Hitaasti Mutta Varmasti

sopusointu

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Tee_Jii 03.04.2007
kokonaisuudessaan todella rento ja toimiva biisi! ysi tipahtaa
0   +1 +2
 
10
Sofia Darksoul 08.09.2006
Kuis tää on menny multa ohi?! :D
Taas hyvä biisi, tykkään sun tyylistäs(tosin muistuttaa hieman jotakin) :D
Kaikki rullaa täs hyvin ja sisältö iskee ainaki muhun..ei oo perus räppiläppää :)
Kyllä tästä 10 täytyy tiputtaa.
(muistahan ilmotella uusista biiseistä) :)
0   +1 +2
 
GasBah 05.07.2006
huuuh meikän iha vitu vanha biitti :D ja heitä toho meikän nimi kohtaa vaik Gasbah tai Beats For Food :D
0   +1 +2
 
9
wacko spesialist 02.07.2006
Tosi hyvän kuulonen flow. Sanatkin on ihan letkeet. biitti iha ok ja sopii hyvin tähän biisii.
0   +1 +2
 
10
Pyhäkkö 29.06.2006
Sanaaaat :D:D haluu sanat näkyvii :)
0   +1 +2
 
9
fryk 28.06.2006
sounds good.. nice flow.. peace
0   +1 +2
 
9
albieh 27.06.2006
Sanoissa en nyt koko aikaa mukana ollut, (voi varmaan johtua myöhäisestä ajankohdasta kuunnella), mutta biittistä tykkäsin ja muutenkin jäi hyvä mieli päälle.

Eli tässä lisää odotellaan suurella mielenkiinnolla.
0   +1 +2
 
9
-Laini- 27.06.2006
Todella letkee biisi. Sun äänestäs tykkään ja flow rullailee sujuvasti. Sanatki on hyvät, paitsi välillä menee vähä ohi. Miksaukset? Kyl tän kuuntelee viel useampaan otteeseen.

-Laini
0   +1 +2
 
9
ÄäniAsema 27.06.2006
mukavan letkee setti!
Melko jeppis kamaa ja omalaatuinen flow tietenki plussaaa, plopplop!

-ÄäniAsema
0   +1 +2
 
8
merie^ 27.06.2006
ihan kiva :) hieman yks toikkonen, sillä jotai puuttu!
0   +1 +2
 
7
dani 22.06.2006
kun kerran pyydettiin niin laitetaan.

Ei oo ihan mun juttu - jotenkin odotin jotain reggae fuusioista hoppia mut en mä kyllä tässä kuule mitään reggea elementtejä. Perushyvää suomihoppi kauraa mut ei mitään erikoista mihin tarttuis hyvässä tai huonossa.
0   +1 +2
 
9
Janne T 30.05.2006
Taustat on aika mainiot - kauniit suorastaan. Räpäytys kulkee sujuvasti ja sanoma oli tuollainen reggae henkinen mukava pläjäys. Tykkäsin oikeastaan aika paljon, tulkinnassa ei ollut mitään ylilyöntejä ja kokonaisvaikutelma on oikein tyylikäs.

Vokaalit ehkä hiukan pienemmälle ja bassopäähän hyppysellinen lisää munaa, niin tätä kuuntelisi vaikka kokopäivän. Oikein hyvin groovaavaa settiä - koukuttaa mukavasti.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 25.05.2006
Biitin rhodesin kuuloinen kosketinsoundi on loistava, erinomaisen tunnelman luo biisin alkuun. Snare on myös mukavan kuuloinen, kicki jää liian taustalle ja muuten biitti jyräytyy liian kovalle miksattujen vokaalien alle. Kannattaisi ehkä testata isompaa stereolevitystä, saisivat soundit paremmin tilaa. Ja voksuihin jonkinlainen tilakaiku ja ehkä delayta myöskin.

Räppärin ääni on mukavaa kuunneltavaa. Flowssa on ideaa, rullaa hyvin ja sitä jaksaa kuunnella helposti. Miellyttävän leppoisaa ulosantia. Lyriikassa on oivia ideoita. Sopusointu on oiva mc-nimi ja sopii tähän meininkiin oivasti.

