Mississippi Floodin'

Malahide

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Pedro 12.04.2006
Teitkö tämän ennen vai jälkeen New Orleansin tulvia? Laulu toimii, niin kuin aina ja biisi on hieno kokonaisuus tarinasanoituksella. Soundipuolella jotain viilailua voisi tehdä. Ride-komppi tai sen soundi kertosäkeessä pidemmän päälle vähän hämäsi.
+2   +1 +2
 
theplan 08.04.2006
Kokonaisvaikutelmaa vaivaa tietty suttuisuus, vaikka biisi on perinteisyydessäänkin erittäin toimiva. Tykkäsin sanoituksen suhteellisen naiivista tarinasta, sillä tää onnistui olemaan uskottava kuitenkin. Tietyt vähän kuluneet fraasit kylläkin ajoittain kiusasivat. Plussaa myös tunnelmasta, pientä miinusta ääntämisestä. Laulu sinänsä toimii hienosti.

Itse asiassa tää muistuttaa jonkin verran suursuosikkiani John Hiattia. Mulle tulee jopa äijän yksi tietty biisi, jossa on smankaltainen tunnelma. Biisin nimi oli muistaakseni Wrote it down and burned it.

Joo, hyvä on biisi... paranee lisäkuuntelulla. Rumpusoundit (erityisesti snare) olis saaneet olla vähän napakammat ja enemmän pinnassa, kaikua ehkä pikkuisen liikaa ainakin laulussa. Bassari lätisee ärsyttävästi. Mutta nyt mentiin jo vahvasti makuasioiden puolelle. :)
+2   +1 +2
 
9
Sorcerer 11.03.2006
Heti kärkeen pakko sanoa, että akustisen ja säröskitan yhdistelmä toimii tässä hyvin. Biisi on ovela bluesin ja popin sekoitus. Tom Pettykin tulee mieleen. Rokotan turhan alhaalle mikstusta laulusta pisteen. Mutta toisaalta Blackfootin idoliksi merkkaamisesta annan yhden lisää ja heittäydynpä vallan faniksikin!
+2   +1 +2
 
9
Muovinen 08.02.2006
Minulle hieman oudohko genre mutta kun biisi rullaa näin hienosti niin mikäpäs tässä on fiilistellessä. Kitaroissa mukavan laiskat pörinäsäröt ja kivaa vuorottelua akustisen kanssa. Tyylikkäät soolot. Vielä kun laulussa olisi enemmän potkua ja artikulaatio selvempi niin tää menisi ihan täydestä. Rummuilla ei biisissä kovin isoa roolia ollut, eikä tarvitsekkaan. Kunhan pohja pysyy tiukkana.
+2   +1 +2
 
9
AkiVee 03.02.2006
Skynyrdhän se sieltä läpi paistaa, vaikkakin saisi olla tuossa kitaroinnissa enemmänkin potkua mukana, joskin tuo voi olla äänitystekniikastakin kiinni. Tremoloitu soolo kuulosti hienolta ja genreuskollisesta tyyylitajusta voisi itsestään antaa kybän, niin lähellä syvän etelän juuria liikutaan. Ongelmana tässäkin on toki se, että varsinkin ameriiiikassa tämän osaston bändejä on aivan valtavasti ja helposti yksi mahtuu mukaan, mutta myös jää unholaan. Hyvä veto kuitenkin.
+2   +1 +2
 
9
Muddypad 30.12.2005
Mielestäni tähän saakka parasta mitä olen mikserissä kuullut. Muutkin biisit hyvin soitettu ja kiva kuunnella mutta tämä kolahti ehdottomasti eniten. Joten
jään odottelemaan lisää uusia biisejä. Toivottavasti matkaat taas jossain välissä Mississippin liepeille :)
+2   +1 +2
 
8
Aimo J. 26.12.2005
Josko tuo särökitara olisi lyönyt säkeistöjen alla kolmoselle terävästi? Jotenkin hennoiksi jäi iskut. Hyvä leppoisa piisi.
+2   +1 +2
 
