ensilumi

ROUTA/ AIKA

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Marksman 03.10.2015
No nyt puhutaan! Loistava biisin rakenne hyvin soitettuna kuulostaa juuri tältä. Samin korkeahko ääni-ala sopii tähän biibiin täydellisesti ja eihän kokonaisuudesta voi muuta kuin kehua. Täydellisyydessäkin on parantamisen varaa, joten ehdottomasti 9 pistettä tästä hienosta biisistä.
0   +1 +2
 
Pitk 24.11.2005
Aika tukkoinen kokonaissoundi. Kitara on kuin verhon takana. Tuokaa se äkkiä sieltä pois. Samoin rummut Laulu sentään kuuluu ja laulussa on ok meininki suomirockin perinteessä.
0   +1 +2
 
7
Dr.Groove 24.11.2005
Biisissä on hyvää materiaalia: melodia ja sanoitus toimivat.
Itse äänitys on hieman soundeiltaan aika niukka, kuulostaa kellaribändin demolta -- mutta sehän ei itse biisiä huononna.
Biisin sanojen rytmitys ei toimi, monessa kohdassa laulaja joutuu venyttämään sanoja keinotekoisesti. Sanat kannattaa viilata paremmin biisin rytmiin ja rakenteeseen sopiviksi.
Laulun tarkkuutta kannattaa vielä parantaa, pieniä liukuvirheitä on paljon.
0   +1 +2
 
7
tilkka 23.11.2005
Kitara soundi aika ärsyttävä... muutoin biisissä kyllä ideaa löytyy. Ehkä säkeistön lauluun samaa meininkiä kuin kertsissä. Soundit kohdilleen vielä,niin hyvää tulee!
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 23.11.2005
Kertsi toimi tosi hyvin ja olikin biisin parasta antia. Kokonaisuudessaan muutenkin erittäin hyvä ralli jota kuuntelee mielellään.
0   +1 +2
 
Zombo Bobolous 22.11.2005
Juu, juu kertarykäisyltähän se kuullostaakin, mut kyllähän täst idea selväksi tulee. Aika yltiöromattiset sanat. Tuntu aika pitkälle viisulle.
0   +1 +2
 
MajorForce 22.11.2005
Kohtuu tunkkaiset soundit, mutta selvän kyllä saa, joten tarkoituksensa ne täyttänevät. Lauluun olis voinut laitta jotain efektiä, niin ei kuuloistais niin ohuelta paikoin. Tämä olis livenä varmaan ihan mukaansatempaava biisi, nyt vaan huomio kiinnittyy paikoitellen pikkuisen laahaavaan soittoon.
0   +1 +2
 
7
hoffe 22.11.2005
(kommenttirinki) Arvostellaas nyt vain tämä biisipuoli, tekniikkaan ja soundeihin en puutu. Biisinä suht keskiverto. Ei isoja ovalluksia. Ei oikeastaan mitään mihin tarttua. Kertsin (?) kitaramelodiassa hieman jo yritystä. Muuten kitara yksitoikkoinen. Sanat eivät säväyttäneet, kuitenkin toisella kuuntelukerralla laulumelodia on jo hieman tarttuvampi kuin ensimmäisellä...
0   +1 +2
 
Riku Rotten 21.11.2005
Tätä ei ole ainakaan turhaa hierottu studiolla tai miksauspöydän ääressä. Onx toi keppi ihan vireessä? Soittovirheitä en huomannut, mutta muulle kiillotukselle jätettiin kyllä tilaa.
0   +1 +2
 
Jome 20.11.2005
Muuten ihan toimivaa peruskamaa mut vokaalit ei oikeen iskeny meikäläiseen.
0   +1 +2
 
Klasu 20.11.2005
Laulusta tulee mieleen tämmönen yö/dingo tyyppinen ratkaisu ja mun suusta se ei ole kehu... Ei vaan ymmärrä, sori.
0   +1 +2
 
Michikawa 20.11.2005
Soundit ovat varsin demotasoiset, eli aika suttuiset ja ontot. Soitto rullaa ihan mukavasti ja teknisesti, mutta harmonisesti kappale on omaan makuuni turhan perinteinen ja mielenkiinnoton. Nämä soinnut on tässä järjestyksessä ja tällä tyylillä kuultu turhan monta kertaa.
0   +1 +2
 
luoja 19.11.2005
kerta rykäsy on aina hyvä asia, Mutta oisit kyllä voinu tähän soittaa toisen kitaran joka ois soittanu samaa about kuin basso mutta vitossointuina, ois saatu vahvempi saundi..... ja laulussa pikkusen epävireyttä.
Muuten biisi aika perus kauraa, noisa riffeissä missä soitetaan pelkkää vitos sointua olisi voinut soittaa MYÖS kolmannen kitaran joka olisi soittanut vaikka jotain pitkiä ääniä ja miksata ne hiljaa taustalle....
Sanoihin en niin hirveästi keskittynyt, mutta sen perusteella mitä korviini tarttui, ei oikein iskenyt, hieman pateettusta.
MUTTA tästä kaikesta huolimatta, biisi oli ihan hyvä :) siis ihan hyvää perus menoa, tai varsinkin kehitys kelpoista, jatkakaa ihmeessä, näen teillä mahdollisuuksia pankin räjäytykseen, vaikka se onkin vielä haave :)
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 19.11.2005
Ryhdikkäästi toteutettu rock biisi jossa sopivat sanoitukset näin marraskuulle! Kokonaisuus hyvä!!
0   +1 +2
 
8
Toni Solo 19.11.2005
Sävellyksenä hyvänkuuloinen kappale, joka äänitysolosuhteet huomioonottaen soi soundeiltaan varsin kelvollisesti. Livenä fiilispuoli kuulostaa varmaan paremmalta, mutta nauhalle oli tarttunut hieman vaisu ja väsyneen tuntuinen esitys. Valtavirrasta poikkeavasta tyylistä ja kielivalinnasta plussa. Vilpitöntä soitantaa.
0   +1 +2
 
7
repulse 19.11.2005
Perusheavyä...soundit on aika kököt ja laulu liian pinnassa! Perusmeiningille perus pointsit!
0   +1 +2
 
8
HW 18.11.2005
Jänskän rumpusoundin oletten keksineet. Se sai koko biisin kuulostamaan aika persoonalliselta. Laulajasta en vieläkään oikein innostunut, mutta se ei välttämättä tarkoita että se olisi tehnyt jotain väärin. Sillä vain sattuu olemaan sellainen ääni josta joko tykkää tai sitten ei, mutta aina sen herättämä mielipide on yhtä vahva. Biisi itsessään oli peruskaavan mukaan tehty rallatus, helposti sulava ja oikeastaan ihan hyvä. Kertsin melodia oli aika tarttuva.
0   +1 +2
 
8
LauriT 18.11.2005
Yllättävän hyvän kuuloista jälkeä ollakseen "kertarykäsyllä purkitettu noname studiolla". Moni rokkituotos mitä täällä Mikserissä on tullut vastaan on kuulostanut paljonkin paskemmalta saundillisesti. Kyllä tämä kuitenkin on aika tunkkaista meininkiä, mutta kaikista instrumenteista saa kuitenkin selvää, mikä on jo iso plussa ainakin näin Mikserin mittapuulla tarkasteltuna. Kokonaisuutena tämä on ehkä jotenkin junnaava ja tasapaksu, jotain sovituksellista kikkailua tähän voisi ehkä yrittää vääntää, jos haluaa tätä jotenkin musiikillisesti vielä viedä eteenpäin.
0   +1 +2