Scattered

Sinclined

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Välle 25.07.2007
Sumuinen ääni :| . Ensin tuli mieleen Bloodpitin joku kappale, mutta kun kertsi alkaa meno muuttuu (paremmaksi). Instrumentaali osassa kertsin jälkeen on todella mukava kuulla synalta "pikkusoolo".
0   +1 +2
 
10
Sigis 03.04.2007
Yo! Tälleen pikasena yhteenvetona voisin sanoo, että vittu miten aitoo. Keep it real!
0   +1 +2
 
9
Neo.1 28.09.2006
Blind to See oli mun mieleen ehkä liian perustilulilulii-shittiä, mutta tämä... tämähän on jo jotain! Perkeleen kovat vokaalit ja kaikilla soitto kulkee vitun hyvin. Ysi puokki, joka tällä kertaa kallistuu ysin puolelle.
0   +1 +2
 
9
Leka 15.09.2006
aika kova vedos. saundit kunnossa. havaittavissa pientä progeilun poikasta? :D
0   +1 +2
 
8
darcasis 17.02.2006
Ideoita teiltä löytyy selvästi, mutta sovituspuolella kannattais miettiä tarkemmin mitä minnekkin laittaa. Ihan suht hyvää matskua!
0   +1 +2
 
6
Wilko 24.12.2005
Joo.. Eka riffi aikalailla hanurista. Puhdas laulu perseestä. Muuten ihan jees.
0   +1 +2
 
7
Mikael83 16.11.2005
Hiljaisempaa meininkiä tässä selvästi kun tuossa toisessa biisissä. Soundit hieman tukkoiset, ainakin kitaran osalta. Tiedä sitten mistä johtuu. Säkeistössä aika tylsää laulutulkintaa. Kertosäe parempi, mutta hieman väritön vaikka meininkiä on. Mielestäni tämä on vaisu esitys.
0   +1 +2
 
8
To-Bacco 08.10.2005
Hyvä piisi, hyvät efektit ja miksaus mutta en pahemmin tota deathii kuuntele
0   +1 +2
 
9
piikkisikamato 05.10.2005
Oikein hyvä biisi. Alun proge-kohta on kerrassaan loistava, ja muutenkin jännittävät soundit luovat tosi omaperäisen ja mieleenpainuvan kokonaisuuden. Taustalla aaltoilevat synat ovat kiva juttu, samoin kuin synan ja kitaran yhteispeli ennen sooloja. Vokaalit tuovat aika paljon kontrastia biisiin, idea kliinien kuiskauksien ja örinän vaihtelusta on hyvä ja toimiva (vaikka muutamissa kohdissa vireongelmia). Kitarat toimivat niin riffien kuin soolojenkin suhteen moitteettomasti. Sn sijaan synasoolo on vähän tylsä niin teknisesti kuin melodiallisestikin. Biisissä on aika paljon toistoa, minkä vuoksi se voisi olla hieman lyhyempikin.

Tykkään.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 05.10.2005
Soundit liiallista ala/keskitaajuuspuuroa, diskantit ovat jääneet miksauksesta pois kokonaan. Soittimet eivät tunkkaisesta miksauksesta johtuen erotu. Rytmiikka tuntuu teennäiseltä ja luonnottomalta, tahtilajinvaihdokset eivät toimi. Laulaja saisi heittäytyä enemmän, siten että syntyisi fiilis siitä että hän todella tulkitsee, tarkoittaa sanoja joita esittää. Kahden minuutin tienoilla on pätkä asenteellista synasoundia, rok!

Aika laimea ja lattea biisi. Yrittäkää hakea soitantaanne enemmän dynamiikkaa. Lisäksi kuulostaa siltä että kaikki soittajat kaipaisivat bändisoiton lisäksi myös runsaasti henkilökohtaista harjoittelua, rohkeaa erilaisten soittotyylien ja sävellyksellisten lähestymistapojen kokeilua. Kannattaa myös miettiä mitä tarkoitusta biisin lopulla olevat kitarasoolot palvelevat. Tuovatko ne todella biisiin jotain lisää? Nyrkkisääntönä voisi pitää että 90% kitarasooloista on täyttä paskaa joten mielestäni kannattaa todella miettiä minne niitä kannattaa heittää.

