Yksin

Koneritsan kirkonkellot

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Täysin sama juttu oli mielessä kun tuolla toisena kommentoineella. Yhtenevyys on ilmeinen sen biisin kanssa. Pikkusen pahvimaiset saundit, mie tykkään enemmän sellasesta heleästä ja kirkkaasta flyygeliäänesta.
0   +1 +2
 
6
LuGia 19.08.2005
pianon soundi on retromainen ja siita hirvittavan ultimate iso miinus, jos sen korjaat niin piisista tulee loistava.
0   +1 +2
 
7
Turmis 15.08.2005
Ihan mukavankuuloinen luritus, ei tosin herätä sen kummempia fiiliksiä minussa. Kuulostaa konemaiselta, tämä voisi olla huomattavasti elävämmän kuuloinen, mikäli tämä olisi soitettu ihmisen käsillä reaaliajassa, tällöin melodian tunnelmakin välittyisi taatusti paremmin kuulijalle. Taitaa olla sekvensserin soittama tämä versio.
0   +1 +2
 
MdsPressures 15.08.2005
aika hieno kappale :) vähän rouheampi saisi olla tuo soundi tuossa pienossa ja melodian soitannosta tekee joku tönkön kuulosta :O
0   +1 +2
 
Satta Timo 13.08.2005
En kyseisen genren musiikkia kuuntele, joten en osaa sanoa mitään rakentavaa. Kyllä tämä varmaan on tämän genren kuuntelijoille hyvä biisi.
0   +1 +2
 
tRA 13.08.2005
Melodia ihan kiva, nuo soundit voisi olla muhkeammat - ei siis niin syntikkamaiset... Jousia yms voisi lisätä myös..
0   +1 +2
 
MajorForce 12.08.2005
Ihan hyvän kuuloinen, joskin melodiasta tulee hetkittäin mieleen se "maailmaan, mä avaraan,.... jne" biisi :D Mutta kyllähän tätä kuunteli ihan mielellään!
0   +1 +2
 
9
rokkitrippi 10.08.2005
ei vaan nopeampana ja romanttisellatavalla agressiivisempana soitettuna..niin että välistä tulisi mieleen esim. myrsky ^___^ viulu tausta olisi kyllä aiha hemmetin kaunista kuunneltavaa.. siis aidolla viululla soitettuna ota plussaa ja kokeile vaikka ;)
0   +1 +2
 
Polskija 09.08.2005
Olet oikeassa siinä, että sävellys on kaunis tässä kappaleessa. Taustasoundeista en tykännyt, ja itse pianossakin olisin toivonut olevan enemmän kaikua. Onneä laulajan etsinnälle, toivottavasti pääsen kuulemaan senkin version.
0   +1 +2
 
Averell 09.08.2005
Kommenttirinki. Taustan soinnut hukkuu liikaa melodian alle. Lopullinen muoto voisi tosiaan olla ennemmin laulettu - pianolla soitettuna tällainen yksisävelinen ja yksinkertainen melodia on ehkä liian heikko kantamaan koko biisiä. Tai etsi viulisti tai fonisti. En ehkä klassiseksi kutsuis.
0   +1 +2
 
Kuutti 09.08.2005
Kaunis biisi. Häiritsevästi tulee kuitenkin mieleen Belle & Sebastianin "Lintu", jota ala-asteella niin usein laulettiin. Tällaisessa musiikissa mielestäni tärkeä on tunnepuoli joka ei tässä oiken välity kuuntelijalle, syynä lienee koneellinen toteutus. Aidolla pianolla kun tätä pimpuutelisi niin hyvä olisi.
0   +1 +2
 
repulse 09.08.2005
Hieno melodia ja tyylitajuista melodian pyörittelyä. Vähän tämä jää jollain tavalla vajaaksi! Oliskos se laulu tähän päälle kova sana:)
0   +1 +2
 
sinkki 07.08.2005
Belle & Sebastian "Maailmaan, mä avaraan..." tai jotain sellaista tulee kokoajan mieleen. Säestys on barokkityylinen, ennemmin siis Bachia kuin Mozartia mun mielestä, mutta en sitten tiedä. Kaunis on melodia kaipaisi hienosäätöä dynamiikkaan. Biisi pysyy aika muuttumattomana loppuun asti, pieni vaihtelu ei olisi varmaan pahitteeksi.
0   +1 +2
 
Michikawa 07.08.2005
Mukavasti sovitettu kappale. Ikävä kyllä midi-soundit vievät kuuntelunautinnosta lähes kaiken pohjan. Kun saat kunnon soundit käyttöön niin olen ilomielin valmis uusintakierrokselle. Tällaisenaan kuulostaa turhan muoviselta ja halvalta, ettäkö jaksaisi kiinnostus riittää. Taitavasti soitettu ja tuotettu kyllä.
0   +1 +2
 
