Fall

Waking Life

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Humpuukeri 19.09.2006
Ja sitten sitä armotonta runttua! Tätä sen olla pitää! Torvet tuovat hiukan mieleen Strapping Young Ladin hihhulisovitukset, mutta onneksi nämä biisit ovat jokseenkin enemmän järkikamaa... ;) Vokaalit edelleen kärkikastia!

9 siksi, en osaa itse tehdä näin hyviä biisejä. :-P

Kiip oon rokkin' \m/
0   +1 +2
 
Tuuletar 01.02.2006
Mieluummin tätä kuin Ville Valon henkäilyä. Mikä onkin vain minun mielipiteeni.. Hyvältähän ne soundit kertakaikkiaan kuulostavat keidenkäs muidenkaan kuin osaavien käsissä. Mutta, mutta.. ei tämä naksauta päätä sekaisin, vaikka aineksia on moneenkin makuun. (raskasta, progea, herkkää, putoamista ilman huippua)
Kaikesta huolimatta tästä henkii se (jonka jo muusta repertuaarista voi havaita) kuinka monipuolista settiä kykenette luomaan!

Don´t Daresta sitä "puuttuvaa" munaa sitten jo löytyykin!
Kiitti hei.
0   +1 +2
 
9
LazyBastard 30.01.2006
Tuo HIM-aspekti on tullut esiin kerta toisensa jälkeen. Syyttävät sormet osoittavat proggiksen toiseen (vokalisoivaan) osapuoleen! ;) Kyllähän tämän piti olla jotenkin progressiivisempaa ja rankempaa, mutta taitaa olla niin, että ns. tosihevarit pitävät tätä "liian kevyenä" ja sellaisen simppelimmän pilistelyn ystävät pitävät liian raskaana. ??!
0   +1 +2
 
Janne T 29.01.2006
no vähän ikävästi tuli pikkuisen Him mieleen noista lauluista, mutta olihan tämä ihan mukava pläjäys. Tällaista rauhallista meininkiä, ehkä enemmän proge - osastoa, kuin heavy metallia mielestäni. Miksaukset tosiaan ihan taidokkaat, ei pahemmin häpeile yleisen radiotarjonnan rinnalla. Hyviä elementtejä, mutta välillä tuli kyllä pikkuisen sellainen teini-hevi meininki korvaan ja sitten taas välillä sitä "love-metalli" - soundia... Silti en tuomitse, koska taitokin selkeästi on ja potentiaalia varmasti vaikka mihin.
0   +1 +2
 
fatfinger 28.01.2006
Iihahaa. Ohittaa tyylillisesti joo miunki musamaun. Ja ku ei tällast kuuntele ni heti kuulee vaan ne himit mitä on kuullu pakostikin. Täs on kuitenki tuo pippeli vielä pojilla olemassa ja vaik tytöistä enempi tykkäänki ni munat ne on vaan monesti kova juttu. Ja skebasoundit on kyl aika jänskät.....öööö
Koskettimista pidin kovasti. En vaan ota tolkkuu et onx ne soitettu sillee haistakaa berberitatsilla ja sielun sisäinen keskari ojossa, mut aivan sama. Ihha vittu hyviä juttui joka tapauksessa.Jaahas.täs ku par aikaa kuunteleen ni jotain sekotan näköjään skebaanki.....hyvä hyvä..Nooh huvia juttui kuitennii.
0   +1 +2
 
Atalja 19.12.2005
Ihan paska biisi.
0   +1 +2
 
8
The Zombi 18.12.2005
Dodiin. Saundithan tässä on pirun hyvät. Nyt kun tätä kuuntelee kuulokkeet päässä vähän tarkemmin, niin kyllähän tuo kitarasaundi voisi olla parempi (Amplitube on pepusta). Eipä se pahemmin silti pistä korvaan, kun nuo kitarat on kuitenkin sen verran taka-alalla.

Biisi on mielestäni selkeästi parempi kuin edelliset... mutta jotenkin tämä kaipaisi tarttuvampaa kertsiä... tai jotain :)

Eipä tämä tosin taida edelleenkään olla oikein minun musaa kuitenkaan, joten ei näitä minun kommentteja välttämättä kannata liian tosissaan ottaa :) Tulee jotenkin mieleen HIM / Rasmus ja se osasto ei minuun uppoa pätkääkään :)
0   +1 +2