Blood Donation

rewind

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
gerana 29.03.2007
Elokuvallista. Kovin toimisi jonkin toimintaleffan kohtaukseen missä keikutaan pilvenpirtäjien huipuilla aseiden kanssa jne ;) Tykkään erityisesti rummuista. Rytmikästä - tuttua yksinkertaista, mutta aina niin yhtä iskevää. Olisi mieluusti kuunnellut enemmänkin tätä.
0   +1 +2
 
unikoi 05.12.2006
Psyke on avainsana. Simppeli lähtö, joka räjähtää päin näköä parinkymmenen sekunnin kuluttua rumpujen astuessa estradille. Säröbasari on ehdottomasti oikeassa paikassa, antaa biisille aggressiota ja rosoisuutta, jotta kukaa ei uskalla mitää vastaan sanoa.(näin varmasti liam howlett on myös pohdiskellut) hapot on kuin sieniä syöneen muusikon, 1:30 alkavat kuoropadit luovat todella hyvän kontrastin koko biisille; naikkonen kuikuilee rauhallisempaa meininkiä, sekunnin hiljaisuus ja hän saa vastauksensa. Toimii erittäin hyvin edukseen biisissä. Jos kerran kolikolla on kaksi vastakkaista puolta, miksei siis biisilläkin olisi.
Mutta hienoa kaikkiaan! Ja ehkä mielenkiintoisinta oli se, että nautein biisistä puolella äänenvoimakkuudella ja ilman sieniä.!:o
0   +1 +2
 
8
Zune 31.01.2006
Todella mahtis alku...ei ehkä loista vaihtelevuudella mutta todella hyvä meininki alusta loppuun asti. Kasia pukkaa
0   +1 +2
 
10
KurtDragon 28.12.2005
Helvetin hyvä. Kolisee muhunkin... Mitä sitä enää kitaroilla tekee?
0   +1 +2
 
10
misthema 16.12.2005
Hyvää! Tätä voisi bileissä popittaa ;) Sopisi myös joihinkin toiminta-video-pätkiin, tai sitten pelin videoon. Jonkinlainen ralliauto-peli tästä tulee mieleen :P Kerran jo soinut -> sama toiseen kertaan ^^ Loistavaa biittiä! Jatkakaa samaan malliin. :)
0   +1 +2
 
9
Metratronic 06.12.2005
Erittäin vartaloo liikuttavaa mutta samalla aika junnaava tunnelma, en tiedä oliko biisin tarkoitus olla junnavasti tanssilattialla mutta en sitä itse pistäisi positiiviseksi kuin tanssilattialla...

Tosiaan synäsaundit ovat erittäin upeat niistä suuri plussa.

rummut ovat vielä potkivammat varsinkin alussa kun jykevät bassorummut rupeavat jylläämään...

Kokonaisuudessaan biisin arvostelin tanssilaittialle;) eli ysi :)
0   +1 +2
 
8
HW 30.10.2005
Tämä ei ollut ensinkään huonoa. Jäi ehkä vähän kevyeksi ja kasvottomaksi mutta ei kai sekään aina paha asia ole.
Runpuihin olisi ehkä voinut laittaa enemmän potkua. Kun tuntui siltä että tässä mentiin vähän synan johdolla ja siksi tuli sellainen tunne että kivijalassa on rekan mentäviä aukkoja. Mikä ei tällaisessa musiikissa ole hyvä juttu. Mutta muilta osin aika hyvää ja kekseliästä. Tosin tuolla loppupuolella on yksi syna-asia joka on lainattu Prodigylta. 8+
0   +1 +2
 
8
wenche 30.10.2005
Hyvää runttausta!
0   +1 +2
 
Aluksi toi sykemäinen tötätötä ei oikein tuntunut toimivan, muta heti kun basari ja sen kaverit alkoivat hyppimään korviini, ymmärsin artistin näkemyksen oikein hyvin. Dropin jälkeinen uusi pörinä on sekin myöskin oikein muikea ja maukas. Tuo outo liilaapadi kuitenkin laskee pisteitä. Ei tommosta hempeilyä tähän olisi tarvinnut laittaa. Saundi vähintäänkin vaihtoon. Ja mielellään jotakin enemmän lohikäärmeen ohilennolta kuulostavaa kuin kivien itkua kaivon pohjalla. Biisi kun on niin mukavaa rytkettä ja psykedeliasta voimansa hakevaa mätkettä, että ei sinne mitään neitejä kaivata jollottamaan! Perkeles kuulkaas kyllä näin on!
0   +1 +2
 
9
Emil Zatupekka 25.10.2005
Helvetin hyvää "pulputusta"...vaikka oma tietämys tästä genrestä yltää prodigyyn ja chemical brothersiin niin silti sen verran voin sanoa että diggasin!
0   +1 +2
 
