high altitude

EGOSENTRIFUG

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
mustikkaluunas 17.05.2006
loppu meni liian kiksuksi...
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 05.11.2005
Huhhuh, aika vitun tiukalla draivilla lähtee kyllä tämä biisi käyntiin, todella vetävää meininkiä, tätä tahtoisin todella fiilistellä livenä. Tunnelma on ihmeellisellä tavalla kieroutunut, en osaa kummemmin määritellä. Soundivalinnat ovat osittain ehkä vähän turhan perinteisiä ja miksauksessa on vedetty mielestäni vähän turhan tukkoiseksi äänikenttää, äänillä saisi olla enemmän tilaa hengittää ja tilavaikutelma voisi olla muutenkin avarampi. Limitointia kevyemmäksi?

Melodiakuluissa on träkkerifiilistä joka onnistuu aina lämmittämään minua. Puolivälissä biisi tosin menee vähän turhan toistoksi, variointia, filtteröintejä ja efektejä saisi minun makuuni olla enemmän. Kolmen ja puolen minuutin jälkeen lähtevät melodiat ovat todella härskejä, en osaa sanoa pidänkö vai en.

Kokonaisuutena täytyy sanoa että vanhemmat biisit ovat lämmittäneet enemmän mutta oli tässä silti erittäin hyviä elementtejä.
0   +1 +2
 
10
Jukka1 27.10.2005
Huhhuh, tää kappale on saavuttanu ehdottoman suosikin mun aamukahvi biisinä, bussilla kouluun hurjastellessa kofeiinin kupliessa suonissa tää biisi toimii siihe paremmin ku metallivaippaluoti otsalohkoon. Noi massiiviset suhinat ja vastaavat taustalla tekee biisist jotenki todella massiivisen. Nopeeta ja menevää paahtoo ja hallittuu musamaisemaa. En mä usko et täst ois parempaa voinu saada :)
0   +1 +2
 
Flava 07.10.2005
aivan hiton hieno. en anna numeroa, koska 10 on varattu suurin piirtein täydellistä paremmille ja 9 on tälle liian huono.
0   +1 +2
 
10
tyhjännauraja 30.09.2005
Hyyvät soundit ja jäbä osaa homman :) kool
0   +1 +2