7
Chi-Xi-Stigma 07.08.2005
Eniten ärsyttää tuo midi-soundi. Kyllä klassista pianomusiikkia tulisi toteuttaa oikealla pianolla.
Vähintäänkin kaikua ja dynamiikan vaihtelua tuo pimputus kaipaisi.
Itse sävellyksestä ei sinällään mitään pahaa sanottavaa. Kovin on tutun kuuloinen. ;)
0   +1 +2
 
dj musical 06.08.2005
omassa genre-luokassaan todella onnistunut teos.
mutta mä en juuri tällästä kuuntele, niin enpä juuri syttynyt...
ihan kivat piano melodia jutut on täs
0   +1 +2
 
PapaDoc 06.08.2005
Olen kirjoittanut päiväkirjaani (otsikolla "Syksy saapuu - niin minäkin") vastineeni näihin "plagiointisyytöksiin". Joka tapauksessa löysin kappaleen, johon moni viittaa ("L'oiseau", säv. Demarsan Eric & White Daniel Jerome A, san. Aubry Cecile) ja täytyy myöntää, että molempien kappaleiden melodia alkaa täsmälleen samalla tavalla (2 ensimmäistä tahtia), mutta sen jälkeen niillä on yhä vähemmän yhteistä eikä niitä ainakaan omasta mielestäni voi pitää samana kappaleena. Jos jollakulla on mahdollisuus tehdä sama vertailu, niin olisin kiitollinen kommenteista. Toisaalta olen nyt varma myös siitä, että en ole ainakaan tuota alkuperäistä versiota koskaan kuullut, joten se ei ainakaan ole voinut "tarttua korvaani". Toki mahdollisuus on edelleen olemassa jonkin coverin (esim. suomennos tms.) kautta.
0   +1 +2
 
8
taikka ehkäpä trance versiona??? Itselläni ainakin kuunnellessa alkoi Jumputus versio pikku hiljaa muotoutua päässä :) eikä kuulostaisi ollenkaan hullummalta ;) Erittäin loistava biisi näin muutenkin :)
0   +1 +2
 
10
keyboardplayer 06.08.2005
*kommenttirinki* wau...ei paljoa kommenttiringissä klassista kuule...tosiaan kaunis melodia...tulee mieleen että olisin tämänkaltaisia kuullut tosin ennenkin...mutta kaunista oli...pianosoundista pientä miinusta
0   +1 +2
 
8
Bluefever 06.08.2005
Kappale on kyllä kaunis, sitä ei voi kieltää. Mutta tällaisenaan vain ämpeekoloseksi ympättynä se ei oikein välitä. Miksaappa hiukan EQ, leveleitä, laita mahtipontisesti kaikua ja pientä masterointia niin Kappale alkaa tuntumaan enemmän. Onkohan tämä piano ohjelmoitu? Kuulostaa vähän siltä kun kaikki painallukset kuuluvat yhtä kovaa. Tällaiset pitää fiilistellä käsin! :) Soita käsin, laita kaikua, fiilistele kunnolla niin johan rupeaa meininki paistamaan läpi :)
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 06.08.2005
Vähintäänkin kiinnostava bändinnimi. Vähän ku Deep Turtle.

No. Midipianot. Ei mitään dynamiikkaa. Pitäisi kieltää lailla. Oikeasti, jos tekee koneella pianot niin kannattaa todella, todella panostaa siihen että a) hankkii hyvät pianosoundit (esim 4front piano module on muistaakseni ilmainen, erittäin hyvä vst-piano) ja b) elävöittää niitä melodioita. Eli nakuttelee eri nuotteihin niitä volyymi-eroja. Tällainen on yksinkertaisesti inhottavaa kuunneltavaa koska se kuulostaa juuri siltä mitä onkin: midiä. Sävellys tuntuu olevan ihan suoraan koottu parista biisistä joita en suoraan osaa keksiä mutta kuitenkin.

