Derrida - Kasvu

Derrida

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Pastori 28.01.2007
Oi vittu kuinka maukasta Suomi-hooceeta. Loistava raastava ja agressiivinen laulu ja tempokin alkaa olemaan kohdillaan. Aina yhtä hienoa huomata että täältä löytyy näin laadukasta matskua tältäkin saralta.

Suklaata.
...(johon on upotettu partakoneen terä).
0   +1 +2
 
10
Coivisto 28.05.2008
Mitä enemmän kuuntelen teidän materiaalia sitä enemmän olen ihmeissäni että Kotkasta voi tulla näinkin kovan tason muusikkoja.
Vokaalit jyllää vitun hienosti, siinä missä kaikki muutkin soittimet.
Miksaus on toteutettu rautaisella ammattitaidolla.
Alku rummutuksista tulee yllättäen näin kolmannella kerralla kuunnellessa Iron Maiden. hidastellaan vähän ja sitten painetaan kaasua että keula menee pystyyn.

Kappaleessa herättää kuuntelijan viimeistään tuossa lopussa missä taas lauletaan - Tervetuloa todellisuuteen. Tekee mieli kuunnella saman tien uudestaan.
0   +1 +2
 
10
sadomatti 26.11.2005
Nyt olen kuunnellut tätä niin paljon että uskallan väittää tätä kappaletta aivan saatanan hyväksi. Tässä loksahtaa kaikki palaset paikalleen niin mallikkaasti että heikompia hirvittää.

Vaikka yrittäisinkin, en löydä mitään negatiivista sanottavaa tästä kappaleesta. Kissojen ja koirien kanssa niitä etsin, mutta aina vain tuntuu paranevan. Ei perkele. Ei tämä nyt täydellinen ole, mutta demo-kappaleeksi hyvin lähellä täydellistä. Homma toimii kuin rasvattu ja meikäpoika istuu haltioituneena painamassa hifi-nappulaa yhä uudelleen.

Menoa, meininkiä, melskettä, ryminää ja tinkimätöntä tyylitajua. Esikuvien suuntaan kumarretaan, mutta soppaa hämmenetään omalla lusikalla, eikä suinkaan naapurilta varastetulla.

Se kymppi naksahtaa kyllä nyt tiskiin. Timangia.
0   +1 +2