NA001

Kineka

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Kalaforn 04.07.2006
Varokaa, delfiinit ovat saapuneet! Häröä settiä, toimivaakin, omaperäisellä tavalla kylläkin, jees. Rummmut potkivat jälleen samaan muhkeaan tahtiin. Kikkailuakin on erittäin paljon. Tulee jokseenkin TEXAS FAGGOTT tästä mieleen, johtuuko se sitten saundeista vai mistä... en tiedä kyllä. Katsos, pokémonejakin täällä lattialla pyörimässä ja nyt ne delfiinitkin vielä, ei sipsi. Pitäisikö vaihtaa toiseen biisiin, vaiko kuunnella vielä kertaalleen uusiksi... vaikea valinta.
0   +1 +2
 
everhad 01.03.2005
Mielenkiintoisia soundeja ja kiitettävästi vaihtelua. Miksauksessa ja masteroinnissa olis kyllä aika paljonkin toivomisen varaa ja jotain yhteensitovaa kamaa tämä kaipaisi ympärilleen. Tää kuulostaa vielä aika keskeneräiseltä. Ihan kun tästä puuttuisi pari raitaa. Tai sitten pitäisi olla jonkun kemikaalin vaikutuksen alaisena että tajuais tän. Sinänsä hyviä soundeja ja juttuja, mutta ei tämmöstä tällasenaan kyllä kuunnella jaksa. Lisää kokeiluja vaan, kyllä tässä aineksia on vaikka mihin!
0   +1 +2
 
Hmm, mielenkiintoista ainakin. VÄhän sekava olo jää kyllä. Jotenkin ahdistavaa pidemmänpäälle. Nuo melodiat sen tekevät. Tämä selvästi kaipaa jotakin, mutta en oikein tiedä mitä. Kuulen tässä särökitaroita, hah. Tästä saisi sellaista synkkää cyberpunkmaista nu metallia..
0   +1 +2
 
ylkky 01.03.2005
aika erikoista musaa muuta en osaa sanoa.......................................
0   +1 +2
 
Steven Riekki 01.03.2005
No tämmönen ei kyl uppoa muhun oikein.... Konemusa yleensäkään ei... mutta:
Koitetaan jotain löytää! :) Täs oli varmaan koitettu luoda jotain taiteellista näkemystä, ja jotain symbolisii juttui, mut en mä älyy tommosista mitään... tai sit nää oli vaan ääniä peräkkäin.. äh, en tiiä, nyt oon sanaton! Ehkä se on kuitenkin jo positiivista..
0   +1 +2
 
filosooffi 01.03.2005
aika konemaista saundia....totta kai tässä genressä siis pitää ollakin mut liika on aina liikaa...
voisit koittaa lisäillä erilaisii saundei pitkin biisii niin ettei kaikki kuulostais siltä että sen päästäs joku robotti...biisi parani loppua kohden koko ajan mutta vähä on ehkä kuitenkin viel hakuses..
0   +1 +2
 
Rapri 01.03.2005
Onko tämä nyt sitä TANSSI-musiikkia. Jos on, niin ymmärrän yskän. Jos ei, niin olen yskänlääkkeen tarpeessa. Ihan kivoja ääniähän nuo analooogisynteesiä käyttävät vempaimet saavat aikaan ja tuo general midi agogo on varsin hupaisa, mutta tämän pläjäyksen varsinaista funktiota en ymmärrä. Olen liian rok ja liian vanha. Sen voin sanoa, että teos on mieleeni ehkä hitusen liian pitkä...
0   +1 +2
 
anarkia 28.02.2005
Kommenttirinki:Onko tää tehty tosissaan vai onko tää jotain tietokoneen arpomaa random.musaa, ota tästä selvää.En tajua tästä yhtään mitään. Olen ilmeisen väärä henkilö arvostelemaan tätä, mutta yritetään...

Ei tässä oo kyllä mitään tolkkua. Alkaa päätä särkemään. Ei tätä kyllä mun mielestä voi musiikiksi kutsua.
0   +1 +2
 
Mustepullo 28.02.2005
Tästä en osaa sanoa mitään rakentavaa... kilisee ja vonkuu sen verran kaukana minulle omimmasta genrestä...
0   +1 +2
 
Incendium 28.02.2005
Het alkuun luotiin kivat paineet, kun tuon esittelyn lukasin.Genrestä luulin että tää olis jotain kitaratiluttelua mutta mutta..

Hassuja äänimaisemia luotu mutta pää tässä kuunellessa menee sekasin. Tulee levoton olo, kuin olisi kamala kiire johonkin, vaikka niinhän nykypäivän ihmisillä taitaa ollakin.
0   +1 +2
 
kitara 2 28.02.2005
#kommenttirinki#Tää ei ollut ihan mun juttu...Tuli mieleen et tää vois olla sellanen efektiraita,josta voi valita biisin mitä juttuja haluaa.Saundeja oli kyllä paljon,sinänsä mielenkiintoista kuultavaa,mut en vaan oo tän tyylin hemmoja.
0   +1 +2
 
Kineka 16.09.2004
Kiitos kommenteista.

