Kaikki Kasvaa Pahuudesta

Wårpath

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Shamaanirumpu 15.09.2007
Ohhoh. Kylläpäs oli yllättävän upea biisi, vailla turhia taustasäädöksiä. Vokaalit oli tosin vähän huonontunut tuosta Suicide-kappaleesta, mutta kovalta kuulostaa silti. Siinä oli semmonen helvetin epäpyhä tunnelma, ja tuli ihan likanen fiilis kun luki noita sanoja ja kuunteli biisiä. Siinä oli myös hienoa se, että onnistuitte tekemään loistavan kappaleen, joka onnistuu olemaan myös omaperäinen, lähinnä sahaus/raskas junttaus kohdissa. Erittäin hienoa. Faniutuminen odottaa.
0   +1 +2
 
10
Ei jumalauta oli tykki biisi. Aivan loistavat riffit.
0   +1 +2
 
9
Fastro 14.06.2007
Kyl tää soundi on just kiva. Vaikka itse asiassa lopussa alkaa vähän turtua. Voisiko käyttää vaikka toista soundia jonkin osan biisistä? Ehkä laulussa vähän... no välil se kuulostaa hyvältä, mut sit välillä vähän lapselliselta.

Taas kaipaisin vähän vielä vaihtelua. 3:02 tulee kiva vaihdos, mutta se tuntuu jotenkin erilliseltä - ehkä alku ennen sitä on liian pitkä. Sen jälkeen muuten laulukin taas kuulostaa mukavalta. Ja loppu muutenkin.

4:32 kiva kohta!

Annan nyt sitten ysin, mut kasi ois voinu.
0   +1 +2
 
10
Scoundrel 22.11.2006
Nyt on perkele soundit kohillaan. Lyhyesti sanottuna epäpyhä virsi kaunis, ihan vitun mahtava biisi.
0   +1 +2
 
9
Kyl tää vaan on tiukkaa! Mitä enemmän näitä biisejä kuuntele, sitä lähempänä olen itseni listaamista fanien joukkoon. Riffittely on kyl niin menevää ettei paremmasta väliä.... Kokonaisuutena taas helvetin hyvä biisi!
0   +1 +2
 
9
MJ Antipope 23.05.2006
No tässä teoksessa sitten onkin enemmän sitä omaperäisyyttä jota kaipailin "masterpiece ov...":sta. Kyllä tämä on minustakin "Black Metal Plaguen" kivin biisi.
Rummut ansaitsevat tässä kipaleessa erityismaininnan kitara-sävellysten ohella.
Basson hukkumisesta on taidettukin mainita.
Kokonaisuudessaan hieno kappale.
0   +1 +2
 
10
Saakel| 12.04.2006
Tästä Tykkään!!!! Tää on kovaa juttua! Te ootte löytäny sen! Sen jutun mikä on ja tulee olemaan! One cult is alive! Or more!!!! \m/ 10+ KAikki kasvaa pahuudesta!! Saatana on meissä!
0   +1 +2
 
9
Modnar 16.03.2006
Alun riffityksissä on mukavan rautaista otetta, mutta jos bassorumpu kuuluisi, toimisi tuo hitaampi soitto hyvin. Nopeammissa tahdeissa sillä ei niin paljon olekaan väliä sitten. Tässä onkin vähän samantyylistä tahditusta ja kitarointia kuin Alghazanthin Subliminal Antenoralla, joka mielestäni on erinomainen asia. Toki tämä esitys on puhtaampaa mustaa meteliä, eikä näihin sointukiertoihin kaipaa kosketintaustoja. Vielä himpun voimakkaammalla äänimaailmalla tämä purisi päitä irti. Toimiva teos.
0   +1 +2
 
8
jun_tune 20.01.2006
Omaan korvaan tuo Suomi kuulostaa vähän hassulta ja hornan jälkeen ei ole enää niin erikoiseltakaan kuulostanut, joten jää tuo tulkinta noiden englanninkielisten varjoon minulla. Riffit taas enimmäkseen laadukkaita, mutta tästäkin olisin voinut vähän karsia pituutta pois. Mutta tehkääs sit siitä tulevasta levystä helvetin hyvä, näiden pohjalta on ainakin hyvä lähtä liikkeelle.
0   +1 +2
 
9
Nasic 05.01.2006
Nonii, nyt oli kitaroissaki enemmä asennet, mut yhä sopivan särönen. Suomeks laulettu oli kans hyvä juttu täs...toimi kyl hyvi. Muutenki tää oli helvetin kova biisi, hyvii riffei ja sellassii koukkui iha tarpeeks. Hyvänkuulost mättöö kyl.
0   +1 +2
 
10
Aika helvetin kova kappale, vuoroin runtataan ja sahataan. Erottuu todella edukseen vallitsevasta bläkkismassasta, kun tähän mennessä on tullut vastaan vain sitä perusnorskijyystöä. Tällainen hieman rokkaavampi black metal on aika harvassa, tai ainakaan ei ole tullut vastaan tarpeeksi usein. Soittajat kuulostavat hallitsevan soittimensa hyvin ja soundit on saatu miksattua kappaleen tunnelmaan sopivaksi. Rosoinen black metal on parasta black metallia!
0   +1 +2
 
10
Captain_Morgul 19.12.2005
\,,/ Toimi jees. Tässä oli sellasta hyvää pumppausta ja sahausta vuoron perään. Herätti tästä pienestä iltapöhnästä....
0   +1 +2
 
10
Drothgord 15.12.2005
ohhohhhoh.. oli reippaasti kovin uuden demon kipale.. iski ihan perkeleesti!
Helvetin synkkää ja mustaa menoa niinkuin pitääkin \,,/ Perkeleen hyvät kitarat ja rumpali paukuttaa ja kovaa.
0   +1 +2
 
8
Alussa ajattelin, että voi ei, tässä on taas joku tällänen perus huono äänenlaatu, josta en erityisesti pidä, mutt abiisin edetessä mietin, että on tämä oikeastaan ihan hyvä silti.
Olen aika huono kommentoimaan tarkemmin tämäntyylisiä biisejä - mie joko tykkään niistä tai sitte en tykkää, enkä osaa perustella kumpaakaan mielipidettä. Tästä kipaleesta tykkään; siinä on sitä jotain, joka kolahtaa.
Huonona puolena mainittakoon biisin pituus. Välillä piti tarkistaa, että onkohan se jo alkanut uudestaan alusta, kun sen verran samankuuloisesti jatkui eteenpäin. Että ehkä sen minuutin, parin verran voisi vielä tiivistää pois, niin tulisi sellainen sopivan kokoinen paketti.
Mutta muuten aivan kuunneltava kipale.
0   +1 +2
 
10
Azag 07.06.2008
Näitä vanhempia kipaleita on silloin tällöin tullu kuunneltua, mutten ole jaksanut kommentoida. Ja nyt sitten kommentoin, kun muutakaan tekemistä ei tässä ole.
Heti ensimmäisillä kerroilla, kun Wårpathia kuuntelin olin täysin myyty, enkä ole teiltä löytänyt yhtään huonoa biisiä.

(asiaan) Eikä tämäkään kappale ole poikkeus. Saundit on mukavan säröiset ja kuitenkin toimivan selvät. Hienoja riffejä viljellään tässäkin kappaleessa oikein urakalla. Soitanta pelaa mainiosti. Vokaaleista ja sanoista paistaa viha, niin että haikäisee.. Eipä tästä paljoa valitettavaa löydä. Kai se on niin, että joudun taas antamaan 10!
0   +1 +2