Liar's Blues

Bluebird

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
karlito__ 30.01.2007
Hiton hyvää kamaa. ei voi muuta sanoo nyt tähän hätään.
0   +1 +2
 
10
emppuli 24.04.2006
Oli pakko tulla kuuntelemaan lisää biisejäsi. Tämä on kans aivan ihana!
0   +1 +2
 
9
dbgirl 17.03.2006
Täytyy tunnustaa hävetäkseni etten ole tutustunut aiemmin bluesiin ollenkaan. Joten ei ole vertailukohtia. Mutta tämä kuulostaa todella lämpimältä, surulliselta ja saa itkukanavat vuotamaan. Melodia jää syvälle mieleen. Laulatko itse tässä? Aika hyvin, mutta harjottele pikkusen enemmän enkkua niin saat paremmin tuskan ilmaistua laulussa. Kesto ei kumma ollu paha, juurikin sopiva. Tämä ensikosketus bluesiin oli kerrassaan mieleenjäävä.. täytyy saada lisää!
0   +1 +2
 
9
Stoned Ghoul 17.03.2006
No perkules, kauan odotettua molli bluesia! Meikä sitten vaan tykkää näistä, ei voi minkään että suomalaisen sydämessä asuu molli-olento, ainakin tän sällin. Sanoitus puoli on taas kyllä hyvin hanskassa ja melodiat toimii loistavasti. Kitara soi helvetin kauniisti. Hitto, ihan tässä herkistyy :)
0   +1 +2
 
10
Michikawa 11.03.2006
Noniin! Tässä kappaleessa on hyvin samanlaiset vahvuudet kuin tuossa Alonessa, mutta nyt nuo kaipaamani vokaalit tuovat kappaleeseen oman äärimmäisen toimivan säväytyksensä! Tällaista materiaalia kyllä kuuntelee todella mielellään, ja voin kuvitella, että livenä jossain sopivan hämyisessä kapakassa uppoaisi kyllä erityisen lujaa. Todella hieno ja tasapainoinen kappale. Vaikka rumpusoundit hievan muoviselta kalskahtavatkin niin kyllä tästä täytyy kymppi jysäyttää.
0   +1 +2
 
8
jarpat 25.01.2006
Ei kyllä kauheesti mee mulla himaan tän tyyppinen blues. Sit ku näis ei koskaan oikein päästä alle kolmen minuutin... no, tietty niille jotka diggaa, on sitten enemmän mutusteltavaa. Tuon ic-piiri-rumpalin koin hieman hmmm, sanotaanko raskauttavana tekijänä asialle. Muutenhan soundit olivat johdonmukaisen kuulaat ja tunteelliset. Laulu tässä taas muutaman käheämmän/tunkkaisemman(?) rallin jälkeen toimi niin, että kateeksi käy.
Tuosta puoliakustisesta ei tässä vielä varmaan parhaita mehuja ole irti puristettu, mutta plussaa sinänsä, että jo pelkkä koeajo synnytti tämänkin kappaleen, jossa lyrikointikin on taas omaa luokkaansa. Kyllä tämä taitaa tuonne kasipuolen hujakoille asettua... no perhana, piirun verran alle kuitenkin, vaikka on se upeata tuo Velin (tuskainenkin) laulu...
0   +1 +2
 
9
Aimo J. 22.01.2006
Perin sinistä fiilistä, miellyttävän pehmeä soundimaailma. Tässä taas todistetaan että maltti on valttia.
0   +1 +2
 
10
Scion 21.01.2006
Äänimaailma on upea, uusi skitta kuulostaa hyvältä ja lauluääni pääsee oikeuksiinsa tässä. Sopii hyvin öiseen tunnelmaan, illan viimeinen kappale, rauhallinen, mutta kertoo sitäkin enemmän. Hienoa!
0   +1 +2
 
10
-WR- 21.04.2008
Tässäkin biisissä tunnelma on kerrassaan mahtava. Laulu sopii hyvin kappaleeseen ja kuulostaa todella hyvältä.
0   +1 +2