Bolt Distrupt (Original Versio)

area51

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
crystoll 27.02.2008
Vaikea antaa rakentavaa palautetta kun tykkäsin. Mä mittaan biisejä kauneuskategoriassa ja tanssittavuuskategoriassa, tää on ehdottomasti sitä kakkoskategoriaa eli pistää jalan liikkeelle ja sillä heltiää multa ysi. Mitään erityistä korjattavaa en tähän hoksaa.
0   +1 +2
 
10
vilpu 06.01.2004
Mä nyt en osaa rueta mitään kovinkaan hienoja ja rakentavia kommentteja antamaan, mutta sanon vain mielipiteeni=) Mä tykkäsin. Tämä on ehk aavistuksen liian pitkä, muttei silti laisinkaan tylsä. Tätä jaksas hiki pinnassa bailata niin että jLo perse heiluu=)
0   +1 +2
 
8
JM 06.10.2003
Ihan kiva biisi. Voisin teha tasta remixin..lahettasin sulle niin kuulisit mita parantelisin (tai jopa huonontaisin :)
Kay kattelee mun www.mikseri.net\monoac...
0   +1 +2
 
9
Ture 17.07.2003
Menee minun makumaailmaani..annan stereot laulaa vaan..
0   +1 +2
 
9
ainoat miinukset tuli siitä että rummuissa ei ollut oikein pontta mutta muuten kaikin puolin hyvä biisi.
en tiedä mikä on mutta jostain syystä en tykännyt noista nakutteluista tuolla taustalla.
0   +1 +2
 
9
Chronosis 25.03.2003
Tulipa paljon C4 - Ignition mieleen... Mutta siitä seikasta huolimatta olet saanut todella hyvin saundit esille, miksaus kuulosti kirkkaalta. Ja on pakko kyllä ihmetellä miten nuo saundit olet Reasonista saanut irti. Anyway, oli kaikin puolin hyvä biisi.
0   +1 +2
 
8
oisto 18.03.2003
Saundit kuulostavat jotenkin todella käytetyiltä ja tylsiltä, omaperäisyys olisi maustanut tätä mukavasti. Bassline on myös aivan liian yksinkertainen makuuni. Jotain olisi myös voinut vielä lisätä, nyt tämä käy hieman tylsäksi. Mielestäni kuitenkin jälki mitä olet saanut aikaiseksi on miellyttävän huoliteltu, äänen laatu on myös ihan hyvällä tasolla. Jotenkin tämä ei vain saa minua innostumaan johtuen ehkä tuosta saundien tylsyydestä, mutta kuitenkin laadukkaasti tuotettua tanssi kamaa joka varmasti iskee tanssilattialla.
0   +1 +2
 
9
Star Mind 15.03.2003
Mul tuli mielee et ton basslinen kans vois sopii joku menevänmakee disorted tyylinen ääni? däkädäyn däyn däyn DÄKÄDÄYN! ;)
0   +1 +2
 
9
**Heidi** 11.03.2003
ööh..empä osaa sanoa mitään.oon vielä niin shokissa ton kuuntelun jäljiltä..no joo,tsoukki tsoukkina.ihan jees biisi..mut edelleenkin toi Electric Circus on ykkönen :) hmm,hmm,hmm..
0   +1 +2
 
9
Coaxys 09.03.2003
Ihan hyvä biisi... tosin aika tylsä! Enemmän sooloiluja eri syntikoita eri melodiaoita. Tuossa kolmen minuutin olin jo henkisesti valmistautunut uuteen räväkkään melodiaan mutta petyin kun sitä ei koskaan tullutkaan!:( Ei tää vielä oikeen ollut semmosta kunnon hardia mutta vähän vielä agressiivisempi meno niin sitten voidaan puhua kunnon hard trancesta! Hyviä efektejä biisissä sen siaan oli! Ja ei kappaleessa mitään huonoa ollutkaan mutta jostain syystä se ei vaan pureutunut minuun niin hyvin kun pitäisi... Mutta se onkin taaskin kuuntelian vika siksi yhdeksän! Ja mä voin tehä tästä joskus clubi version mutta sanotaan että kuukausien päästä...
0   +1 +2
 
W@RM 08.03.2003
siihen radio edittiin tulee sitten "pikku" muutoksia (sitten kun jaksan tehdä tämän). Lyriikat vaihtuu(ehkä), biisi lyhenee, masterointiin panostan enemmän ja vois lisäillä jotain sälää! Eli sitä odotellessa, arvostelkaa tätä original versiota!!!
0   +1 +2
 
9
Taapero 01.03.2003
tä on kans ihan hemmetin hyvä kappale =D
0   +1 +2
 
9
Trace 28.02.2003
Alku oli aivan mahtavaa fiilistelyä. Pulloonpuhallus sopi tähän kuin maha napaan. Soundit oli kohdallaan ja masterointi oli onnistunut vallattoman hyvin. Sitten tuli nuo kauheat lyriikat. Hyi kauhea niistä mä en oikein pitänyt. Ihan sopivan hardista tämä oli, mutta eräänlainen huipennus puuttui ja melodioita olisi saanut olla lisää. Efektit oli ihan kohdallaan, eikä kappale kuitenkaan kaatunut missään kohti, vaan jaksoi jatkaa. Tylsistyminen alkoi kyllä jossain vaiheissa ottamaan, mutta eipä sekän häirinnyt. Positiivisinta tässä kappaleessa on ainakin se, että tästä ei välttämättä erottaisi, että on sinun tekemäsi. Jypin voiton kunniaksi annan ysin. Oli kyllä niin laadukasta kamaa. Lyriikat pois tai ainakin muutat niitä ja keksit toisen melodian. Tämä kappale hipoi jo täydellisyyttä minun korvassani. Nyt vaan lisää melodioita kehiin... Ainiin filtterit oli kivoja...
0   +1 +2
 
W@RM 28.02.2003
Laittakaahan kommentteja kehiin...niitä tarvitaan nyt!!!
0   +1 +2