Riot in Babylon

Ankheren

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Jerquiz 01.01.2016
Hyvältä kuulostaa!! Ja on kyllä erinommainen lauluääni! \,,/
0   +1 +2
 
Timo JM 11.04.2006
Tässä on kovasti yritystä mutta jotenkin tää jää silti vähän puolitiehen. Tästä tulee sellainen fiilis, että nyt vedetään niin, että paikat irtoaa hampaista mutta kuitenkin sellainen kukkomainen auktoriteetti jää saavuttamatta. Musta tää tarvitsis sellaista relaa itsevarmuutta mitä esim. just Coverdalen ääni ja koko persoonallisuus huokuu. Musanahan tää on mukavaa ja tuo omat nuoruusvuodet kivasti mieleen :-)
0   +1 +2
 
Timo JM 11.04.2006
Tässä on paljon yritystä mutta jotenkin tää jää vähän puolitiehen. Tulee sellainen fiilis, että nyt vedetään niin, että paikat irtoaa hampaista mutta sitten joku sellainen kukkomainen auktoriteetti jää kuitenkin saavuttamatta. Musta tässä pitäis olla sellaista relaa itsevarmuutta mitä esim. just Coverdalen ääni ja koko persoonallisuus huokuu. Musanahan tää on mukavaa ja tuo omat nuoruusvuodet hyvin mieleen :-)
0   +1 +2
 
8
Sorcerer 10.03.2006
Jaahas, että klassista Dio/Rainbow-linjaa. Nimeään myöten, näjemmä. Ei hassumman kuuloista vääntöä, kitaravalli on vallan helvetillinen, mutta rummut ja laulu tulevat silti hyvin läpi. Ihan autenttinen meininki, itse biisikin on ok, vähän erilaisella sovituksella siihen voisi saada enemmän nyansseja. Toisaalta eipä tällaisessa kamassa ehkä paljon nyansseilla pelleillä :-)
0   +1 +2