Kai tällaisia kokeiluja on hauska tehdä mutta minä ainakin kuulisin mieluusti sitä omaa juttua. Erottuvaa. Sellaista.
0   +1 +2
 
Mukelo 06.08.2005
Kaunista todellakin. En pysty olla kuvittelematta naislaulua tähän, eikä missään nimessä oopperamaista. Oikein toteutettuna / tuotettuna varma voittaja jossain saralla. Arvosanaa en uskalla antaa; tällaisenaan 8- ja mielikuvitukseni höystäämänä 9.
0   +1 +2
 
Ceekayed 06.08.2005
Jaahas, harvinaisen voimakas deja vu. Että sitä on sitten rippailtu melkein nuotilleen Lintua. Tämä taitaa olla aika lähellä jo laitonta materiaalia. Ja soundeista sen verran että jo pienellä vaivalla jo noista pianoista olisi saanut paljon tunteikkaammat ja aidommat.
0   +1 +2
 
8
Dr.Groove 06.08.2005
Olet oikeassa, laulu ja hienot sanat saisivat tämän biisin ja hyvän melodian toimimaan paremmin.
Nyt toteutus kärsii synasoundeista ja midimäisestä tarkkuudesta.
Työstäisin myös itse sävellykseen hieman enemmän särmää, nyt se kulkee melko tavanomaista kaavaa seuraten.
Sovitus pianolle on kuitenkin tässä aika hyvä, ja itse biisi kaunis, mutta toteutus ja tavanomaisuus ehkä hieman vievät viehätystä.
0   +1 +2
 
KoBa 06.08.2005
Pakko heti myöntää, etten ole todellakaan tälläisen musiikin ystävä, mutta tämä oli kemmetin kaunis. Kerrassaan hienoa tunnelmointia. Alku lähtte jo hyvin vetämään koko biisiä mutta sittemmin onkin vain samaa melodiaa loppuun asti. Olisin toivonut itse jotakin suurempaa huipentumaa biisille. Taustat olivat kyllä kieltämättäkin harvinaisen kauniit ja eikä melodiassakaan ole mitään valittamista, mutta koska genre ei vaan minulle iske. En ole oikeutettu numeroa antamaan.
0   +1 +2
 
8
Toni Solo 06.08.2005
Nätti kappale, joskin tulkinta on hieman mekaaninen eli tunnepuoli ei välity kuulijalle parhaalla mahdollisella tavalla. Ei tämä teos laulua tarvitse, vaan toimii instrumentaalina vallan hyvin. Voisiko soundeja saada miksaamalla tai efektoimalla hieman pehmeämmiksi ? Mielleyhtymät johtavat varhaislapsuuden TV-sarjan Belle & Sebastianin tunnariin.
0   +1 +2
 
anarkia 05.08.2005
Nyt on pienoinen tekijän oikeus asia käsillä. Ei siis varmaan tietoista plagiointia, mutta oletko kuullut biisin Lintu ja lapsi.
0   +1 +2
 
7
tjheikki 04.08.2005
ALku lupasi ehkä hieman enemmän, erityisesti basso kuulosti aidolta. Loppujen jopuksi omaan makuun hieman liian koneellinen / jäykkä. Paljon hyviä elementtejä ja lopussa sävellajin vaihdolla saatiin piristystä.
0   +1 +2
 
PapaDoc 02.08.2005
DaSuunta: Joo, tytöt meillä sanoi aikoinaan ihan samaa ja piti oikein kaivaa se biisi esiin. Sen nimi on Lintu ja sanat on alla. Valitettavasti ne ei kuitenkaan ihan natsaa tähän biisiin.

LINTU

Maailmaan, mä avaraan,
jos mennä voisin vaeltamaan
ja voisin nähdä kaiken sen,
myös paikankin niin lämpöisen.
Mikä ohjaa kohtaloa?
Mikä on ollut ainiaan?
Maailmaan, niin avaraan
jos mennä voisin vaeltamaan
ja voisin nähdä kaiken sen,
mi viepi ihmisen onnehen.

Kaihoten nyt katselen,
kun lentää tuolla lintu pienoinen,
se nousta korkealle saa
ja näkee kauniin, kauniin maan.
Täällä nurmet, metsät vihannoi,
puut vetten pintaan heijastua voi.
Miksi jäisin ikävään,
kun lintu siivin lähtee lentämään?
Mä lapsi maanhan olen vain
ja täällä tehtäväni sain.

Vaikka joskus vaeltaa
mä voisin kauas merienkin taa.
En omaa maata unhoittaa
mä silti tahdo milloinkaan.
Minne vaiheissani joudunkin,
taas mieli tänne palaa takaisin.
Niin kuin muuttolinnun tie,
ain elon polku varmaan kotiin vie,
ja mielen lämmön suuren saa
tää kaunis, armas synnyinmaa.
0   +1 +2
 
10
Suunta 02.08.2005
Hitto ku täst tulee joku biisi mieleen.. "Maailmaan,mä avaraan jos käydä voisin vaeltamaan" jotenkin sillee.. on niin samankuulonen :) todella kaunista
0   +1 +2
 
8
Salieri 02.08.2005
Jes! Tykkään tällasesta klassisesta pianotiluttelusta, saundi olisi voinut olla hitusen parempi.
Oikee käsi pitäisi olla mielestäni pienemmällä verrattuna vasuriin.

Oikeen kiva melodia.
0   +1 +2