Enkidu

Ganzer

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Cykranosh 22.09.2011
Tuosta vanhasta kommentista mieleen tuli, että enpähän ole yrittänyt tehdä Ganzeria pitkään aikaan. Ja The Walls of Ur kyllä materialisoitui eri nimellä, Utnapishtim myös, mutta mitä tarkoitin Resurrection of Enkidulla? Enkidu II - The resurrection of him? Ah, nyt ymmärrän. Fig of Life antoi vihjeen. Sen voi yhdistää yhteen kappaleeseen, jos tekee joskus sellaisen. Kirjoitan tämän tänne kun omat muistiinpanot tuppaavat katoamaan.
0   +1 +2
 
Raikkaat saundit on tässä veisussa. Ja soolojaki löytyy kaksin kappalein! Vokaaleihin olisin ehkä toivonu jonkinlaista vaihteluu, mutta toisaalta turha valittaa, kun kerrankin kuulee miltei kokonaan matalalta vedettyy örinää muuten kuitenkin bläkkikseltä kalskahtavassa musiikissa. Ihan selvyyden vuoks sinne tänne vois tosiaan lisätä sitä kirkumistakin. Muuten kyllä aika tasapaksuu tavaraa.
0   +1 +2
 
Cykranosh 27.10.2005
Juurille paluu, Enkidu. Seuraavat biisit jos niitä tulee ovat myös Gilgameshistä. Enuma Elish Ka Nabu Shamamun tein joskus kokonaisuudessaan 6 biisiin. Nyt on vuorossa Gilgamesh, tosin aloitin Enkidusta. "The Walls of Ur" aloitus, "Resurrection of Enkidu" on pakko olla yksi, ja "Utnapishtim", tietenkin. Ehkä "Resurrection of Enkidu" ja "Ereshkigal." "Fig of Life" hmm... ehkä teen, ehkä en. Riippuu teistä kuomaseni.
0   +1 +2