Lasken kohti maata

White Genesis

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
sepelius 16.11.2006
pirun hyvä kappale ja hyvin sovitettu mun mielestä.
0   +1 +2
 
Valandir 21.03.2006
Noh, mitäs minä nyt tästäkin genrestä tiedän? Niin, en mitään, mutta kokeillaan nyt jotain...

... Bassorumpu saisi olla rutkasti vahvempi omasta mielipiteestäni. Saundi on ehkä turhan liian ontto, elikkä efektointia saisi äänissä enemmän olla, muuten tämä kuulosta melkeinpä nintendo-musiikilta. Kivoja melodioita kappaleesta toki löytyy ja menokin on suht koht hyvää. 4:00 kohdalla tulee oudosti esitelty kohta, mutta pian musiikki on samaa kuin aikaisemmin, joka korjaa tilanteen. Syna on omasta mielestäni ihan hyvä lisä, mutta liian korni omaan makuuni. Elikkä taas tuota nintendo-saundia. En sitten tiedä onko tarkoituskin?

Noh, kokonaisuuten ihan kiva kipale kivoilla melodioilla varustettuna. Musiikkitietämykseni on kuitenkin tässä tyylilajissa hyvin rajattu, joten en osaa paremmin antaa rakentavaa palautetta. Tämän jaksaa kuitenkin kuunnella alusta loppuun, vaikka saundi onkin turhan simppeli eikä niinkään omaan makuuni :)
0   +1 +2
 
8
PahaArkk1tehti 17.03.2006
kas vain, pientä panerointia jopa rummuissa, lautaset kilahtelee eri puolilta. Mutta hei, tämähän pyörähtelee hyvin :D. Tykkään nyt kun pääsen sisään tuohon kiertoon. Ja mitä tuohon melodisuuteen mistä artokin mainitsi tulee, niin se tässä kyllä toimii. Tekisi mieleen soittaa tonne kitarasoolo väliin, ja sitten jotain paksua bassohöysteistä särökitaraa, eikä mitään surisevaaaa kärpäsen vittua, mikä on tyylimoka sijoittaa mihinkään piisiin, eli siis jos kitaran tekee, niin perkele se pitää tehdä sitten hyvin. :D

mutta olisi mielenkiintoista tehdä joskus pienimuotoista yhteistyötä näitten suhteen, tuota vaihtelua ja särmää saisi instrumenttilisäyksellä ja tässä kun on oivia sointuja pohjaksi soololle, ni tähän päälle voi muutenkin tuollaista tiluttelua harjoitella.

Pitikö haukkua jotain..? ei nyt tuu pahemmin mitään mielee, tota toista osiota ei välttämättä olisi tarvinnut tehdä lisinkaan, vaan liittää vaan toi sinäänsä onnistunut soolo tuohon perseeseen vaan ja unohtaa se lopun kikkaile, teema kun kelautu jo muutaman kerran, eikä näillä resursseja sun oo mahdollista lisätä tohon pakettiin mitään mullistavaa ja korvaa hereillä pitävää elementtiä. mut ei ku lok 'n lol. ;)
0   +1 +2
 
8
ArtoDaGuitarist 14.03.2006
Hienoja melodioita ja basso pelasi ajoittain hyvin. Sun pitäs vaan hankkia itselle skeba ja vaikka V-AMP 2 kitaraefekti nii saisit sitä säröä, että tää kuulosta vähän enemmän melodiselta metallillta. Muuten ihan ok biisi.
0   +1 +2