Down

Greenmachine

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
thunderbaum 10.12.2006
Aivan v-tun tiukkaa tavaraa. Yhdistelmä on loistava. Riffittelyssä paljon Fu Manchua ja Qotsa:a, kuivaa stoner soundia - mutta laulu yllättikin sitten: kuvittelin että sieltä lähtee taas joku väkisin väännetty murahtelu, mutta Ei. Mahtavaa että ei ole sorruttu yrittämään väkinäistä, perus-ilmeistä stoneria, vaan laulu onkin melodista. Mieleen siitä tuli jonkinlainen Cobain-Valo-Cornell-Staley yhdistelmä, ääni on siis hyvä. Hieman häiritsi laulussa noi vähän väkinäiset grunge-seattle maneerit, laulajan ääni toimisi hienosti varmasti ihan omana itsenäänkin. Englanninkieli taipuu hyvin, ei perus suomiformulakuskienglantia:) Hienoa että lauluun ja kitarasooloon on uskallettu laittaa kaikua, tämä ja melodisuus toimii hienosti kontrastina "kuivalle" biisipohjalle. Soitossakaan ei mitään moitittavaa, hyvin rullaa biisi eteenpäin. Ja kivasti jää tuo kertsi viimeistään parin kuuntelukerran jälkeen nakuttamaan päähän. Täällä mikserin mittakaavassa tämä on helposti 10 arvoinen biisi. Jatkakaa samaan malliin, eiköstä vaan. Rok. -Tommy/Thunderbaum
0   +1 +2
 
9
puuppa 20.05.2006
Aika pitkälti oli sama meinki mitä Fu Manchun King Of the Road albumin avausbiisi tarjoaa perusriffin puolesta, sitten lähdettiin vetämään jotain tosi yllättävää ja samalla hienoa. Vielä hieman jostain nappulanvääntelyistä saavutettavaa mahtipontisuutta peliin ni tämä saa kaikki maailman kympit!
0   +1 +2
 
9
Niina Koo 20.04.2006
Tulipa mieleen Metallican Sweet amber.En tiedä miksi,mut jotenkin se van on niin samankaltanen tän kanssa.Lussat kotiin siitä,että miäpä tykkään tästä ja siitä että tää kuulostaa Metallicalta.
0   +1 +2
 
10
EVILlive 13.04.2006
Aivan mahtava biisi!!
0   +1 +2
 
9
_Black Angel_ 10.04.2006
Hienolta kuulostaa. Tulee joku tuttu biisi mieleen mut en saa päähäni, mikä... Mut hyvä biisi siitä huolimatta :)
0   +1 +2
 
10
arithmetical82 24.10.2007
tää kyllä toimii...rummuissa ja laulussa varsinkin potentiaalia...kertsi on mahtava..kitaratkin jyllää hienosti..tän kyllä lataan koneelle..
0   +1 +2