Out of Details

G-Tune

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Aurisgale 15.02.2006
Kevyttä tanssimusaa 90-luvun ja nyky-trancen maustein. Alku tuo tosiaan mieleen jonkun happyharcoren lite-version. Inhoan sitä tyyliä, mutta onneksi piano kuulostaa hyvältä ja ei liian imelältä. Välillä tulee mieleen Paul Van Dyken tuotanto tästä biisistä, mikä on aivan hyvä juttu. Rakenne on kevyt ja pituus lyhyt, mutta toimii näin, pidempi tulisi kantamaan sen pidemmälle. Ei mitään pahaa sanottavaa. Erinomaisesti miksattu ja tuotettu. Jotain räväkämpää olisin kaivannut joukkoon, mutta ei tässä ole varsinaisesti mitään huonoakaan. Tasavarmasti tehty.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 18.12.2005
Sehän lähti rankasti liikkeelle. Iloinen tunnelma toimii, vaikka tuossa alussa meinaakin mennä liikaa imelyyden puolelle. Leadi jännän kuuloinen, hyvin tuntuisi toimivan tuo taivuttelu, karkeuttakin on sopivasti. Bassolinja ok tuolla taustalla, vaikka linjahan onkin loppuunkulutettu. Rummut sellaiset perusvarmat, tuollaiselle basarille vaan en ikinä ole lämmennyt. Muuten rullaa ihan kivasti. Rakenne mielestäni toimiva, juuri tuollainen radio-edit mittoihin laitettu tekele. Jees, ihan jännä biisi siihen verrattuna mitä sulta on aikaisemmin tullut. Tämä oli tällaista keskitason fiiliksen nostatusta, ei mitään ihmeellistä. Ok biisi.
0   +1 +2
 
8
Sky Gate 16.12.2005
Tästä tulee joku tietokonepelin musaan. Ja totta, kyllä on vaikutteita 90-luvulta tuosta happy hardcore genrestä. Etenkin pianon plimputtelukohdassa tulee heti mieleen joku Marusha tai Charles Lownoise & Mental Theo. Vue niitä aikoja :) No, mutta kuitenkin energinen biisihän tämä on joskin ehkä vähän ylipirtsakan ja imelä - ainakin mun tämänhetkisiin fiiliksin. Mutta tuotantonahan tämä toimii kivasti. Ei huono, muttei nyt mitenkään superisti kolahdakaan tänä päivänä.
0   +1 +2
 
9
Avara 13.12.2005
Mukavan melodinen ja tunnelmaa mukana mahtavasti. Hyvin sotkettu kaikki soundit ja sörsselit mukaan.
0   +1 +2
 
rewind 12.12.2005
Niin ysäriä että... Raver's Nature ja Marushan sekoitus tulee ensimmäiseksi mieleen, vielä kun olisi rumpupuoli enemmän oikean aikakauden mukainen niin nuortuisin samantien vaadittavat kymmenen vuotta.

Teknisesti ihan hyvä, ei mitään ihmeellistä kuten ei ollut esikuvissakaan. Vähän vaikea lähteä pisteyttämään, koska enää tälläinen ei iske niin lujaa kuin joskus ja toisaalta taas tässä ei mitään suoranaista vikaakaan ole. Jätetään pisteet tällä kertaa antamatta.
0   +1 +2