Sieniä ei tarvita. Kineka toimii ilmankin.
0   +1 +2
 
9
Nettis 11.09.2004
siistit kupit ja kohinat, siistejä siirtymiä just koskien vaikka noita kuppeja, ekaks puhtasti rytmejä mut ku percussionit ja basso hyppää mukaan, huomaa et prkl nehän heittää melodiaa :) todella oivaltava kipale, en ole muuta tuotantoa kuullut ja tää oli oikein mukava yllätys. en tiedä miten paljon mietittyä ja mikä osuus sienellä, mut yhdellä kuuntelulla ei ihan kaikkea keksi.
0   +1 +2
 
H4p4 10.09.2004
Kieroutuneita ääni = löytyy
Nerokkaita filejä = ööh... hiljast o...
Trancemaisia melodiakuvioita = kyllä... valitettavasti

Kerro oma rehellinen mielipiteesi = en pitänyt
0   +1 +2
 
Michikawa 30.08.2004
Hieman liian nykivä ja neuroottinen meininki omaan makuuni. Liian paljon tapahtuu kerralla ja nopeasti. Soundimaailma on aika metallinen ja tiukka, se tekee kyllä biisiin ihan oman tunnelmansa, mutta itse pidän enemmän pehmeämmistä maailmoista. Rakenne on kyllä varsin vaihteleva, mutta perusmeininki pysyy sen verran samana, että varsinaista dynamiikkaa biisistä ei oikein löydä. Olisi toivonut vähän selkeämpiä muutoksia biisin tunnelmiin ja soundimaailmoihin. Nyt kokonaisuus jää vähän sekavan oloiseksi, kun mitään varsinaista punaista lankaa ei tunnu löytyvän. Mutta kuvauksen mukainen biisi kyllä, äänet ovat kieroutuneita, mukana on muutama näppärä pikkupätkä ja melodiakuviot ovat paikoitellen ihan jänniä. Mutta ei ihan minun kamaani.
0   +1 +2
 
Izdo 27.08.2004
"kieroituneita ääniä" kuvaa aika hyvin. Mielenkiintoista settiä, kokonaisuus on vähän repaleinen ja sellasta perusteemaa ei oikeen löydy.. Tuntuu että tää on erilaisia kieroutuneita ääniä ja ihmeellisiä fillejä peräkkäin..
0   +1 +2
 
6
alanis 26.07.2004
Todella kokeellista. Jotenkin hermostuttaa. Onko yleensäkään musiikkia? Lehmänkello aika hyvä. Nyt alkaa jo jalkakin vipattaa. En kuitenkaan ostaisi levyä ;)
0   +1 +2
 
Haava 26.07.2004
Huomaa selvästikkin, että biisin kokonaisrakenne on vähän sekava ja epäyhtenäinen. Se ei haittaa. Iteasiassa se tuntuu jopa sopivan biisiin. Outoa murmelointiahan tämä on koko kappale. Puolipsykedeelistä vonguttelua ja muuta sekaista ääntä. Kappale elää ja kettyy jatkuvasti ja on ikäänkuin loputtomassa psosessi kohti ei mitään. Suunta vaikka määränpäätä. Tämän kuuntelu on osittain jopa nautinnollista. Puoli monotoninen fiilis kaiken progression päällä kuitenkin jyystää hermoja ja puhtaaseen komppiin nojautuminen tuskastuttaa omalla kohdallani hieman.

Jos kokonaisuutena sanoisin, että tämä on huono, niin valehtelisin kuin joulupukki tai pinokkio.

Jos kokonaisuutena sanoisin, että oikeasti todella nautin tästä, niin valehtelun taso ei yhtään vähentyisi.

Näppärää. Tämä kyllä herättää kunnioitusa artistina, mutta ei kuitenkaan päädy kuuntelu listalle. Äänistä pitää vielä sanoa, että ne olivat pääsääntöisesti erittäin kuniita ja tuotato sopi korviini hyvin. Erityisesti pitänee vielä mainita se delay leikintä siellä viiden minuutin jäälkeen, joka sai psykedelia minäni hyvälle tuulelle (kunnes komppi taas alkoi).

Perkele... Täytyy nyt vielä jatkaa jaaritelua, että kyllä tämä kertakuuntelulla oli hieno kokemus, mutta toiste en jaksaisi enää.
0   +1 +2
 
Chevy 26.07.2004
En osaa sanoa oliko tämä tarkoituksellisesti vai tahattomasti koominen teos. Vaikutteita kyllä huomaan olevan usealtakin suunnalta. Genrenä lähentelee ehkä enemmän IDM:ää.
0   +1 +2
 
Averell 29.07.2004
Uuuh. Aika kokeellista sekoilua... toisaalta välillä kuuntelee (kommenttiringissä siis pyörin) mieluummin tällaista kuin esim. jotain perustrancebiisejä, joita tällainen osmo ei erota toisistaan. Eipä tämäkään silti mua oikein sytytä. Jos noi kaikki vempeleet kuulostais siltä että ne tulee jostain "oikeasta" (sampleja kattiloista, pesukoneen rummusta ja porasta...?) niin tällaista kuuntelisi kiinnostuneena. Mulle tämä on kuitenkin valitettavasti random-ääniä jonkun masiinan sound bankista
0   +1 +2
 
