai! tämä kyllä keksittiin ihan lennosta ja pantiin suoraan purkkiin. ei ole sen kummemmin sävelletty, oli vaan hyvä fiilis mökiltä tulon jälkeen... koko touhu perustuu lyhyehköön bassolinjaan jota pikkuisen muuttelin soiton aikana, siihen päälle pianisti maalaili tunnelmia ja rumpali kruunasi koko kaakun hienolla pelli käsittelyllään

no huhhuh mikä täällä haisee??!?? :P
0   +1 +2
 
9
Janne T 12.07.2005
no hops, niinpä onkin. sen piti olla 9.7 eikä 7.9 :P voi voi, minä kämmäsin taas. no käynpä heti korjaamassa erehdyksen
0   +1 +2
 
10
Scion 11.07.2005
Tämä taisi valmistua ennen aikojaan, ainakin tosta päivämäärästä päätellen.. ;) No mutta todella hyvänkuulonen rauhallinen veto. Tuo nauhoituksen rähinä sopii muuten hyvin, tulee vanha-älpee-fiilis.
0   +1 +2