2 Stars

Malahide

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
arithmetical82 05.04.2006
aika valmista kamaa...ei tosta mitää vikaa löydä.pirun mahtavat saundit,ja soolot käy tosi hyvin..ehkä vähän pinnassa mut makuasia...
+2   +1 +2
 
8
Aimo J. 24.03.2006
Hienosti pelaa, erityisesti komppiryhmä. Hyvää, ei voi muuta sanoa.
+2   +1 +2
 
8
Sorcerer 11.03.2006
Hupsis, pointsit unohtuivat.
+2   +1 +2
 
8
Sorcerer 11.03.2006
Enpä keksi mtään merkittävää lisättävää aikaisempiin kommentteihin. Biisi on ok, laulu toimii hyvin, kitaransoittoon oikein hyvä tatsi. Rytmiikkaan olisi ehkä toivonut hieman vaihtelua, olisi vähän värittänyt kokonaisuutta. Oktaavia alempaa tuplattu laulu sopi biisin hyvin.
+2   +1 +2
 
8
kitara 2 09.02.2006
Kivan kuulonen perus Pop/rock biisi.Laulu osuuksista pidin eniten.Hyvä saundi ja leppoisaa fiilistelyä ja hyvää fraseerausta.Jostain syystä tuli vähän tollanen Robben Ford tyylinen tunnelmointi mieleen vaiks tää nyt ei ihan samaa tyyliä olekkaan...kuiteski.Soolokitaran saundi olis voinut olla hieman miedompi eli siis vähemmän säröä ja hieman kuivempi muutenkin.Biisin tyylin olis vaan ehkä sopinut paremmin vähän iisimpi skepa saundi.Tää oli vaan mun näkemys asiasta.Jatkakaa samaan malliin kuulostaa hienolta.
+2   +1 +2
 
8
AkiVee 03.02.2006
Tällaisella rennolla sinipoljennolla onkin hyvä aloittaa työpäivänsä. Soitto ja laulu toimivat hienosti ja mikään ei ärsytä korvaa...vahingossakaan...siinä onkin samalla se miinusjuttu eli biisi soljuu, muttei pahemmin jää mieleen. Radiokamaa iltapäivän ratoksi ja autolla ajaessa menisi myös mukavasti. Kitarasoolot irtoavat mukavan leppoisesti, vaikkakin erittäin ennakoitavan kuuloisesti. Ripaus omaperäisyyttä ja rosnkiutta mukaan, niin homma nousee uudelle tasolle.
+2   +1 +2
 
7
loudjazz 03.02.2006
Täysin tyylitajun perusteella tuotettua.
Uskoisin epäillä ihan studiokamaksi.
Biisi toimii kuin metrinen halko, tosin lievästi jo kuullun omaista.

Tehän voisitte elättää itsenne tuolla.
Omassa genrenssään toimii erinomaisesti.

Ps. Jos kitaristinne estyy viimehetkellä, ottakaa yhteyttä.
+2   +1 +2
 
8
_gravedigger_ 08.12.2005
rento renkutus! erittäin hyvä...:D
+2   +1 +2
 
theplan 07.12.2005
Tässä on oikein mukavaa lauluntekijämäistä otetta. Myös laulajan äänestä ja fraseerauksesta diggasin. Sävellys on äkkiseltään aika perinteisen ja simppelin kuuloinen, mutta tykkään kyllä siitä, että biiseistä ei yritetä tehdä väkisin monimutkaisen ja "taiteellisen" kuuloista. Samaa vois sanoa oikeistaan tuosta sanoituksesta: mukavan soljuvaa, eikä keinotekoisen vaikeaselkoista.

Sopivan rujo soundi miellytti myös, mutta isoin kritiikki menee groove-osastolle. Tuntui siltä, että kaikki soittajat korostivat samoja kohtia, niin että lopputulos kuulosti mun mielestä jotenkin tökkivältä. Kitaroista tykkäsin, varsinkin soolot lähti hienosti ja toivat kaivatun vaihtelun biisiin.
+2   +1 +2
 
9
KooYy 20.11.2005
Hienot kitarat ja hyvä soolo. Perinteistä menoa. Vähän tasapaksua, mutta tyylikästä. Voin kuvitella pienen pubin, jonka nurkassa soittelette. Istualtaan. Väki viihtyy, eikä kukaan käy sanomassa, että pankaa perkele pienemmälle niitä vehkeitä. Vanhempikin tykkää tästä.
+2   +1 +2
 
9
Janne T 16.11.2005
perinteistä rockia. Sanoitukset aikas mukiinmenevät, hyvää englantia ja hyvin rimmaavia riimejä. Olen nähnyt Amöriikkalaisten itsensä tekemiä sanoituksia, jotka ovat tuntuneet paljon köpelömmiltä, kuin näissä biiseissä.

