Music For Hedgehogs

Infants

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Vilperum 18.02.2012
Siilit ovat varmasti otettuja :)
0   +1 +2
 
Haava 23.04.2007
"Lotto"-kommentti iski sitten tänne.

Varsin vaikuttava biisi... Kehityy niin hienosti.. Dynamiikkaa... Sitä kun ei nykyään enää mistään löydä. Tässä se sitten toimiikin hienosti.

No joo.. Vaikkä tällä nyt ei ole paljoa väliä, niin pitää silti valittaa että genre on kyllä vähän väärä. Tämä ei kyllä ole ambienttia nähnytkään. Kokojan huomiota herättäviä pärähdykisä ja rumpuja vaikka kuinka. Lisäksi se etuliite Dark sopii vielä huonommin. Hypnoottiset melodiat ja toisto toimi älyttömän hyvn. Ehkä vähän lyhyeksi jäi biisi, mutta muuten futasi mainiosti.

Tuossa vielä http://en.wikipedia.or... yhdistys:
Dark Ambient - Äänimaisemamusiikkia, joka pyrkii tyylilliseen surumielisyyteen ja haikeuteen tai kolkkouteen ja ahdistavuuteen. Hypnoottinen yhdistelmä hidasta syntitesaattoriminimalismia ja matalia rytmikuvioita. Voi olla kokonaan instrumentaalista tai sisältää esim. gregoriaanista laulua tai elokuvasampleja. (Lustmord - The Place Where The Black Stars Hang)

Mutta joo.. Aika sama. Hyvä biisi ja väärässä lokerossa.
0   +1 +2
 
8
Muovinen 24.02.2006
Tähänhän uppoutuu aika syvälle. Jotkin soundimaailman osat ovat kuitenkin hiukan liian epäorgaanisia mun makuun. Pieni melodia/näppäilypätkä alkaa nousemaan pikkuhiljaa taustasta perkkujen kanssa ja ne antaa koko hommalle enemmän selkärankaa. Välillä alakerta menee tukkoon kaiutetusta patarummusta mutta ehkä se on tarkoituksellista?

Rumpukomppi lähtee aika kuivankuuloisena käyntiin mutta kun tuo sumutorvisoundi tulee mukaan niin johan rupeaa toimimaan. "Kertsi" kyllä yllättää aika tavalla tuon pitkän intronomaisen fiilistelyn jälkeen. Mutta erittäin positiivisesti. Näiden huippukohtien väliin jäävä pieni suvanto kaipais enemmän johdattelevia elementtejä kohti jälkimmäistä rymistelyä. Ja tuo viimeinen rymistely on aivan liian lyhyt(!!!). Tuota voisi jumittaa helposti pari minuuttia ja kasvattaa sitä erilaisilla särömatoilla sun muilla soundeilla.

Mutta jees, ensimmäinen dark ambient -biisi mitä olen kuullut, eikä vaikuttanut ollenkaan pahalta. Mutta, koska tässä on kuitenkin suurta potentiaalia jonkin verran heitetty hukkaan, niin jätän arvosanan kasiin.
0   +1 +2