My witching hour

Aetas

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Asamael 18.04.2006
Kohtalaisen synkeä tunnelma tässä alussa. Vahvasti kaiutetut laulut ovat demoniset, mutta hieman demomaisuutta korostavat. Puheosuus on hyvin vakuuttava ja doomahtava. Black metal- vaikutteitakin havaittavissa on seuraavassa riffissä. Kuuden minuutin paikkeilla alkava osio on varsin pirullinen. Oikein jylhä ja eeppinenkin kappale, jota hitaan ja painostavan tunnelmoinnin ystävät osaavat varmaankin enemmän arvostaa.
0   +1 +2
 
9
Gartza1962 26.03.2006
A creek in the mist on tälle biisille melkein kuin kakkososa. Vähän alkaa kuulostamaan tasapaksulta vaikka musiikki onkin hienoa. Vaihtelua pitäsi saada aikaiseksi jatkossa! Taidokasta musiikintekoa kuitenkin ja kannattaa ehdottomasti vaan jatkaa ja kehittää!!!
0   +1 +2
 
8
Marshall_Lockjaw 14.03.2006
Tämäpä on varsin ärhäkkää musiikkia. Jätkät ovat selvästi kuunnellut Opethia ja Swallow The Sunia. Kappaleen rakenteessa on paljon hienoja Dark/Doom metallisia piirteitä ja kitarariffit ovat raskasta old school death metallisia, nämä yhdistelmät ovat hyvin sulautettu yhteen. Koskettimet ovat erittäin komeat, suorastaan lumoavat. Kasin saa tämä, parantamisen varaa on vielä. Laulussa oleva kaikuefekti ei oikein osaa sulautua kappaleen rakenteeseen, vaan saa kappaleen tason laskemaan hieman. Noo. Kappale on varsin mainio tekele ei siinä mitään.
0   +1 +2
 
GREV 15.02.2006
Eka tekele... noh, parannusta löytyy, mutta en menisi sanomaan tästäkään että täysin turha biisi, vaan oikea rumpali kehiin ja sitten vaan biisejä hiomaan, niin eiköhän loistavia biisejä näistä synny loppupeleissä.
0   +1 +2
 
9
naarmu 08.02.2006
Biisi kokonaisuudessaan outoudessaan erinomainen. Tuntui, että jäi lopussa kuin odottamaan jatko-osaa, mikä on harvinaista. Laulussa vain kaikua vähän pienentäisin.
Tykkäsin niin paljon, että faniuduin.
0   +1 +2
 
9
Pablo Blacktooth 01.03.2006
Kyllähän tää hyvää ja tappavan raskasta metallia on. Toimii mulle. Tää ehkä henkilökohtanen suosikkibiisi näistä kolmesta täällä. Rauhalliset piano-osuudet hienoja, hyvää lämmittelyä raudanraskaille doomiriffeille. Lisää tällasta, niin hyvä tulee. Laulajan ääneen kun tulee vielä vähä lisää koskenkorvaa ja raastinrautaa, niin sitten on loistavaa.
0   +1 +2
 
8
Cranky 01.02.2006
Intro on oikein toimiva. Ensimmäinen säkeistö ihan mukiinmenevää. tossa kahden minuutin paikkeilla kun on jotain puhekohtaa niin se kuulostaa hivenen tahattoman humoristiselta, mutta ehkä vaan oon sillä päällä :) 2:40 alueella ERITTÄIN Opethmainen riffi, mutta (ehkä juuri siksi) toimii hyvin. Itse olisin käyttänyt pikkuisen vähemmän kaikua laulussa mutta se on vaan mun maku mikä tässä puhuu. Kitarat vois olla vähän enemmän pinnassa myöskin, kun niiden saundi on hyvä. Lisää vaan volyymiä sinne. Rummut on aika hyvänkuuloiset mutta olisin (niistäkin) vähentänyt pikku-aavistuksen reverbiä. (aika niuhoa, tiedän =D)

Kaikesta kuulee että Opethia on kuunneltu, mutta mikäs siinä, kun kuuluu omiin suosikkeihini niin en näe sitä niin pahana. Eikä näitä vielä ainakaan oo liiaksi ollut. Näin ensikuulemalta biisissä oli kaikenlaista ja oli vaikea saada suoralta kädeltä otetta, mikä ei ole välttämättä huono asia.
0   +1 +2
 
