Silence came with peace

iNFRATUNA

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Jonathan 13.11.2006
Kuulostaapa tuoreelta! Saundit kohdillaan, biitti hakkaa verta aivoihin sopivasti näin aamutuimaan. Harmi et loppuu kesken.
0   +1 +2
 
JamesMercy 19.04.2006
Kivan paksua soundia noissa padeissa heti alussa. Tuhtia. Rumpukilinöissä on pirun näppäriä soundeja myös, helinää ja säksätystä. Mikäs sen mieluisampaa. Rumpukomppia odotellaan, eikä se petä. Basari on paksu, mutta pehmeä, eikä riko kokonaisuutta. Toimii hienosti. Melodiapuoli on tyylikästä, yksinkertaista ja toimivaa. Koukuttavaa ja tunnelmarikasta tavaraa kokonaisuudessaan. Valitettavan lyhyeksi tämä jää, tuossa loppumisvaiheessa olisi ollut kohta ehkä vasta breakdownille - jos vielä sillekään. Paljon + paljon enemmän olisin tätä mieluusti kuunnellut. Tyylikästä jälkeä anyway; tykkäsin.
0   +1 +2
 
9
DO 11.04.2006
Komian kuulloista... soundien tasapaino pysyy kohdallaan.. jne jne... tuli oikein kuuneltua useampaan otteeseen.. vaikka tämä ei leipälajini olekaan.. ;D

Kiitos virkistyksestä..
0   +1 +2
 
9
variant 03.02.2006
kaunista.
0   +1 +2
 
JaDubb 20.01.2006
Kivalla pulputuksella polkaistaan liikkeelle. Mukaan tuleva haitsuilu on myös oivasti viritetty ja sounditkin toimivat mitä mainioimmin. Potkupatteri saisi periaatteessa olla tiukempi, mutta toisaalta se pilaisi tunnelmaa. Pulputukset ja kilinät toimivat kyllä biisissä ihan kympillä. Tunnelmallisuus on niin ikään kappaleen valtteja. Miksaus on myös viilattu melko mainiosti. On erittäin harmillista, että joku ohjelmanmulkero estää kuulijoita saamasta korviinsa täysimittaista versiota tällaisesta korvakarkista. Fiilistelybiisit kun eivät lyhyenä pääsee täyteen toimivuuteensa. Mainio säätö siis, ja jään kuola poskella odottamaan, josko joskus linjoille saataisiin joku viiden-kuuden minuutin rutistus samaa mainiota soundia.
0   +1 +2
 
Janne T 20.01.2006
jees. mukavan tunnelmallinen alku. Ääni maisema maalaa ainakin minulle tuossa alussa mielikuvan pimeästä pakkas-yöstä. Biitti iskee tehokkaasti mukaan rikkomatta tunnelmaa. Harmi, että biisi loppui juuri kun luulin seuraavan käänteen tulevan... Odotin kuulevani seuraavaksi, joitain kauniita melodioita esim. kiippareilla - samaan tyyliin, kuin tuossa as a Remembrancessakin - sopisi varmasti hyvin.

Joku jazzpianistin impromisoima puolirauhallinen tunnelmointi sellaisella etäisenkuuloisella, hieman utuisella piano-soundilla voisi sopia aikas törkeen hyvin - toisi ehkä sellaista persoonallista särmää. Siinäpä idea, jota saa vapaasti hyödyntää ;)

Hyvältä kuulostaa, toivottavasti saat sen ohjelman pelittämään - harmi jos jää hyvä biisi kesken softabugin takia.
0   +1 +2