Balance (set free)

Crimson Dawn

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
jakkesakke 09.06.2006
musiikki 10 laulu 6
0   +1 +2
 
8
SpurguX 07.06.2006
Menevä kappale, mutta laulumelodiat mun makuuni toisinaan turhan poppismeininkiä. Sanoitukset oli hyvät, vaikka niissä mun mielestä liian deterministinen asenne.
0   +1 +2
 
GREV 30.05.2006
Edelleen olen sitä mieltä että jotkut kohdat biisistä ovat aivan loistavan kuuloisia, mutta taas jotkut osat ovat aivan kamalia, tai kamalia siltä osin ettei hommaa oltu viety loppuun asti, vaan jätetty se aikalailla puolitiehen.

Tästä on hyvä parantaa.
0   +1 +2
 
8
kUOLLUTMIEs 30.05.2006
Tämä on paljon omaperäisemmän kuulonen biisi kun tuo ensimmäinen. Ei heti ensimmäisenä tule mieleen mikään tietty bändi ja sen biisi. Taas näytetään mistä kukakin kitaristi pissii ja silloinhan saadaan mielenkintoista tilua aikaan. Vokalisointikin on paljon paremmin biisiin istuvampaa, tosin edelleen parissa puhtaassa kohdassa se lähti kumpuamaan liian erilleen muusta soitannosta. Rumpuihin toivoisin sitä oikeaa ja aitoa ihmista istumaan kannujen taakse ja paukuttamaan niitä. Sen verta että niiden soundit eivät ole nyt niin rikkovat muuhun biisiin verrattuna kuin siinä ekassa viisussa. Muutenkin yksittäin ajateltuna soundit on ihan hyvät kaikissa instrumenteissa, mutta kokonaisuutena biisiä vaivaa pieni vaimeus. Aika kovalla volyymillä pitää soittaa, että kuuluu jotain. Masteroinnin puolesta taitaa olla pahastikkin keskeneräinen... Ilmoitelkaa, kun saatte kokonaisella kokoonpanolla biisejä valmiiksi asti, niin mielelläni käyn kuuntelemassa täysin valmista tavaraa, jos siinä on samaa asennetta\,,/
0   +1 +2
 
SirKeke 05.05.2006
Tämä toimis varmasti paljon paremmin jos ois vähän enemmän munataajuuksia kitarassa ja bassossa..nyt jää kovin hengettömäksi. Ja rummut..noh, en sano mitään ku oon iteki joutunu joskus käyttään midikannuja :P Biisinä ihan perushyvää kauraa, koukuttavampikin sais olla. Pikkasen tää kolmen kitarasankarin miekkojen kalistelu vie liikaa huomiota pois itse biisistä, vähän vois tiluilua rajottaa kiitos :P Perusainekset kohtuullisen hyvin kasassa...rakenteen hiomista vaan ja kun löydätte enemmän omaperäistä näkemystä säveltämiseen ni eiköhän tästä tuu varsin hyvää neppailua. Ja tosiaan, mielelläni kuuntelen kyllä lisää kun saatte studiotasoista kamaa oikean rumpalin kanssa :)
0   +1 +2
 
6
Meuras 18.04.2006
Ei niin hyvä kun Silent Force, laulusta en niin tykännyt ja melko hiljasella.. Ihan jees kumminkin.
0   +1 +2
 
9
ekkuevil 06.04.2006
Tarttuvä biisi "palikat" kohdallaan. Tasoja läytyy, se on hyvä, taitavaa tilittelua ja laulajan ääni sopii kun nyrkki silmään \,,/ . Tukka heilumaan... -E-
0   +1 +2
 
10
makes69 06.04.2006
Törkeää antaa alle 10 tää on selkeesti alkupään matskua josta tulee vielä bootleg -keräily kamaa meikä diggaa ja faniutuu.
0   +1 +2
 
6
Nasic 05.04.2006
Häiritsi paljo toi paska äänenlaatu...laulujakaa ei kuulunu melkei yhtää. Joitaki iha hyvii riffei tuol oli, mut ei saanu biisist nii hyvi selvää, ni paha sanoo...
0   +1 +2
 
8
FearOfPark 22.03.2006
kyllä kovasti tykkäsin kummastakin biisistä.. :-) lisää Crimson Dawnia.. <3
0   +1 +2
 
7
mudhoney 22.03.2006
Konerummut taas. Enemmän tässä nyt rassaa basson puute ja sitä myöten terävämmät kitarasoundit. Tämä on selvästi Silent Forcea varhaisempaa tuotantoa. Nopeita ja ennalta-arvaamattomia muutoksia on tässäkin kuultavissa.
0   +1 +2
 
7
Cykranosh 20.03.2006
Ei jätä "Sentenced-vammailuja" mihinkään, pitää vain sen tuon ylempänä olevan Amok-meiningin, ja käyttää sitä Fridén-laulua muussa. Biisi ei toimi soundien puolesta lainkaan, mutta yritystä on kympillä. Ehkä liian Sentencediä kyllä, ja varsinkin huonomman aikakauden Sentencediä. Muuten ihan ookoo kipale. Ei mitään ihmeellistä. Hyvin soitettua kamaa.
0   +1 +2
 