Persoonallista näkemystä peräänkuulutan aina ja sitä teen nytkin. Tämä ei erotu massasta mitenkään...
0   +1 +2
 
8
Enzeru 04.10.2005
Kuulostaa ihan hyvältä. Sanoistakin saa selvää. plussaa ;) Musiikki on mielenkiintosen kuulosta, hyvällä tavalla.
0   +1 +2
 
9
Paintaster 03.10.2005
Paljon monipuolista soittoa ja progevaikutteet kuuluvat tässä (Dream Theater). Synat toimivat helvetin hyvin niin leadina kuin taustanakin.
0   +1 +2
 
10
Kekkilä 30.09.2005
Tiukkaa mazkua!Pidän eritoten tästä proge tyylisestä "nykimisestä" joissain kohtaa kappaleessa.Laulaja onnistuu sovittamaan puhtaanäänen ja örinän yhteen kuin veitsi ja voi.10*
0   +1 +2
 
8
maso79 22.09.2005
Keskivälin jälkeinen syntikkakuvio oli biisin helmi rytmikkäineen rumpurytmeineen. Vähän liian pitkä biisinä, lyhyempää kiitos.
0   +1 +2
 
5
Surreal 20.09.2005
Alkuriffin jatkuva jankutus jää erittäin paljon häiritsemään. Tuntuu kuin kappale ei missään vaiheessa pääsisi alkuun.
Laulajasta on hankala mitään hyvää löytää; ehdottomasti heikoin lenkki bändissä. Murina ääni on ohut ja puhtaista ei ota oikein mitään selvää.
Kappale on musiikillisesti välistä erittäinkin toimiva, mutta kompastuu joihinkin ihme-härpäkkä-jazz-kikkailuihin.
Bändin vaikutteet tulevat hyvin esiin..ehkäpä liiankin.

Paskanjauhamisesta huolimatta potentiaalia bändillä on.
kehittymistä tarvitaan kylläkin aimoroimaus.
0   +1 +2
 
9
ruumiinlaulaja 18.09.2005
pidin tästä biisitä, kolahti jotenki selittämättömällä tavalla.. hienoa!
0   +1 +2
 
9
Wicked one 17.09.2005
No tämähän vast on ihan vitun siistii kamaa=)!!!!!!!! kylhän tällä jo levydiilin repäisee!!
0   +1 +2
 
8
amphir 09.09.2005
Ihan hyvältä tää scattered ainaki kuulostaa.Tosin koskettimissa saisi olla enemmän potkua.kitara sooloissa en kyllä arvosta tuota tilutusta.Kaikki soolot on nykyään jotain tyyliin "kitaran otelauta läpi sekunnissa".Ihan hyvä biisi lukuunottamatta keskivaiheilla olevaa skitta sooloa..
0   +1 +2
 
9
Kalu 02.09.2005
Hehee! Täähän oli aika hassu kipale :) Ja kun sanon hassu, niin tarkotan että mielenkiintonen. En oikeen tiedä, miten biisiä kommentoisin. Laulut on ovelasti ja hyvin vedetty. Musiikki kuullostaa taidokkaalta ja menevältä... Kitaristit on selvästikkin kuunnellu Bodomia, mutta toisaalta kukapa nyt ei. :D
Arvaisinko väärin, jos sanoisin että myös Metallicalta on otettu vaikutteita? :)

Anyweiz, biisi on mielestäni monipuolinen, hyvin soitettu ja taidokas :D
Mikään huippu en tässä kommentoimisessa ole, mutta tähän biisiin oli pakko laittaa jotain. Ysin arvonen suoritus! :)
0   +1 +2
 
4
Hebbi 01.09.2005
paskabiisi.......
0   +1 +2
 
jun_tune 01.09.2005
Kitaroissa turhan paljon säröä kun on kaikki särmä lähtenyt soundista, muutenkin vähän haparoivaa kitarointia. Rummut liian hiljaisella. Hienoa, tuli puhdasta laulua. Huomattavaa parannusta tulkinnassa Blind to see:hin nähden. vielä vähän huvittavan kuuloista tuo korkeampi rääkyminen, ilmeetöntä. Tuollainen puhe/laulu mitä tos alus oli toimi monta kertaa paremmin kuin tämä keskiverto rääkyminen. Kitaroita tosiaan vaivaa ihmeellinen suttuisuus. Ottaisin bassoa ja säröä pois ja hieman kirkastaisin. Riffit olivat asteen verran Blind to see:tä kiinnostavampia, mutta ei kunnon tarttumapintaa edelleenkään löytynyt. Huomattavasti rokimpaa välillä mikä toimii, perustemppaukset kun saisi korvattua tarttuvammilla pätkillä ja laulajan laulamaan enemmän niin toimivan paketin tästä vielä saisi.
0   +1 +2
 
8
Mickila 01.09.2005
Ohho. Onpa kova paukku. Todellakin erilainen. Dimmu Borgir astuu mielestäni aika suureen osaan harmonioissa. Sooloissa kuuluu Bodom. Myös Disturbedia ja Static-X:ää kuuluu siellä täällä. Säkeistössä tuntuu joku erittäin tuttu. En saa vaan bändin nimee muistiin. Rytmeistä diggaan. Pieni progressiivisuus tekee hyvää. Miksaukset ovat vieläkin aika puuroisia eikä rumpujen soundi iske. Kertsissä soittimet sekoittuvat hieman. Itse kappaleessa ei suurempia valitteluja oo.. Erittäin monipuolinen kappale ja pituudesta iso plussa.
0   +1 +2
 