Tässä oli todella hyvä tunnelma. Oikeastaan sisältö on aika erinomainen, toteutuksessa on vaan vielä parantamisen varaa. Tästä voi kuitenkin kehittyä jotain hyvinkin mielenkiintoista, joten paljon onnea alkavalle uralle.
0   +1 +2
 
9
AL' 19.05.2006
ääni on tosiaan omaperäinen ja se on plussaa, flow rullaa ja riimit jees.
biitti on mukavan letkee. ihan toimiva paketti kyllä tää on. keep it real, piis
0   +1 +2
 
10
Eetteri 23.04.2006
biitti on mukavan kuulonen:) sulla on tässä hyvät sanat ja räbäytys on hyvää ja flow sujuvaa. kertsi sulla on tässä hyvä vaikkei kovin erikoinen mut hyvä silti ja erottuu mukavasti muusta biisistä ja hyvän kuulonen:) kaiken kaikkiaan tää on hyvin onnistunu biisi ja osaat käyttää hyvin ääntäs ja tätä biisiä jaksaa kuunnella eikä ole mikään tylsän kuulonen. ei tässä sit muuta sanottavaa ole kuin että lisää vaan tää on hyvä biisi ja täyden 10 arvonen biisi ilman noita pikku asioita:)
0   +1 +2
 
8
hypnoosi_ 22.04.2006
joo ääni on kyl erikoinen elikkäs ainaki meikästä vitun jees. kyllä toi iskee.. mukavan lepposa/rento. :)
en keksi kyl nyt tähän mitään muutaku et elä ihmees lopeta vaan tee lisää settiä o_o__b
0   +1 +2
 
7
Nasic 20.04.2006
No joo, iha ok biisi. Biitti rullas hyvi eteenpäi, oli tommone lepposa. Räbät kans iha ok, flow varsinki toimi hyvi ja sanat tommoset kohtalaiset...kokonaisuudessaa biisi sit taas ei säväyttäny, ei ollu mitenkää kummone.
0   +1 +2
 
6
Ellie1988 19.04.2006
onko vika mikserissä vai mun korvissa vai miks kaikki nää biisit kuulostaa siltä että samat tyypit räpättää jokasessa :D kaikilla niin samanlainen ääni :(

muuten aikas perus ja tämmönen josta kaikki varmaan joskus tekee biisin... ei oikein napannu silleesti että olis noussu muitten yläpuolelle... :/ nyt ei vaan jaksa kiinnostaa ku Puuha-Pete xD
0   +1 +2
 
7
Sofisti 19.04.2006
Ääni on ihan kiva ja omaperänen.. Painotus ei oikein toiminu omasta mieklestäni, vähän liian hyökkäävän kuulonen viä kun ajatellaan biisin aihetta.
Biitti on jollain kieroutuneella tavalla ihan hyvän kuulonen.. tulee mieleen joku ff 7 fiilismusiikki emt;p Mut siis kaippa tää tälläseen biisin menöö
Läpät nyt ei oo mitää ihmeellisiä.. Ei mitää raksatsa painoarvoa eikä sanomaa vaan tollasta aika helposti käsiteltävää sanomaa..
Miksaukset ois voinu tehä jotenki et ois saanu pehmeemmän kuuloseksi, whatever;p
Ei nyt oikein iskenyt tällänen.. Parin jointin jälkeen ois voinu tippuakki mut ei nyt tänään; Mutta jatkappa vaan nii tsekkailen mihin suuntaan meet, kun ei tällästäkään liikaa oo ja aina mukava kuulla edes vähän valtavirrasta poikkeavaa..
0   +1 +2
 
JaDubb 18.04.2006
Kitaran ja pianon yhteinen soundi on mitä mukavin. Juurikin tuollainen rennon chillaava taustaswingi. Biitti on sen sijaan melko perinteinen pauke, siihen olisin toivonut jotain kieroa groovea tai vastaavaa. Räppi sopii rentoine artikulaatoioineen hyvin biisin teemaan, mutta on mielestäni miksattu liian terävästi ja liian eteen. Räppi ei näin ollen integroidu taustaan vähääkään, mitä olisi hiukan toivonut.

