Stay With Me [2006]

Galantine

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Pöykäri 06.06.2006
Kyllä tolla euroviisukarsintoihin mentäs!
0   +1 +2
 
9
Pöykäri 13.05.2006
Hieno piisi!! Laulut olisin äänittänyt selekstiivisemin, Eipä tätä juuri voi mistään moittia. No, soundimaailmallisesti hieman lattea. Mutta, teidän rima onkin tosi korkealla. Hienoa musaa, piisi olis kantanu pitempäänki....
0   +1 +2
 
9
Pöykäri 13.05.2006
(vitun lasta) Osaat luoda hienoja tunnelnia, vaikka ei lauluja olekaan mukana, kai tällekin on pakko pääjäytää,,,
0   +1 +2
 
9
HW 26.03.2006
Kaksiääninen laulanta kuulosti aluksi tosi hyvältä mutta ennenpitkää se alkoi joko vähän kyllästyttää tai jotenkin ontua. Eli tehokeinona ihan älyttömän hyvä mutta koko biisin matkalle asetettuna vähän liikaa. Sanoitus oli kaunis ja koskettava eikä lausunnassa ollut minkäänsortin vikaa. Kokonaisuudessaan laulussa kiusasi vain se että tuplausta oli käytetty liian anteliaasti.
Tausta oli aika yksinkertainen mutta niissä kohdissa joissa ei laulettu huomasi että siihenkin oli panostettu ihan kunnolla. Jousista löytyi ilmavaa kerroksellisuutta joka toi uuden ulottuvuuden laulun moniäänisyyteen. Kokonaisuus oli tasapainoinen ja ilmeisen suurella taidolla tehty, haikeankaunis matka kadonneen rakkauden jäljillä.
0   +1 +2
 
kazgi 16.03.2006
hieno kappale, ei oikein muuta voi sanoa..! :)
0   +1 +2
 
spiritworld 15.03.2006
katsotaas, laadukkaan kuuloiset saundit, kivat jousiquadrot, iisi meininki jne jne on osattu laulaa ja tuplana kuulosta vielä hienoltaki MUTTA minä en sitte yhtään kestä tällasia "lälly"-biisejä.
0   +1 +2
 
Valandir 14.03.2006
Kivan kuuloista musiikkia. Nuo stringit ja muut ovat erittäin puhtaan kuuloisia ja sopivat erittäin hyvin biisiin. Laulun äänenlaatu on hieman onton kuuloista, mutta eipä siinä mitään kyllä koska kyllähän tämä kokonaisuutena oli ihan mukavan kuuloinen kipale. En osaa sen kummemmin kyllä eritellä mitään kun en kerta olet mikään ekspertti tässä genressä :)
0   +1 +2
 
JamesMercy 13.03.2006
Semmoiset Disney-vibathan tästä irtosivat, ettei mitään rajaa! Hyvän kuuloista jälkeä, ei siinä mitään, mutta jotenkin tähän tulee suhtauduttua - alkuvaiheessa erityisesti - enemmän huumorilla kuin ihan vakavissaan, juurikin tuon vahvan Jellonakuningas/tms.-hengen takia. Oikein mukavasti viihdyttää kuitenkin. Vokaalit ovat tyylikkään ja jotenkin hirveän... aikuisen kuuloiset? Aika varmaa otetta niissä siis. Instrumenttipuolelta löytyi kivoja juttuja, tosin mielestäni nuo pianot olisivat sopineet biisin kuljettejaksi noita padeja paremmin. Volyymia niiden kohdalla ylös vain ja rutkasti. Rumpuosasto on tässä aika puhtaasti eteenpäinkuljettajan asemassa, eikä sieltä mitään maata järisyttäviä juttuja löydy, ihan hyvältä kuulostaa kumminkin. Jousista löytyi oikein miellyttävää otetta, niistä pidin kovasti. Saksarisoolo olisi tuohon lisäksi kyllä jotain erinomaisen hienoa, toivottavasti saat vielä semmoisen lisäiltyä.

