En nää tulevaa

Insani Dei

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
KurtDragon 28.12.2005
Rhapsodyt on tullu kuunneltua... Ei välttämättä genren parhaimmistoa, mutta ei kuitenkaan missään tapauksessa huono.
0   +1 +2
 
Michikawa 28.12.2005
Ihan mukavan rullaava ja toimiva soitanta. Perussoundimaailma on kondiksessa ja tasapainoisen oloinen. Bändi soittaa hyvin yhteen, mikä ei ole ollenkaan itsestäänselvyys ja muutenkin kokonaisuus tuntuu mukavan yhtenäiseltä.
0   +1 +2
 
Oliver Kaïma 28.12.2005
Laukkaheviä ainakin alkuun... Se b-osan tuplabasarointisysteemi pääsi lähelle sydänalaa, mutta muuten hiukan etäälle jäi noin emootiopuolella... Ai tässä on laulukin, melko varovainen - lisää voimaa vokalointiin, siitä tuntuisi puuttuvan semmoista tarvittavaa varmuutta vaikka ääni on kyllä hyvä. Juu, tämä basarointiosa on kyllä parasta tässä. Tuokin kelttikuvio olisi periaatteessa hyvä, mutta siitä puuttuu ehkä semmoinen... eh, alkuvoima, joku semmoinen. Voisiko olla että tuo sliipattu kiippari vie vähän väärään suuntaan? Akustisempi soundi olisi meikäläisen makuun, mutta meikäläinen on meikäläinen...
0   +1 +2
 
8
Furry 28.12.2005
Täähän on hyvää, tosin miksaus on huonompi. Hyvät riffit, ja piano ihan kiva. Laulu on kyllä aika perseestä. Voluumit ovat kohdillaan.
0   +1 +2
 
Axmanic 28.12.2005
Hyvä tausta. Mutta tuo laulu. Täytyy sanoa, että ihan täyttä kuraa. Ja tämä on rakentava kommentti: laulutunneille tai laulaja vaihtoon. Biisiä jaksaa kuunnella tasan siihen asti, että lampaan ja Eino Leinon runonlausunnan sekoitus aloittaa määkimisen. Ei jumalauta.
0   +1 +2
 
Soulstab 28.12.2005
Suomalaisia tunnelmia alkuriffissä, tulee viikate mieleen. Soitto ja soundit kohdillaan.
0   +1 +2
 
Zombo Bobolous 28.12.2005
biisin pituudesta iso miinus, varsinkin kun laulut lähtivät vasta noin puolesta välistä. Soitto sinänsä toimii ihan okei vaikken nyt oikein saanutkaan ekalla kuuntelu kerralla osista niinkään kiinni. Jeesustelustahan tässä vissiin oli kyse ja plussaa siitä ettei sitä alleviivattu. Jälki oli ok, minkä omilla luureillani kuulin...
0   +1 +2
 
_Crankshaft_ 28.12.2005
Ensimmäinen havainto: Laulu ei jotenki elä samaa elämää muun biisin kans, volumet vähä heittelee(tahallaan?) ja kaiku on hiukka epämääränen. Lisäks tuo ei mielestäni toimi, että säkeessä lauluvolume kovemmalla kun kertsissä, siihenhän juuri pitäis 'voimaa' satsata. Soittopuoli kulkee hienosti ja ohan täs näitä progehtavia elementtejäkin pelissä. Mutta ootte selkeesti halunneet tehdä jotain omaa ja erilaista, joten ehkä tuo laulun miksaus menee sen piikkiin. =)
0   +1 +2
 
7
SirKeke 28.12.2005
Eipä ainakaan oo kaavoihin kangistunutta...varmasti tarkotuksellista? Ihan jees ratkaisu tämän kappaleen kohdalla.
Ei ollenkaan huono kipales mutta silti jäi jotenkin jäi hieman mitäänsanomattomaksi :/
Rumpalin työskentelyssä olen kuulevinani hieman hapuilua. Jotkut filleistä hieman suttuisen kuulosia minun korvaani.
Siis: kelvollista muttei mitenkään uskomattoman iskevää...
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 25.12.2005
Upeeta mahtavaa!!
0   +1 +2