Such an Journey

Gaudium

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Saundit toimii ja genreen tarkemmin perehtymättömän korvaan ihan kelvollisen kuuloista trancea.
0   +1 +2
 
A.D.I.D.A.S. 27.10.2005
Taas on presettimeiningin kuullosta soundipuolella osittain. mutta tässä on jotenki jämäkämpi toi rumpu osasto ku noissa kahdessa ylemmässä. ja tila on ehkä käytetty paremmin.
Itse pidän eniten ehkä juuri siitä että rummut on aika lähellä kaiuttimia ja muut äänet tekevät sellaisen tilan/avaruuden mikä aukenee rytmin tuollapuolen... tosin tässä ehkä olisi voinut olla jollain tavalla enemmän dynamiikkkaa juuri tuossa avaaruudessa nyt se alkaa jossain vaiheessa tuntua monotoniselta. Sitä en ymmärrä kun en ole vielä kuullut montaakaan trancebiisiä jossa olisi uskallettu kokeilla vähän monimutkaisempia harmonioita ja soinnutuksina vähän enemmän kuin perussointuja... Ottakaa lisää jazzia ja joulua mukaan biisin tekoon ja vois tulla jotain uutta =()
0   +1 +2
 
9
Sound Industrial 16.09.2005
Hyvää biitti ja mielettömän hyvät soundit. Kaikki tuntuisi olevan kohdallaan tässä biisissä ja kuulostaa siltä että tämä homma osataan.
Yllättävämpi melodia olisi ehkä voinut toimia vielä paremmin, ota ja tiedä.
Kirkkaat ja napakat soundit on mun mieleen ja tässä biisissä niitä on. Great!
0   +1 +2
 
9
Putte 15.09.2005
Tutun kuuloinen rumpuluuppi tuossa heti alussa. Onko valmis looppi? Samat saundit ainakin kuin eräässä toisessa biisissä.. No anyways, kokonaisuudessaan tämäkin biisi oli erittäin nautittavaa kuunneltavaa. Tuotantopuoli tosiaan on hallussa, ja pientä mielikuvituksen omaamistakin on melodioiden puolelta havaittavissa. :) Pidin silti enemmän tuosta Touchista, siinä oli vielä hitusen enemmän omaa tavaraa mukana.
0   +1 +2
 
9
Caamos 31.08.2005
Hienosti tehty ottaen huomioon että tehty reasonilla. Ite en sais reasonista tollasia pädejä irti yms...
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 15.07.2005
Alku kuulostaa lupaavalta, kun siinä on selkeitä ja yksinkertaisia linjoja. Bassolinja kuulostaa hyvältä ja sopivan happoiselta.

Tunnelmallista tiluttelua... jokin tekee soundin hiukan tukkoiseksi... tietyt taajuudet soi leadeissa ehkä liikaa itsensä päällä. Pieni vetisyys auttaisi ehkä omaan makuun, kuhan sillä vain ei puurouta menoa liikaa.

Kolmen minsan tienoilla taas alkaa olla oikeaa otetta ja todella kaunista melodiaa... jännä miten voimakkaasti näistä melodioista tulee Sakinin tuotanto? ...Varmaan sitä on joskus tullut kuunneltua ja tietenkin se jättää alitajuntaan oman vivahteen mistä pitää ja mitä haluaa tehdä... voin puhua puuta ja heinää, mutta näen asian kuitenkin hyvänä asiana. Miksaus ei ole aivan täydellistä ja voisi olla parempikin... kevyttä trancea jota on helppo kuunnella... ei käynyt oma aika ainakaan pitkäksi ja vaihtelua tässä on omaan makuun riittävästi. Pieni miinus tunkkasuudesta.
0   +1 +2
 
9
To1 14.07.2005
Intro kuulostaa järisyttävän hyvältä ja massiiviselta. Soundeissa ei kyllä paljoakaan valittamista. Kaikki soundit sopivat yhteen ja kuulostavat hienoilta. Melodioille tarvitsee myös antaa pisteitä. Erittäin hyvän- ja ammattimaisen kuuloinen teos. Biisi jäi kympistä vaille niukemman laatuisen vaihtelevuuden vuoksi :/
0   +1 +2
 
8
Praelude 14.07.2005
Olen samoilla linjoilla Protushin kanssa. Biisi toimii kyllä ihan hyvin, mutta vielä paremmin se toimisi, jos vaihtelua saisi lisää. Melkein seitsemän minuutin biisiin saa kyllä mahtumaan vaikka mitä. Ehdottaisin siis, että biisiä pitäisi joko tiivistää, tai sitten lisätä väliin uusia melodisia ideoita.

Soundien suhteen ei jää toivomisen varaa, mahtavalta kuulostaa.
0   +1 +2
 
8
Protush 14.07.2005
Hyvin starttaa ja saundi maailma on laakukkaan kuuloinen alusta asti.
Muuten alku on melko perusmelodista trancea mutta laadukkuudensa ansiosta toimii. Rummuista ei ole muuta valittamista kun että vahvempia hatseja olisin kaipaillut tai vastaavasti muita hieman kovempia perkkareita mutta sehän on vain makuasia :) Hieman enemmän biisissä olisi saanut olla vaihtelua. Se tuntuu nykypäivänä monella olevan ongelmana (mutta makuasiahan tämäkin on osittain). Genren olisi mielestäni voinut pistää Progressive Tranceksi koska mielestäni tämä kallistuu enemmän siihen kuin melodiseen. Harmi vaan että biisin laadukkuus kärsii jonkin verran melodioiden mauttomuudesta. Nostoja sekä selkeämpää suvantoa olisin myös kaipaillut tähän. Kokonaisuudessa biisi alkaa hienosti mutta siihen jääkin.. Alun tapaista menoa jatkuu loppuun asti ilman suurempia kiksun aineksia. Sääli sinänsä kun miksaus ja masterointi on aivan loistavaa.. 8+
0   +1 +2