Rakenteellisesti kappale ajetaan alusta loppuun valitettavaan muuntumattomalla soundilla. Esimerkiksi joku kitarafiilistely välissä olisi tuonut entistäkin enemmän rentoutta meininkiin ja olisipa teemaan mielestäni sopinut jonkinmoinen torvi tai muu päristinkin. Kuitenkin, tasaisen laadukasta paahtoa ja fiilikseltään kyllä varsin oivaa kamaa.
0   +1 +2
 
9
Redfox 17.04.2006
Hypnoottinen miksaus, pitkällä aikavälillä nuo kaiut alkavat rasittaa korviani, mutta maistuu kyllä jokusen kerran. Flow myötäilee biittiä lungisti, yllätävän viekkaasti hiipien kuin leijona savannilla. Sanoihin en oikein osannut muodostaa mielipidettä, sanoma oli melko ytimekäs ja sen olisi voinut ilmaista värikkäämmälläkin tavalla. Kokonaisuutena helvetin toimiva biisi ja voinen jopa fanittaa teikäläistä.
0   +1 +2
 
JamesMercy 15.04.2006
Jos biitin miksaukseen olisi panostettu hitunenkin enemmän, olisi tuo tausta ihan briljantti. Rhodesit ja muut melodiat ovat soundeiltaan hirmuisen viehättäviä, löytyy mukavaa rentoutta ja tyylikkyyttä toimivat. Rummut ovat noihin melodioihin nähden ehkä vähän turhan isot, kevyempi naputtelu olisi voinut toimia mielestäni huomattavasti paremmin. Pienellä hiomisella tuo pohja olisi tosiaan parhaita mikserissä kuulemiani - ote on oikein toimiva. Vokaaleissa on samoin omaperäistä tyyliä. Äänenkäyttö jakaa varmasti mielipiteitä - osaa ärsyttää ja osa tykkäilee kovasti. Itse tykkäsin, koko tuo laidback-tyyli sopi hyvin biittiin. Tuplaukset eivät ole niin mieluisia, tuo vahva panorointi noissa on vähän turhan hermoillekäyvä. Reverbiä löytyy myös vokaaleista turhan paljon, semmoinen läheisempi ote olisi ollut noissa parempi. Riimittely on ihan miellyttävää ja flow sujuu toimivasti. Kerto on erityisen toimiva. Kokonaisuutena nuo vokaalit jäävät ehkä vähän turhan vaimeaksi biittiin nähden. Joka tapauksessa - tyylikäs kokonaisuus, omaperäinen ote ja positiivinen yllätys. Hieno homma.
0   +1 +2
 
8
pauliina89 14.04.2006
hassu alku... =/ sanat ok, mutta ei iske muhun...
0   +1 +2
 
Ainty 13.04.2006
Ei iskeny pahemmi kyl...Mut täs on ainesta. Reenillä hyvä tulee. Huomasin et kyl tää on kehityskelposta ja pari läppää oli jopa iha hyvää. Sori on vitun kova kiire ja jää kommentti sen takii näi lyhyeks. PIISAUT!
0   +1 +2
 
8
iha kiva letkeilymeininki täs biisissä... mukava chilli flow räpissä.
0   +1 +2
 
9
BB Toto 13.04.2006
Tälläi letkee biisihän tää on :) Flowi toimii hyvin ja ääni on varma mikä on hyvä. Tälläst musaa enemmän maailma kaipaa niiden satojen itsaribiisien sekaa :P Ysin saa vaikkei tää ookaa ihan just sellai biisi mist saa kicksejä mut tosi hyvält kuulostaa anyway.

BB Toto
0   +1 +2
 
9
anarkia 11.04.2006
Tykkäsin sun soundista ja flowsta, yksinkertaista ja toimivaa. Räbäytys kuulostaa jotenkin tutulta, silti siinä on aimo annos omaperäisiä nyansseja; niitä olisi kaivannut myös taustoihin...esim. jotain kilkuttimia (ei samplejä) tai joku yksinkertainen bongo-biitti sinne tänne. Jos sulla olis bändi taustalla, (rhodesit ja bassot, rummut ja skitta) tää olis ihan timanttia. Toimii kyllä näinkin. Jään innolla odottelemaan lisämatskua. Oon nimittäin ihmetelly, miksei kukaan o vielä tajunnu tehdä suomeks tällaista.
0   +1 +2
 
8
k-tyyli 11.04.2006
Ihan chill. Flow ihan kiva niinkuin myös biitti. Riimit ei oo mitenkää huippuluokkaa mutta ne toimii ihan hyvin flown kanssa. Rento meininki alusta loppuun mutta siinä ei kuitenkaa oo mitään erityistä. Keep up!