7
Jukk. 17.06.2004
Jees. Tykkään soundeista. Miksaus ehkä vähän ohuehko. Tässä genressä en tiedä voiko biisn rakenteesta nyt sanoa... Vähän enemmän munaa soundeihin ja hyvä tulee. Häröilyä voisi olla enemmänkin. Tosin makuasioita nämäkin.
0   +1 +2
 
9
Cover Girl 16.06.2004
Aivan mainiota. Eriskummallinen alku josta biisi yllätti iloisesti lähtemällä käyntiin ihan ymmärrettävällä rytmiikalla. Vaihteluakin oli ettei jäänyt paikalleen sahaamaan, mutta vähän lisääkin olisi näihin minuutteihin potketta mahtunut. Kaikessa kummallisuudessa miellyttävä äänimaailma joka ei särkenyt korvia. Pituutta ehkä himppa liikaa, että herpaantumaton huomio olisi säilynyt loppuun asti. Tämän rakentavampaan kritiikkiin an vaikea lähteä vieraalla tontilla.
0   +1 +2
 
phuuskon 16.06.2004
Halutaan siis rehellinen mielipide. No annetaan. Taas on musiikkia jota en pysty arvostelemaan, kun en tiedä onko se hyvää vai huonoa. Minä en tällaista kuuntelisi/ostaisi. Kuusi minuuttia on aivan liian paljon minulle tällaista tavaraa.
0   +1 +2
 
orion903rock 14.06.2004
hieman vaikea antaa rakentavaa palautetta koska tyyli ei ole kovinkaan tuttu. itse en kyllä pidä biisistä mutta ei se tästä hoonoa tee
0   +1 +2
 
8
aika kylmän kuuloista omiin korviini, tuli mieleen jonkun ruokakaupan
betoninen takapiha pahvipuristimineen ja rikkinäisine pulloineen,
unohtamatta pilaantuvien elintarvikkeiden tuoksua. no, ahdistavaltahan
tämän pitikin kuulostaa. hyviä rytmejä, muttei todellakaan
omaa makuani. hyvin tehtyä silti.
0   +1 +2
 
9
Shah 11.06.2004
Tämä on erinomainen. vasta toinen Kinekan kuuntelusessioni, mutta tuumin että jos kaikki ovat tämän (ja LSD-biisin) tasoisia niin faniksi kait täytyy jossain vaiheessa ryhtyä. Äänistä plussaa todella paljon. Minimalistisen mukavaa tavaraa.
0   +1 +2
 
5
Einsteins 13.06.2004
Ei putoa, ei. Biitti on, mutta vaikka on kottikärryllinen surinoita kohinoita ja kilahduksia, niin ei hiihdellä kovin kauas. Monotomista tavaramäärästä huolimatta, melodiat??? Liian pitkä.
0   +1 +2
 
Samu2 10.06.2004
Olipas mielenkiintoinen pläjäys...

Sitä alkuun vaan ihmtteli että mitähän nyt oikein tapahtuu, mutta hyvin pian sen jälkeen huomasikin vain kuuntelevansa jotenkin jumahtaneena osien vaihtumista ja äänien kehittymistä. En oikeasti osaa edes sanoa että missä vaiheessa se komppi alkoi... yhdessä vaiheessa vain huomasin että sellainenkin on mukana! Kiintoisasti potpurrmaiseksi tehty... suhteellisen taiteellinen... ja ilmeisen taitavaa..
0   +1 +2
 
NYSV 15.06.2004
Mukava äänimaailma kyllä, mutta ehkä vähän tylsähkö. Liian pitkä?
0   +1 +2
 
7
Soulstab 15.06.2004
Ihan hauskan kuuloista pihinää ja pauketta. Mutta en minä tätä jaksaisi viihtymismielessä kuunella.
0   +1 +2
 
8
Stocco 15.06.2004
- - - - -
Pituus ei pahenna biisiä. Jos se on hyvä toimii se pitempänäkin ja jos se ei toimi niin ei auta lyhentäminen. Tarkoituksena ei ole miellyttää moniakaan, joten tällaisena tämä on paras. Kyllä näitä ilmeisesti jotkut kuuntelevatkin. Tekeminenhän on myös hauskaa, mutta kiva jos joku tykkää myös kuunnella. Saundeista en tiedä, mutta ainakaan melodia ja rakenteen selkeys eivät ole tämän poppoon tärkeyslistan kärjessä.

Kiitos fiksuille kommentoijille. Pidetään löpinät siisteinä.
- - - - -
0   +1 +2
 
8
Aitto-oja 22.10.2003
Ei täst sen enempää...
0   +1 +2
 
8
Stocco 19.05.2003
Alun yli kun pääsee niin paranee vaan mennessään ja on pakko jatkaa toiseen osaan.
0   +1 +2