9
Closure 01.02.2006
Alku kuulostaa lähes alkupään opetheilta. Hienona lisänä nuo äänet. Hengitykset, lapsen nauru - sekalaiset suhinat, mutta tässä pystyy lähes heti arvaamaan mihin ollaan menossa. Laskelmoimalla osasin ennustaa missä vaiheessa tulee raskaampi kohta - komppikaan ei ollut vaikea arvata.
Rauhallinen-Raskaampi-Copy-Paste meiningillä mennään - kuten edelliseen sanoin... Sielu puuttuu. Onneksi kahden minuutin kohdalla lähti kiinnostava kohta - ja sen jälkeen tuo väliosa - hienosti pannattu! Myöhemmät kirkkourut toivat kyllä hymyn naamalle - hieno. Loppuivat liian aikaiseen. Nyt tarvitaan vaan vähän omalaatuisuutta tähän soppaan sekaan. Kyllä tätä kuuntelee. Liikaa paistaa vaan vaikutteet läpi :(
0   +1 +2
 
8
Modnar 31.01.2006
Hämyisän intron jälkeen tuttua ja turvallista huttua rautaisella kouralla annosteltuna. Toimiva kappale, jossa raskaita osuuksia sävytetään maittavasti keveämmillä osuuksilla. Jälki on todella kaunista, pakko kehua. Vokaaleissa on ihanan kalmainen kaiku. Tässä on vetoavat melodiat ja mukavia soitantoja paljon. En voi muuta sanoa tästäkään, kuin että on mahtava teos.
0   +1 +2
 
8
sLVr- 30.01.2006
Hyvä intro, ja hyvin lähtee käyntiin, paitsi että helvetin hirveän kuuloinen syntikkasoundi raikaa taustalla. Ihan hyviä riffejä ja melodioita ja ideoita. laulu on ihan jees myöskin, laatu on myös kohdallaan. Kaiken kaikkiaan ihan menevä biisi. Ei välttämättä niin minun makuuni mutta anyway.
0   +1 +2
 
8
roxted 29.01.2006
nii ja niistä rummuista tosiaan, en tiiä onko sähkörummut vai kokonaan koneella tehdyt, mutta pikkasen liian konemaiset :) Muuten hyvää kamaa, jatkakaa samaa rataa.
0   +1 +2
 
8
roxted 29.01.2006
Hyvä alku, mutta kun laulaja lähtee mukaan, nii se tunnelma meneekin sitten siinä, eli siis laulajalle lisää treeniä. Olikos noi puheet samat kun tossa ekassa kappaleessa? ;) progeilut kivoja, kuten aina, mutta saisi olla enempikin. ihan jees kamaa, laulajalle lisää treeniä ja oikee rumpali, nii vois tulla aikas kovaakin kamaa... 8-
0   +1 +2
 
9
_Panzerfaust_ 29.01.2006
Hieno laulu tämäkin. Komeita suvanto kitara melodioita sotkettuna rankemman mäiskeen sekaan. Biisin loppu puolella oleva kosketin pimputtelu
oli lyhyt ja ytimekkään upea.
0   +1 +2
 
8
Mielenkiintoinen projekti, täytyy myöntää. Tällaista 'spökenmetallia' en ole ennen kuullutkaan. :) En keksi mitään moitittavaa, päinvastoin uusia ideoita metallin piirissä otan mielelläni vastaan. Hieman puuduttavaa tuo meno tahtoo välillä olla, onneksi lopussa on mukavan kuuloiset pianot. Niitä kun olisi siroteltu tasapuolisesti koko biisin matkalle, niin kiitettävä tulisi. Kotiäänitykseksi saundit on miltei moitteettomat. Vokaalit on hyvät, enkä missään nimessä menisi vaihtamaan niitä mihinkään kikkelihevijollotuksiin.
0   +1 +2
 
7
en oikeen dikkaa tost laulust :D musa oli ajoittain aika hyvää... moro
0   +1 +2
 