9
kristian puberti 08.10.2005
ooh, tää on taas (minulle) paluuta 90-luvulle ja demoscenen kulta-aikoihin :DDD

sehr gut!
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 24.09.2005
Biisillä oli näyttävä kuva, siksi innostuin kuuntelemaan. Ja ihan mielenkiintoista ja taidokasta soundiahan tämä on, soundit potkivat juurikin sopivasti, miksaus on erittäin hyvä ja tasapainoinen ja biisi tuntuu saavuttavan hyvin sen mitä haetaan. Melodiat ovat jokseenkin yhdentekeviä, mutta rytmit korvaavat paljon. Ei mitenkään erityisen omaperäistä kamaa mutta sujuvalla toteutuksella päästään pitkälle. En minä tätä välttämättä uudestaan hakeutuisi kuuntelemaan kylmän persoonattomuuden vuoksi mutta joka tapauksessa hyvin sijoitettu 3:11.
0   +1 +2
 
10
Katri87 16.09.2005
Todella hyvää musiikkia!! Kiitos:)
0   +1 +2
 
9
tää saattais toimia sienien kans?
0   +1 +2
 
8
Flava 03.09.2005
pari minuuttia lisää, ja olisi varmasti tullut 9-10!
0   +1 +2
 
8
Flava 03.09.2005
Kaunista.

HC distorttikicki sopi niinku nenä naamaan.ihan sanattomaksi menen. Hei, mutta loppuiko se jo???? lyhyydestä miinusta.
0   +1 +2
 
10
Mokooma 01.09.2005
Potkii ku piän eläin.Te ootte niin guruja.Pauke taustalla aivan mahtava! =) Hieno naisen ääni taustalla.Jebajeeee...Volyymit kaakkoon ja sydämmentykytyksii.... Jeah ;)
0   +1 +2
 
10
Jammin Benjammin 31.08.2005
Tulee todella paljon mieleen Prodigy tästä biisistä.. oliskohan jopa sama biitti ku jossain Prodigyn biisissä? Anyway, lähtee kulkemaan loistavasti, olisin ite kyllä tehny pitemmän rakentelun tohon alkuu. Saundit on kauttaaltaan paksut, ja kaikki puskee tarpeeks läpi eikä mikään jää taakse kilisemään. Miksaus on suorastaan loistava. Ainoa häiritsevä tekijä oli se minuutin kohdalla alkava happoilu, joka on pannattu varmaan ainaki 90% oikeelle. Siis nimenomaan se pannaus siinä, ei mikään muu. Tää on nimenomaan sitä kamaa, mitä harvoin Suomalaisilta kuulee, laadukkaasti tehtynä. Hienoa pojat:D!
0   +1 +2
 
9
Lemon Voice 30.08.2005
Ensimmäisellä kerralla tuo acid ääni ei oikeen kuulostanut hyvältä, mutta sitten jäi piisi soimaan muutamaks kertaa taustalle ni kyl se sitten rupes breakbeat uppoomaan. vielä kun laitoin muutkin kajarit päälle. tuo basso on mäiske on hyvä ja rummutkin kuuluu hyvin. kuitenkin olisi saanut olla vielä lisää jotain acid ääntä.. . . .
0   +1 +2
 
9
raaka-Ana 30.08.2005
Uujee...hyvin futaa biitti&porpotukset.Hektinen meininki ja soundimaailma takaavat että toiminta on varmaa tanssilattialla.Kyllä,kyllä,kyllä:))
0   +1 +2
 
10
Kivan kuulosta kikkailua jälleen kerran. Ei oo pahemmin mitään konkreettista valittamista.

Rumpu mäiskeet oli hienon kuuloset ja pörinät menevät... Tausta synakin toi mukavan tunnelman. =) Minuutti neljänkymmenen kohdalla alkava nostatus ja pieni tauko oli hyvät.

Loppu vaan töksähti aika ilkeesti ja joku ehkä vähäsen tartuvampi melodiantynkä surinoihin olis antanu sen kympin mut ihan hassu tämmösenäkin...
0   +1 +2
 
9
gebo modyo 29.08.2005
Onneksi minä olen tällä hetkellä jumittunut kuuntelemaan ysäri-breakbeattia, sillä soundimaailma on tässä biisissä kaivettu arkistoista kymmenen vuotta vanhoista breikkirainoista. Elikkäs hienoa soundia. Aivan hiton hienot hapot (jälleen) ja (kuten jo totesin) esikuvilleen uskollinen ja mukavasti rullaava breikki.

Biisi loppuu hieman lyhyeen, samanlaista mäiskettä voisi jatkaa ehkä minuutin tai kaksi pidempäänkin. Tai kolmekin, noista lyhyen lyhyistä happo-loopeista ja efektisopasta ei saa millään tarpeekseen. Väliosan mukava laulupätkäkään ei turhaan anna tilaa jatkuvalle mäiskeelle! Niin sitä pitää!

Rumpujen HC-säröbasari on se, mikä tuo sen viimeisen silauksen tämän biisin hienoon soundiin. Annanpa ysin hyvästä biisistä. Vielä pari huonoa vokaalisamplea ysärityyliin "Hear the beats roll!" tms - olisi tuonut kympin :)
0   +1 +2