Kiva kokonaisuus, miellytti kuulijan korvaa.
0   +1 +2
 
9
Klasu 12.03.2006
Täähän kuulosti ihan Chicagolta, paitsi että rumpukone rikkoi sitä vaikutelmaa. Hyvin olet siis onnistunut kasaritunnelman luomisessa! Biisi soundaa muutenkin oikein hyvältä, siis kyllähän osa soittimista tietty kuulostaa perus keyboard-patcheilta, mutta sehän kuuluu aivan täysin asiaan kun tätä osastoa tehdään. Yhdestä asiasta haluaisin kuitenkin huomauttaa, nimittäin rumpujen panoroinnista. Tätä kun luurit päässä kuuntelin, tuntui että se rumpukone kiersi koko ajan kehää ympärilläni. Hauska efektihän se on, ei siinä mitään, mutta nyt rummu varastavat liikaa huomiota itselleen ja muutenkin tuo vähän rikkoi biisin muuten niin kovin yhtenäistä fiilistä.

Täytyy huomauttaa myös siitä että biisi tuntui hiukan liian pitkältä. Voi toki johtua siitä etten ole tämän tyylisen kasaripopin suurkuluttaja, tai paras ystävänsä. Ja tuo kitarasoolo mitä mietit, olisi kyllä mielenkiintoista kuulla biisi sen kanssa, mutta en usko että se loppujen lopuksi sopisi tähän biisiin kauhean hyvin. Ainakin se muuttaisi biisin luonnetta täysin.

Mutta joka tapauksessa siis varsin onnistunut kokonaisuus kuitenkin, soundit kohdallaan, rakenne on ihan toimiva ja koko paketti kuulostaa harkiten tehdyltä ja se pysyy hyvin kasassa.
0   +1 +2
 
8
MastaC 12.03.2006
ei ihan meikäläisen musaa... mutta eipäs mitää kummempaa vikaa tunnu sillee olevan. poppina kyllä menee:) paan kasin. olis saanu olla enemmän alapäätä.
0   +1 +2
 
8
accent 12.03.2006
Kasaripoppia, nam. Laulut tuntuvat olevan hitusen liian hiljaisella. Siis ihan vähän vain. Taitavasti tehtyä, ja ihan hienon kuuloista, mutta puuttuu se parhaiden kasarihittien tarttuvuus, ikimuistoinen melodia tai laulu. Hmm, tämä jäi nyt vähän vaisuhkoksi kokemukseksi noin niinkuin fiilisten osalta. Tuotannollisesti laadukasta, mutta ei ehkä ihan parasta hittiainesta. Jos olisin 80-luvun radio-dj, ottaisin tämän kuitenkin soittolistaani.
0   +1 +2
 
9
D-Beat 12.03.2006
Tämähän on aika velmu kappale. Tosin se yllätti positiivisesti. Alku on kuin suoraan jostain 80-luvun romanttisesta komediasta, jossa Demi Moore katsahtaisi rakkaaseensa pitkästä aikaa ja alkaa hirveä nuoleskelu ja fiilistely. =)

Tausta on kyllä nätti ja tyylipuhdas, joskaan en siitä mitään kauheita kicksejä saanut. KUten itsekin tuossa kirjoitit niin ehkä joku saksofoni tai vastaava sopisi joukkoon hyvin. Vokaaleista pitää antaa tunnustus - kuulostavat hyvältä kaikinpuolin. Lisäksi sovitus on onnistunut varsin mukavasti.

Kyllä tämä sopisi vaikka johkin seuraavaan Leijonakuninkaaseen tai vastaavaan Elton Johnin kaveriksi.=) 9+
0   +1 +2
 
8
JM 12.03.2006
rummut on todella kohdallaan. Biisi oilisi jäänyt jotenkin "löysäksi" ilman niitä.. eli alussa ei oikein iskenyt, mutta biitti tuo biisiin mukavasti "selkärankaa". Oiskohan tässä voinut toimia jousien kanssa (tai joissain kohti niiden sijasta) joku synajuttu? sävellys on mukavan keväinen. sopii oikein hyvin aurinkoiseen päivään..=)
0   +1 +2
 