7
Salieri 29.01.2006
Toi alun ensimmäisen sekunnin juttu oli kyllä ihan siisti. Akustisen saundi oli kivan terävä, mutta toisaalta en sähkiksen kliinistä tykänny yhtään. Hey pojjjaat missä kitaristien muna piileskelee? :o Isommalle ainakin ne kitarat jos ei muuta. Choir matto oli vähän korni kallelta (ja vähän lian laiha ku niin ylähäältä taisit vetää) :( Piano oli silti ihan jees. Laulajan örinät oli muuten ihan lihaa irrottavat, mutta liikaa kaikua tais olla. Ja tais ne muutenki vähä erottua jossain kohin muusta saundimaailmasta. Kohassa 1:38 alkava kitara leadi oli liian ohut ja epävarmasti soitettu. Ja vielä siinä olis pitäny olla synalla enemmän jotain padiä taustalla. Kirkkourut oli muuten hyvä valinta seuraavaan kohtaan, mutta enemmän vaihtelua olisin sointukierrossa kaivannut. Ja mikä vittu toi ulina oli kohassa 3:47 :P Unohtakaa se suosiolla. ja sehän näköjään toistuuki. hyihyi. Skippaan seuraavaksi siihen fiilistely kohtaan-->Joka oli puoliksi hyvä ja puoliksi perseestä. Kitara ei sopinu mun mielestä yhtään ja lopetus nyt oli aika jännä, mutta outo. Lopuksi saarnaan vähän rumpusaundeista. Artistisivulla näkyy olevan kyllä rumpali messissä, mutta tässä kyllä kuulostaa ihan koneelta, sähkörummut? Vähän vois enemmän kikkailla muutenkin niillä filleillä. Lopetus oli hyvä kun kaikki pianotkii mukana jne. Ainiin, missä basistin saundi, presenssi ja muna? :o
0   +1 +2
 
9
Neo.1 29.01.2006
On muuten kovat synasaundit!
Matalaa örinää oli aika paljon, ehkä ois hyvä esim. jos jossain vaiheessa olisi vähän korkeempaa rääkynää. Muuten kyllä hyvät laulut.
Opethia en oo tainnu kuulla ikinä niin paha sanoa, onko paljonkin vaikutteita otettu, mutta ite pidän kovasti tästä. Vähän erilaisempaa kun yleensä
0   +1 +2
 
Avola 29.01.2006
Opethi tuli tästä kovasti mieleen. Kliinit kohdat toimivat hyvin, mutta hevandereissa puuroiset soundit latistivat tunnelmaa. Soitto toimii. Miinuksena epäselvät vokaalit ja liian pinnalla olevat syntikat, jotka ottivat ajoittain pahasti korvaan. Ihan toimivaa, mutta lisää selkeyttä soundeihin.
0   +1 +2
 
8
HeartlessLeper 29.01.2006
ihan kiva kitarasoundi tuossa introssa. mukavan pehmee ja miellyttävä korvalle.
rumpusoundi on ihan hyvä mutta aika "kaukainen"..
Toi kitaran särö ei kauheesti iskeny vaikka eka ajattelin että joku "hakkaan nyrkkiä seinään" mättö sielt tulee, mutta olikin oletettua "kesympi" särö.

Proge on minulle muutenkin tyylinä aika omituinen. Se menee mun makuun liian taiteiluksi. Olen enemmän sellainen kolmen soinnun ystävä :D
laulusta en sano mitää. Joku siitä varmasti tykkää mutta muhun tällanen oksennusörinä ei uppoo.

mutta mutta,

kyllä tää on hienosti tehty ja soittotaito on kohallaan. Joihinkin varmasti iskee enemmän ku minuun.
0   +1 +2
 
9
VictimOfChanges 28.01.2006
Alun akustinen osuus on hyvä, syna ja kitaran lead-soundit ei oikeen omaa korvaa miellytä. Mun mielestä sais olla paljon enemmänkin progea, itseasiassa keskiosa oli aika perusmetallia IMO. Hyvä loppu nostaa arvosanan ysiin.
0   +1 +2
 
HW 28.01.2006
Tämä oli tosiaan aika proge. Joissain kohdissa se pääsi unohtumaan ja sen vuoksi kuulija oli ajoittain vähän eksyksissä.
Soitto oli varsin sujuvaa. Örinäkin oli aika hienoa. Perusasiat ovat siis ihan kunnossa.
Biisi itsessään oli vähän ristiriitainen. Metalliprogeiluna vallan komea mutta peruskuluttajan korvaan varmasti liian outo. Sanoisin siis että onnea valitsemallanne tiellä.
0   +1 +2
 
10
Syphex 28.01.2006
iha saatanan hyvä:D
0   +1 +2
 
6
Nasic 28.01.2006
No jaa, välil toimi, välil ei...en lauluist pitäny mitenkää hirveest. Rummuist pidin kyl, ne kuulosti hyvält. Ei oikee jääny mielee mitää täst biisist.
0   +1 +2
 
9
Konki 27.01.2006
Paras kolmesta. Melodiat LOISTAVAT, mutta en pidä laulusta.
0   +1 +2
 
9
dimmuu 27.01.2006
hyvältä kuulostaa! soundit ovat ihan hyvät kotistudio soundeiksi. muutamassa kohtaa tuli vähän swallow the sun mieleen mikä oli hyvä! kyllä tämmöistä kuunnella jaksaa! :)
0   +1 +2