Vapaus

Destra ( R.I.P )

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Creased_Leaf 07.01.2007
Kaikkien miksausongelmien takaa kuuluu todella loistava biisi. Miksausongelmiin voitaneen laskee ainakin kitaran ääni, basso ehkä hivenen liian sumee, laulukin vois olla hivenen terävämmällä. Mut se valittamisesta. Sit hyviin puoliin, eli, todella komeat kitarariffit, todella mukava basso, todella upea laulu. Tästä pidän. Samoin kitarasoolosta (jossa kitara ei kyllä kuulu ihan tarpeeksi) Rumpukompit on kans tiukat. Todella mainio, tästä pidän.
0   +1 +2
 
7
saminem 28.11.2006
Meininki on hyvää kertosäkeeseen asti, kertosäkeestä tulee mieleen rafaelin enkelin sävelkierto :D Suomirokin ystävänä tykkään kyl paljo destrasta muutenki. Biisi huipentuu sooloon, ja soolon sävelkiertoon. Ihan hyvä veisu.
0   +1 +2
 
9
juu...mitähän tähän sanois ku en tällasta musiikkia oikein kuuntele mutta hyvältähän tuo kuulosti ja hannun laulu varsinkin on helvetin hyvä. rumpujen soundit oli mua vähän vaivas mutta enpä sanois että ite parempaa saisin aikaan. kyllä tästä ysi tulee
0   +1 +2
 
9
Mc_Mane 03.05.2006
Laulajasta tuli aluks mieleen Yön laulaja :D heh. Mutta mutta...hmph...ihan jees kuulosta tosin ei sellasta mitä mä ite pahemmin kuuntelen mut ihan menevää :) Sanoista ei oikeen saa selvää...kitarariffit ja keyboardit on khyl hyvät :) joo ja miksaukset on tosin vähän vaihees....mut mut...Khyl teistä voi hyvinkin tulla vielä jotain varsinkin kun vertaa siihe millasta paskaa radiostakin soi nykyää ;)
0   +1 +2
 
9
Begemot 05.04.2006
Vapaus on yksi parhaimmista laulunaiheista ja hienoa, että hyvästä aiheesta on tehty hieno biisi. Osa vaikutteistanne on aika "hämmentäviä", sillä tässä biisissä on musiikillisesti omaperäisiä ratkaisuja, joita ei voi moneen mainituista vaikutteista yhdistää. Eli kaiken kaikkiaan selkeästi keskivertoa omaperäisempi tekele.
0   +1 +2
 
7
JpP-82 31.03.2006
Hyvä riffi!...Miksaus on vain heikko, mutta siitä viis. Biisi alkaa menevästi, mutta fiilis latistuu kertosäkeeseen ja se on ikävää lupaavan alun jälkeen. Kuulostaa kuitenkin lupaavalta nuorelta bändiltä.
0   +1 +2
 
10
Dj Killa M 18.03.2006
Uuh jeah! Loistava biisi!! Ei muuta.
0   +1 +2
 
9
KeskiKalja 16.03.2006
Iha ok biisi hannun laulu sopii perkeleen hyvin
0   +1 +2