se 8 rosvot

jm8k

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
e2 28.11.2005
Ihan hauska biisi. Tuo piano kävi vaan minun makuuni vähän tylsäksi ja etenkin jos psytranceen tätä lokeroi niin sen tilalla voisi olla joku kunnolla efektoitu synariffi. Pianon melodiat ovat kuitenkin sen verran mukaansatempaavia, että se kyllä vähän korvas sitä soundin tylsyyttä. Bassolinja on kanssa mukaansatempaava ja soundiltaankin hyvä. Rummut ovat kanssa mukavat ja kokonaisuutena tää on semmonen perushyvä 8.
0   +1 +2
 
8
JaDubb 30.09.2005
Ihan mukavan muhkea potku, tosin tiukkuutta puuttuu. Friikit tilutukset puolestaan voisivat olla taajuusmaailmassa korkeampana, heleämpinä. Välillä kappale tarjoaa hyvinkin funk-tunnelmaisia soundeja. Tuo pääriffi on kyllä maukas, tuo iloa harmaaseen iltaan. Toisen (vai monesko onkaan) osan melodia taas tuo jotenkin kummasti Super Mario -pelit mieleen, mikä ei tietenkään ole huono asia. Kokonaisuutena biisi ei ole ehkä selkeimmästä päästää, vaan on sellainen tasainen jööti. Psytranceen en myöskään tätä lokeroisi (sikäli, kun sitä harrastan), ennemminkin johonkin experimental-luokkaan.

Miksauksellisesti ei mitään maailman loistavinta, äänien erottelu ei ole paras mahdollinen ja hieman kompressiota kaipaisivat jotkin soundit. Silti melodioiltaan todella pirteä ja hauska biisi, tällaista saisi olla maailmassa enemmänkin.
0   +1 +2
 
7
onfin 10.09.2005
Kyllä rm1xiltä kuulostaa :) Laatikon parhaat puolet ja huonot puolet tuli tässä esille ja huolella: tosi tanakka biitti, jonka ajoitus on tasan tarkkaan kohdallaan. Saundimaailma on myös rajoittunut, toisaalta positiivisesti (hyvät rummut) toisaalta negatiivisesti (instrumentti samplet on ohuet).

Biitit oli todella hyvät, hyviä fillbreakejä, jotka rikkoivat maanista pianoa. Toisaalta se piano kävi miltei hermoillekin jossain vaiheessa, mutta se taisi olla vähän tarkoituskin ;)

Ja olisko tätä ollut kiva tanssia autossa? Noh, olisin ainakin aloittanut kevyesti jalkaa polkemaan ja sormet ois napsutellut tahdissa auton rattia.
0   +1 +2
 
Kalaforn 08.09.2005
En minä kyllä tiädä tästä nyt... no, ainakin on pikkuisen leppoisaa, jos ei muutakaan, eheh. Se 8 rosvot? Ehkä typerin/oudoin nimi koskaan, mitä on tämän vuoden puolella tullut kuultua, mutta eihän nimi siihen lopputulokseen vaikuta(?), vai vaikuttaako? Hmm, aika sekaista touhua toisaalta, hiukan niitä Ahjola-biiseiltäkin kuulostavaa, mutta tämä on siltikin jotain aivan muuta, mieleen tulee nyt näin ensimmäisellä kuuntelukerralla jokin päästäänsekaisin oleva kahvinkeitin pianoa pimputtelemassa, voi tuo mielikuva tullakin ihan omasta pannustani myöskin, sit koskaan tiedä. Kuusamo taisi muuttaa sinut täysin... :D
0   +1 +2