9
Ville Kotiranta 12.03.2006
No jopas on tunnetta kerrakseen. 80 -luvulla on tehty hyvinkin koskettavia biisejä ja olen ihmetellyt, että kuinka niiden hieno tyyli on vaipunut unholaan. Nähtävästi ei sentään ihan kokonaan, koska tässä sitä taas on! Laulaja on vallan mainio ja elektroniset instrumentit liitelevät taustalla mukavan tasaisesti. Kitarasoolo voisi tosiaan olla varsin maukas mauste tähän vielä, mutta kyllä tätä näinkin kuuntelee.

Tälle pitäisi vielä jonkun ohjata fiiliksen mukainen musavideo, niin jo olisi hitti, - ainaskin kirkuvia tyttöjä luulis löytyvän!
0   +1 +2
 
10
Fröideiro 12.03.2006
Lähtee hyvin käyntiin. En nyt muutaman kuuntelukerran jälkeen keksi mitään moitittavaa tästä. Sävellys on oikea mestariteos, eikä toteutuksessakaan ole mitään valittamista... Tai sitten tällainen kaheksankytäluvun tyylinen leijonakuningasmusa puree minuun vain liian hyvin. Yksi parhaista mikserissä kuulemistani kappaleista.
0   +1 +2
 
8
Bemary 12.03.2006
Tulin ihan vain kuuntelemaan, mutta nyt onkin sitten pakko kommentoida. :> Jopas sattui.
Alusta asti oli selvää, että nyt lähti soimaan biisi, joka ei voi olla läpeensä paha. Ehkä oon osittain jumittunut sille vuosikymmenelle, jolloin ekat säveleni kuulin, mutta minkä sille voin, että kasarityyli ei koskaan lakkaa ilahduttamasta ja tuomasta hyvää mieltä. Se on jotenkin aidompaa kuin 2000-luvun MTV-huttu, olkoonkin kliseistä ja oman aikansa MTV-huttua.
Eli kuten noista sanoista jo voi päätellä, tämä todellakin oli miellyttävä kuuntelukokemus. Tykkään laulajan äänestä. Sopii musatyyliin. Ei mikään hurjan omaperäinen, jolla vedettäisiin välttämättä hurjia mieleenpainuvia sooloja, mutta eihän tässä tarvitsekaan. ;)
Jousista vähintään se kymmenen plussaa. Todella toimiva elementti.
Miksauksesta sen verran, että oikeastaan ainoa häiritsevä asia biisissä on tuo kokonaisuuden "kaivomaisuus", eli äänet tulevat jostain suodattuneina, kuin maan alta. Tuo pitäisi saada kuntoon, niin ei olisi mitään valittamista. Saisi kaiken voiman biisistä irti, kun äänet kuuluisivat vahvempina ja paremmassa tasapainossa.
Jep, siinä mun mielipiteeni aiheesta. Tykkäsin, toisin sanoen. :)
0   +1 +2
 
Kloku 12.03.2006
Eikös tälläistä soiteta Voicella? :P
Oikein hyvät melodiat ja hyvin olet soittimet saanut keskenään soimaan.
Ehkä tuo laulu saisi enemmän loistaa, kun nyt tuntuu että se on yksi taakse jäävistä soittimista. :/
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 12.03.2006
Hieman MTV:n henkeäkin puhallettu mukaan tähän... huono juttu, mutta toisaalta onhan se hyväkin juttu, kun tietää, että mikserin porukkakin pystyy tällaiseen, hmm, tässä nyt toki on enemmän tunnetta mukana, viulut: <3
En yleensä lämpene tällaiselle materiaalille, mutta tämä viihdytti ja melkoisesti viihdyttikin. :) Hmm, muuten, eihän tätä voi edes verrata MTV:n Pop-veisuihin, tässä laulajalla on sentään jonkinlaisia taitoja. Truu. :D
0   +1 +2
 