Michikawa 16.10.2005
Tunnelma kantaa tässäkin biisissä mukavasti. Riffit ovat yksinkertaisuudessaan toimivia ja tehokkaita. Kitaroiden vuoropuhelu vie kappaletta mukavasti eteenpäin ja tasaisen varma rumpalointi pitää pakan kasassa. Tässäkin vähän sama kuin tuossa toisessa, että vokaaliosuudet jäävät hieman vaisuiksi, mutta kokonaisuutena kappale toimii kyllä oikein mukavasti. Livenä bändi toimii varmasti hyvin kun tähän lisätään vielä livegroove.
0   +1 +2
 
10
maalto 06.10.2005
Hehee, loistava juttu! Heti alussa akustisen kitaran alta nouseva sähkis oli vekkuli veto! Svengaava juttu, hyvä melodia ja mahtava riimitys! Let it burn Frank!
+2   +1 +2
 
9
tonttu_79 26.09.2005
Tää on ihan huippu biisi!!
Soolokitara ja alkuriffi oli loistavia. Melodiat ja kaikki on hiottu tarkasti. Tää kuulosta perhanan hyvältä ja on hyvä meininki.
+2   +1 +2
 
9
ttharju 23.09.2005
juureva ja letkeä kama on aina paikallaan!
Tremoloskitta oli just eikä melkein. Laulun ois voinut miksata enmmän pintaan? Muuten ihan ysin veto
+2   +1 +2
 
9
Scion 21.09.2005
Hyvä biisi, rullaa hyvin ja kuulostaa siltä kuin pitääkin. Tämä ei jättäisi etelävaltioissa ketään kuivaksi.
0   +1 +2
 
sazy 21.08.2005
On kyllä helkutin svengaava piisi! noi särövedet on pirun hyvän kuulosia, noihin rauhallisempiin a-osiin jotenki kaipailis vähä saamaa tyyliä, sillä ne kuulostaa aika ohuilta.

Basso loppu oli aika jännä valinta, mutta ei mitenkään huano.

Sovitus on aika tavallinen, mutta toimiva. Vaikka tässä ei olekaan mitään erityistä piirrettä, niin tää menöö ehottomasti parhaimpien mikserissä olevien piisien joukkoon.
Tää kolahti muhun tosi hyvin, piisi ja laulu kulkevat käsikädessä ja tulosta saa ihailla.
+2   +1 +2
 
9
jarpat 20.08.2005
Joskus kuuntelen southern rockia, useimmiten en. Sanotaanko näin, että tällaisen ei niin voimakkaasti puhuttelevan lajityypin edustajaksi erinomainen veto. Säröskeba oli hyvällä riffillä liikenteessä, mutta kun se piti taukoa, niin pohja jäi vähän hentoiseksi. Oisko siihen voinu vetää vaikka sellasia hitaasti hiljeneviä sointuja harvakseen, no tiedä häntä, mutta mikä tässä oli aivan erinomaista niin tuo laulu ja se miten olet saanut sanat natsaamaan tuohon melodiaan. Räbbärit puhuu kai tuosta flowsta... ehkä se sitä oli tässäkin. Oli mitä oli, saattanan hienosti zungattu!
Ja hyvä biisi. Eihän tässä mitään uutta siis ollu, että nää asiathan Sulla on hanskassa. Laulunteko ja laulaminen.
+2   +1 +2
 
10
Stoned Ghoul 19.08.2005
Nyt putoo ja kybällä! Helvetin makee ralli. Äijällä on kyllä paranee nää styget kerta kerran jälleen. Tää on kympin veto. Nyt lisää ja rutosti! En lähde erittelemään hyviä puolia kun kaikki on kunnossa ja enemmänkin :D Vitun hyvin vedät!
+2   +1 +2
 
9
jussial 18.08.2005
Hyvä biisi on ja lauluääni pelaa hyvin tähän.

Kitarasoolotkin istuu hyvin tyyliin, tyylillä on enemmän väliä kuin vauhdilla.

Kaikin puolin uskottava southern rock-biisi, mukava letkeä meininki!
+2   +1 +2