10
Evil-Chuck 31.08.2005
aivan helvetin hyvä meininki!!! diggasin! \,,/
0   +1 +2
 
9
Slack_Haddock 31.08.2005
Alussa mukavaa riffittelyä. Laulu toimii paremmin ku Blind to see biisissä, enemmän naynsseja tai jotain. Jep, biisi toimii.
0   +1 +2
 
8
PahaArkk1tehti 31.08.2005
omaperäinen tosiaan, ja mielenkiintoinen yhdistelmä vellovaa säkeistöjä ja rymisevää kertsiä, kuulosti hyvältä (:
0   +1 +2
 
9
TrashedRebel 31.08.2005
Tätä kuunnellessa tekee mieli "soittaa pöytärumpuja", on sen verran menevä biisi. Laulut on ykööstä, sopivasti cleania ja örinää. Kitaristeilla kans homma hallussa. Rytmivirheitä, en tiedoksi vaan, kyllä löydä. Johtuu varmaan sdiitä, että kuuntelen tätä ensimmäistä kertaa, mutta silti. Toi leadsyna on kyllä vähän.. öh.. Vaikka mistä.. ^^' Mut yllättävän toimiva toi soolo. Jeps. Suosittelen kaikille.
0   +1 +2
 
8
RogueFort 30.08.2005
Ohoo ohoo!!!!! Kylläpä on ihan hieno biisi. En nyt keksi että mikä tulee mieleen. Hieman nuo "alternative-(rock)" tyyliset/henkiset laulut häiritsivät siinä mielessä etten oikein miellä niitä yhteen tuollaisen örinän kanssa. Tämäkin mahtaa olla vain tottumuskysymys. Laulu tai örinät on pääosin varsin hyvää ja keskikertaista parempaa Mikseri kamaa. Vähän kun vielä alapään matalia bassoja ois tossa enemmän niin se olis kuin Eternal Tears of Sorrown Altilla. Soundipolitiikka on juuri tällaista keskinkertaista demokamaa. Kitarat vähän särisevät ja kaipaisivat hieman enemmän boostia ja modernimpaa götebori-soundia. Koskettimet tulevat ihan kivasti esille. Rumpujen tomit tulevat jostain kaukaisuudesta ja rumpuäänitystilan akustiikalle kannattaa ehkä tehdä jotain. Varsinkin ainainen ongelma tällaisissa on nuo virveli saundit. Niistä kun helposti kurkkupurkkipaukuttelua.
Kaiken kaikkiaan pitää sanoa että kaverit osaa soittaa ja tiedätte mistä hyvät biisien ainekset poimitaan. Antakaa paukkua lisää vaan tällaista materiaalia.
0   +1 +2
 
Zapzu 30.08.2005
rytmivirheitä, hmm, omasta mielestäni niissä ei ole kyllä mitään vikaa. . . hmm, ehkäpä tämä valkenee minullekin joku päivä. . . :P
0   +1 +2
 
8
quinz 30.08.2005
Örinä on laadukasta =) Ihan tulee CoB mieleen. Välillä tulee esille selviä rytmivirheitä. Enkä liiemmin tykkää noista lead-synistä. Enemmän tilutusta soolokohdissa =) Kuitenkin kitaristi ja vokalisti tekee hyvää työtä. Biisi hieman tylsä pidemmän päälle. Reenaamalla varmasti varteen otettavaa matskua! |,,/
0   +1 +2
 
10
raaka-Ana 30.08.2005
Jyrääpä kiukulla.Soundimassa vyöryy päälle,ja sen hiomaton maailma on kuin tehty bändille.Laulaja ärjyy juuri sopivalla intesiteelillä.Ja synat...toimivat niin perkeleen hyvin.Minä kyllä diggaan.:)
0   +1 +2
 
10
Drothgord 30.08.2005
... jäi vaan mainitsematta että biisin loppu on upea :D harvoin tykkään kiipparisooloista mutta tässä toimii.
0   +1 +2
 
10
Drothgord 30.08.2005
Kyl kyl.. on tosiaan omaperäisempi ku tuo blind to see.. Hauskat noi vokaalit. Ja muutenki aika vaihderikas biisi. Tarpeeks vaihtelua mun mielestä.. Täys kymppi tälle \,,/ Ilmotelkaapa kun demoa voipi ostaa niin ostan jos hinta vain on kohdallaan.
0   +1 +2
 
10
Veee 29.08.2005
Jees.. on se kova biisi!!!!!
0   +1 +2
 
8
Deadmansgrip 20.09.2005
Oli mielenkiintoinen biisi. Ehkä pituus ei ole itseisarvona hyvä asia..viitaten yhteen aikaisempaan kommenttiin. ois ehkä voinut hiukan tiivistää pakettia enkä tarkoita kolmeen minuuttiin mut jotain pois.. Kun noista synista on ollu puhetta niin ite kyllä tykkäsin. perusasiat tässä biisis kohdalaan mutta kaipaa vielä hienosäätöä.
0   +1 +2