-Myhr
0   +1 +2
 
9
Tsuippa 10.04.2006
biitist ei oikeen iskeny, mut tähän ehkä kuiteski sit iha omiaan..se et tää on persoonallisen kuulost, ni taitaapi olla syy et tykkäilen kokonaisuutena tosi paljon..ja äänestäs tykkään myöski aikalailla paljonkin, mieluusti kuuntelisin enemmänki <3 että kylläpä kovasti vaan tykkään.. :)
0   +1 +2
 
9
Aitto-oja 10.04.2006
Biitti ei oikeastaan iske yhtään, siin vaan on jotain... Flow rullailee tosi hyvin ja äänenkäyttö on siis ihan täydellinen ja sopii sulle ja pientä teknisyyttäkin on havaittavissa... Kyllä, kyllä... Ei siitä sen enempää...
0   +1 +2
 
9
Mi-Getsi 09.04.2006
Biitti on ihan vitun kova... ei huh huh tää on just tällänen loistava jumitusbiisi. Flow ihan hyvä, hitaasti mutta varmasti. Kunhan kesä tulee, niin tulee varmasti soimaan nurtsilla jumitellessa. Massasta erottuva, joka on aina plussaa. Lisää tällästä!
0   +1 +2
 
9
annnna- 05.04.2006
Biitti oli tosi lupaava, varsinkin alussa. Sit ku räpä alko, se oli jotenki "TÖKS". Mut tää sun äänes. Tulee mieleen ehkä, Silumi, jotenki semmonen lausuminen (ei ehkä ihan samanlainen kuitenkaan :D) , mut Silumi tulee mieleen. Tämmönen fiiilistely biisi, kyllä tätä kuuntelee, useammanki kerran peräkkäin, tosin tässä ehkä just se salaisuus et tää kuulostaa joka kerta paremmalta. Miksaus ei ehkä kaikkein parasta laatua. Anteeksi tämä hajanainen arvostelu, toivottavasti jotain tästä irti sai kuitenki. Hittaasti mutta varmasti, kyllä tälle ysin antaa helposti.
0   +1 +2
 
9
McBumm 04.04.2006
Niin juu se mielipide sori :D Tää letkisteli just sopivasti :D ei huono alkuunkaan :D
0   +1 +2
 
8
L11ke 04.04.2006
mä en tykänny täst biitist siit pient miinust :D

paremman sais jos miksais kunno :D (en itekkään osaa kunnol miksaa ;D)

mut joo flou rullaa ihan ookoosti ja khyl tätä kuuntelee :D

annan 8 p`z out

-Liike-
0   +1 +2
 
8
KItaratausta , hyvä . Rapit menevät ihaN KIVASTI .
0   +1 +2
 
10
Korjaamo 03.04.2006
Hei mä diggasin:) Biitti on jotenki rauhottava, tulee mieleen Ceebrolisticsin biisi Sohva (en tiiä sanooko mitään). Biitti sopii aiheeseen erittäin hyvin. Melodia on kaunis, ja rummut on kovat.
Tykkäsin sun räpäytystyylistä, flow on oikein hyvällä pohjalla. Riimeissä hyviä juttuja kans. ehkä noi jotkut vähän venytetyt sanat häiritsi pikkasen, muttei merkittävästi.
Miksaus sulla tollanen paneroitu, toimii tässä hyvin. Muutama vähän ohimennyt tuplaus häiritsi, mutta pääasiassa ei ongelmia sielläkään.

Persoonallisuudesta myös plussaa. Et oo menny kliseiden linjalle vaan tämmöstä mukavaa kertoilua periaattees yksinkertaesta aiheesta. Ja pistää rauhottavalle fiilikselle ja sehän riittää:) Oot just oikeella linjalla, jatka.

-Alis

PS. Kommentti meidän biisille ois aika jees ;)
0   +1 +2
 
9
VeeHoo 03.04.2006
iha ok...mukavan letkee meininki...tosi rauhoittava..biitti sopii aiheeseen ku nyrkki naamaan :D flow on iha hyvä ja riimit kans...hyvä biisi :)
0   +1 +2
 
9
kova-valuutta 03.04.2006
ois tykki biisi jos, tää ois miksattu
0   +1 +2
 
9
KrisseVaan 03.04.2006
sul on aika kivan kuuloinen erillainen tyyli räpätä siit plussaa! :) biitti oli ihan menevä tähän meininkiin, sopi ihan kivasti vaikka itse biitti oli mielestäni ehkä hieman ykstoikkoinen. mutta tässä tilanteessa toimi. kivan kuuloista settiä kyllä vois kuunnella lisääkin :)
0   +1 +2