Darkside of the moon

Abandoned Soul

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Sleyr 19.11.2005
bassot ovat loistavat ja omaperäiset ja tunnelma on mukavan hiostava kuten kari runk sanoikin. taustahuudot ovat pelottavia tehdassoundien saattamina :). lisäksi huomaan yleisesti biisissä hieman terror-vaikutteisen soundin joka on AINA hyvä nykyään kun sitä niin harvoin kuulee (vaikka siltikin tässä on darkcorea/industrial-tyyliä). loppupuoli oli mahtavaa speedcoremättöä.. oikein kylmät väreet tulee kun kuuntelee täysillä. täysi 10
0   +1 +2
 
10
Kari Runk 18.11.2005
Hiostava tunnelma hakkaa päälle ja tunnelma kasvaa kasvamistaan. Mukavan industrialvaikutteista mättöä sykkivän säröisillä iskuilla. Kokonaisuudessaan hyvinkin mielenkiintoinen biisi jonkalaista ei kauhean monta mikseristä löydä, laatukamaa...
0   +1 +2
 
Beta 12.11.2005
Raakaa, siis todella raakaa, mutta hyvä niin :). Hyvät soundit oot löytäny tähä. Kyllä tällästä kelpaa kuunnella, varsinki sillo ku vituttaa :D. mut great job!.
0   +1 +2
 
9
Jukeboksi 12.11.2005
Kornein nimi tähän mennessä, mutta nimi johtaa harhaan, kovaa jyystöä tarjoilee. Erittäin makoisan hitaat nuo vinkunat alussa, sai aikaan kylmiä väreitä jännityksen pidättelyllään. Ja jatkuu...mahtavia sampleja ja 'melodioita'. Välillä tippuu tunnelma ja sit taas alkaa hyökkäys. 'Hiljainen' kohta toimii...2:50 LÄHTEE. Kicki on vaan armoton raakuudessaan. 3:40 lähtien viimeinen hyökkäys-> <3 Jälleen kerran nautinnollista kuunnella, 9½ mut ysiks meni.
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 12.11.2005
Jeh, jytkeestä tehtaisiin, tehtaasta jytkeseen, ah, massiivista ja todella brutaalia HC:ta jälleen kerran! Hmm, mitäs tästä enää valittelemaan, hyvä biisi, josta ei puhti niin hevillä lopu. Tällaista tehdasahtautta lisää ja nopeasti.
0   +1 +2
 
9
Teknoaidi 12.11.2005
Jeah, darkcorea taas vaihteeks :). Hyvää tehdassekoilua, samplet sopii just hyvin. Snaret, haitsut jne. vois kyllä erottua paremmin silleen että niistäkin saa kiksit. Biisi on aika minimalistinen, eli pyörii melkeinpä koko ajan saman "kovuuden" ympärillä eikä lähde hiljalleen käyntiin. Kikkailuista kyllä pidin.
0   +1 +2