BIISI:
Junnaa mukavasti eteenpäin, hieman David Bovie tyyliin siirtyillään tasaisesti soinnulta toiselle sulavasti ja jostain vaan syntyy se toimiva kokonaisuus. Skitta sooloja ei olisi välttämättä tarvinnut olla jokaisen osan välissä, sen tilalle kun olisi saanut, jotain muuta raikasta tuulahdusta sekaan, niin olisi ollut ihan kova juttu. Laulu, stemmoineen, toimi kaikenkaikkiaan hyvin ja soundienpuolesta sopi hyvin taustoihin.

Muuten valmista kamaa, mutta kaipaisi ehkä urkuria tai jotain vastaavaa, tuomaan sovitukseen omaa pikkulisäänsä.

YHTEENVETO:

mainiota materiaalia, kitarasoolon jälkeen laulu nappaa kuulijan kynsiinsä ja homaa rullaa miellyttävästi eteenpäin. Biisin pituuteen nähden jäin siis kaipaamaan jotain pikku lisä potkua, mutta niinhän se aina on, että kun bändi on löytänyt hyvän kokoonpanon, niin siihen on sitten pirullisen hankala enää löytää ketään sopivaa lisäystä. Semmoista.
+4   +1 +2
 
9
jussial 12.11.2005
Jälleen hemmetin toimiva biisi ja hyvät soolot! :)
+2   +1 +2
 
8
tykkäsin. laulu vähän tylsää mut ei se haittaa. melodiat kivoja. hieno homma
+2   +1 +2
 
8
jarpat 10.11.2005
Noniin, loistava biisin tekijä ja persoonallinen laulaja on taas kerran ollut hommissa. Ei oikeastaan juuri mitään lisättävää aikaisempiin kommentteihin. Kitarat oli tosiaan tyylikkäästi esillä ja jotenkin tuli fiilis, ettei tässä teoksessa mikään ollut sattumanvaraista, vaan alusta loppuun taattua VV- tuotantoa.
Henkilökohtaisesti kuitenkin tuon kompin koen jotenkin raskaana. Tanssittavuus kärsii. (vrt. suom. huom. porsas porsii, norsu kärsii... sculp. item. hav. regist.?) Vai mitä?
+2   +1 +2
 
9
tjheikki 10.11.2005
Hienot soundit ja hyvin tasapainossa. Laulu oktaaveineen toimi mun mielestä hyvin, siinä B osion alussa se meinas jäädä hieman taakse / sanoista ei saanut selvää... Loppuun olis ehkä kaivannut vielä jotain?

Mutta näin mikserin tuoreena käyttäjänä täytyy ihmetellä miten hyviä musiikin tekijöitä näiltä sivuilta löytyy. Oliko se siis P.Heikkinen Oulusta?

Tv. T.Heikkinen Oulusta

Ja kiitos kommenteistasi mun biiseihin. Käyhän kuuntelemassa ja kommentoimassa muitakin, sillä otan sinun arviosi tosissaan ;)
+2   +1 +2
 
sazy 07.11.2005
Tyylikkäät väli- ja soolo soitot kitaralla. Meikälääseen ainaki natsaa hyvin.
Vaikka piisistä ei sinällänsä erotukaan mitään erityistä b-osaa, nii piisi silti svengaa alusta loppuun kunniallisesti, eikä piisin suht pitkä piituuskaan tunnu miltään. Miälenkiinto pysyy yllä ihan alkutahdeista viimeisiin ääniin asti.

Laulut kuulostaa ehkä pikkusen tasapaksuilta, vaikka alaääni onkin pistetty mukaan..oliskohan sitä ehkä liikaa..? Ehkä sitä kannattaisi kokeilla pistää vaa joihinkin erityistä korostusta tarvittaviin kohtiin.
Joihinkin kohtiin vois sopia jotai pitkiäkin ääniä taustalle. Esim tohon c-osaan ("planets orbiting..")

Mut kaiken kaikkiaan hyvä piisi, ei voi muuta sanoa.
+2   +1 +2
 
10
Stoned Ghoul 06.11.2005
No sieltähän se uusi helmi taas putkahti. Varsin raflaavia riffejä tarjoaa kyllä kipale ja kokonaisuus on taas melkoisen rautaista tavaraa. Pidän siitä että saat biiseihis aina toimivan laulu melodian ja sen kun yhdistää tohon sun soundiin niin hyvä tulee, kuten nytkin. Tuo "planets orbiting..." kohdan duurisuus oli ihan piristävä kohta keskellä biisiä. Hyvä biisi.
+2   +1 +2