7
Prometheus 18.03.2006
Laulu ei toimi millään osa-alueella. Suosittelen jättämään sentenced vammailut ja hankkimaan osaavan rääkylaulajan.
0   +1 +2
 
7
quinz 18.03.2006
soundit on päin eriksonia. Kitarointi on sujuvaa ja kivaa kaikkailua löytyy. Sointukulku on ehkä vähän liian perus ja melodiat ei tarjoo mitään uutta. lyriikatkin on vähän "sinne päin" -tyyliset. Sävellys ei siis uppoo, mutta kitaroinnista propsit. hiottavaa löytyy
0   +1 +2
 
10
DarkDevil91 14.03.2006
Aivan ihana biisi!! :D mä haluun kuulla tällästä lisää.. Upeeta.. <3 <3 <3
0   +1 +2
 
HW 07.03.2006
Tämä oli aika huonosti miksattu. Siitä syystä kokonaisuus kuulosti kehnommalta kuin olikaan.
Kitarointiin pätee sama kuin edellisenkin kappaleen kohdalla. Soitanto oli melodisempaa ja siitä johtuen karvan verran kunnianhimoisempaa. Vokalisoinnissakin oli enemmän sekä vaihtelua että ulotteikkuutta. Ääntä käytettiin monipuolisemmin mikä on aina hyvä asia. Rummuista pidin edelleen vaikka tässä olikin vähän liikaa kaikensortin kilinöitä. Kappale itsessään oli miksausteknillisistä mokista huolimatta hyvä. Eli biisintekotaitoa teiltä löytyy.
0   +1 +2
 
Klenkku 05.03.2006
hyvin vedetyt rummut...
HOHOH
0   +1 +2
 
7
zimppa 05.03.2006
samoja puutteita kun edellisessäkin...:/, mut nyt toi laulun voimakkuus aaltoilee tosi ikävästi!! ja ei muutako taas mixaamaan...:D mä tykkään näitten biisien melodioista tosi paljon, niihin on satsattu todella aikaa, ja hermoja;) enpä oikeen osaa paljoo enää tähän sanoo... niko kiittää.
0   +1 +2
 
8
spit_back 04.03.2006
miksaus vähän vituillaan osittain mutta se nyt ei paljon haittaa. pikkaisen toivoisin vähemmän noita välisooloja vaikka johonkin väliosioon sellaisen oikeen jytä kohdan jossa 1 kitara soittaa aika yksinkertaista ja muut sitten vetää siihen vaihtelua mutta ei sooloa(tosin vain ehdotus).
joissain kohdissa laulu kuulosti itseasiassa todella hienolta vaikkakin vähän epätasaiselta. ei huono kappale mutta ei mestariteos. mutta yritystä ja soittotaitoa on, joten hyvä on.
0   +1 +2
 
8
Musicisrock 02.03.2006
Miksaus ja laulu ovat biisin heikot puolet, mutta alta paistaa kuitenkin jotain ihan kuunneltavaa. Laulaja kuulostaa paikoin siltä kuin ei muistaisi sanoja. Ihan hyvä biisi mutta silent force on parempi. Soolosta annan vielä plussaa ja niin tämäkin yltää kasiin. Miksaus ja laulu kuntoon tässä niin on kova biisi.
0   +1 +2
 
6
Therier 01.03.2006
Kun vertaa tätä Silent Forceen, niin tämä ikävä kyllä kuulostaa todella huonolta siihen verrattuna. Kuulostaa kuin mikki olisi liian kaukana suusta. Ainakin ääni on sen verran hiljasta edelliseen verrattuna.

Ja muutenkin ei ainkaa mun fiiliksiä laulu tässä nostata läheskään niin paljon. Kitarassakin näyttää olevan jonkinlaista puutetta. Muttei läheskään niin paljon kuin äänessä.

Ja kuten Silven2. sanoi, niin laulamisessa on jotain epäröintiä. Kuulostaa kuin sanat olisivat jotenkin hakusessa.

Joten eteenpäin olette ainakin menneet. Ja harvoin eka biisi on mikää paras mahdollinen?

Tässä biisissä on ikävän paljon puutteita ja siksi annan tästä kutosen.
0   +1 +2
 
7
Silven2. 01.03.2006
Varsin vauhdikas ralli ja hyvä kokonaisuus. Tosin sävellyksenä pidin enemmän Silent Force -biisistä. Hiukan huojuvaa on laulu tässä, etenkin volyymipuolella. Kuin laulaja vielä miettisi hiukan, millä tyylillä aikoo laulaa, eikä punainen lanka tahdo löytyä. Vaihdokset kolmijakoisuuksiin ovat toimivia, ja tervetullutta kamaa tällaisiin kappaleisiin. Mukavia vaihteluita biisin sisällä. Kuulostaa siltä, että kotiläksyt on tehty hyvin. Kun teoria on hallussa, käytännön sovellukset odottavat keksijäänsä. Tsemppiä valitsemallanne tiellä.
0   +1 +2
 
JuhPe 28.04.2006
Ei taho laulu erottua oikeen.
0   +1 +2