7
Sorcerer 07.03.2006
Intro on melkein yksi yhteen Whitesnaken Now You're Gonen kanssa, mutta biisi on muuten ihan mukiinmenevää euroviisukamaa sekä soundien että laulun puolesta. Tekstistä on pakko rokottaa yksi piste.
0   +1 +2
 
9
Mia 06.03.2006
Vähän helmi! Loistavat sovitukset ja kaikki! Itselläni ei ole minkäänlaisia sovittajan lahjoja eikä teknisiä taitoja, joten voin vaan onnitella sekä lahjoista että osaamisesta.. Ehjä kokonaisuus ja homma balanssissa, miellyttävät laulut ja pisteitä melodioista, joiden puuttuminen ja köyhyys nykypäivänä tuppaa vallata maailmaa.
0   +1 +2
 
10
rlo 05.03.2006
Piano, hienoa ja laulut stemmana hyvät.

Intro tosi hyvä ja sitten rumpukone (joka on hyvin tehty) mukaan.

Väliosassa upea rumpu/viulu ym. osasto toimii.

Se kitara soolo voisi olla aika jees, voisin kokeilla sitä jos luvan annat. Jos on ok, otan biisin fostexiini ja vedän siihen soolon/kitarat ja lähetän sinulle kuunneltavaksi. Niin helppoa tämä musan vaihto on tänä päivänä.

t.reka
0   +1 +2
 
10
Illusion Band 05.03.2006
HYVÄ HYVÄ
0   +1 +2
 
9
shadegrown 28.02.2006
Tuli jotenkin lämpöinen mieli tän jälkeen. Tykkäsin laulajan äänestä. Onnistunut kipale.
0   +1 +2
 
9
tjheikki 28.02.2006
Hyvä Riku! Laulu erityisesti sytytti ja stemmat. Noita jousia sinä sitten tykkäät käyttää, osatkin käyttää hyvin. Siisti ja aika turvallinen biisi. Positiivinen meininki. Kyllähän sinne jotain brasseja sekaan sopisi. Niitähän löytyy pluggareina...
0   +1 +2
 
9
Silven2. 28.02.2006
Hienot jousisovitukset ja tyylikkäästi laulettu. Kuulosti modernilta uuden ajan länsieurooppalaiselta terrorismin vastaiselta musiikilta. :o) Tällaista voisi esittää jokin supersuosittu poikabändipoppoo jossakin Bonon järjestämässä "pelastakaa maailma" -konsertissa. Ja ei kun biisikauppoja hieromaan! Hieno biisi, kertakaikkiaan. Vaikken yleensä popista diggailekaan. No, biitti oli peruskamaa.
0   +1 +2
 
9
graineband 28.02.2006
Mukavasti tunnelmallinen biisi. Sellaista haikailuahan siinä on ja se on tuotu hyvin esille menemättä liiallisuuksiin. Suoraviivainen biisi - simple is beautiful...
0   +1 +2
 
9
SaunaChum 29.04.2006
Aika positiivinen pläjäys tosiaankin. Saundit ovat kyllä ihan omaa luokkaansa, niistä tuskin löytyy mitään parannettavaa. Ja kuten jo mainittu aika Disney meininkihän tässä tosiaan on, sopisi varmasti mihin tahansa romanttiseen komediaankin. Laulu on toteutettu myös loistavasti, lausuntakin on erinomaista. Ainoa osa mitä oikeastaan jäin kaipaamaan olisi paljonkin hiljaisempi soolovaihe ilman rumpuja, juuri sellainen kohta missä sankaritar katsoo kohti taivasta ja päästää yhden onnen kyyneleen (vaikkakin tuo loppu on lähellä sellaista). Mielestäni piano olisi sopinut paremmin soittamaan takana hiljaisempaa melodiaa, eikä sointuja. Lisäksi vokaaleille voisi lisätä hiljaista hymäilyä tuonne taustalle. Valitettavasti minuun ei loppupeleissä tällainen tunteilu oikeastaan pure, joten joudun laskemaan pisteet *vain* ysiin.

Erittäin laadukasta musiikkia, muutenkin kuin vain tämän kappaleen osalta.
0   +1 +2