Negate Magma

Mind-Split

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
_whisper 12.09.2007
Puhelimen ääni?? Emt mun mielest se ei oikee sovi tähän. Emmä oikeen osaa antaa rakentavii kommentei sanon vaan sen pidänkö vai en =)
0   +1 +2
 
9
flaa 26.03.2007
Kyllähän mää tän EP:n oon kuunnellu pariki kertaa jo, sori ku en oo laittanu mitään kommenttia. Tää dubbi vaan on mulle niin tuntematon genre. Mut sen vähän tiedon perusteella mitä mul on, voin sanoo et sul on dubbi hanskassa ja vähän enemmänki!

EP on täynnä oivaltavia, mielikuvituksellisia ja kauttaaltaa hyvin sävellettyjä ja tuotettuja biisejä. Voin vaan ihastella miten dubbi taittuu näin näppärästi. Kappaleet ovat suureksi osaksi synteettisiä väriltään mutta silti niin monipuolisia äänimaisemia että niistä välittyy rikas kuva! Kestää kuuntelemista! Btw, jänskä coveri EP:llä. Kuulemisiin!
0   +1 +2
 
7
Kalaforn 24.04.2006
Hmm, käväisin tässä hetki sitten hakemassa lisää kahvia - ja tottakai painoin pause-nappulaa ennen sitäkin retkeä. :P Istahdin takaisin tuolilleni, selasin mikserin foorumia muutaman minuutin ja huomasin, että tämähän sulautuu taustaan kuin juusto kuumaan makkarakeittoon lisäessä! Pirun loistava fiilis tulee tätäkin kuunnellessa, mutta ehkä turhan yksinkertaista meininkiä kuitenkin. Rummuttelu on tällä kertaa todella mahtavaa, ei mitään ylimääräistä hässäkkää tule väliin ainakaan ja padirakenne on myöskin melkoisen vahva, mutta pidemmän kuuntelun jälkeen, tuo yksinkertaisuus alkaa imeä mielenkiintoa itseensä turhankin paljon. Hmm, siis olivathan edellisetkin biisit jokseenkin yksinkertaisia, mutta tämä ei vain yksinkertaisesti suostu avautumaan minulle enempää. :( Liekö syy sitten minun? Kyllä, vokaalit vielä kun saisi ja hieman monimutkaisemman melodiarakenteen, niin = :O
0   +1 +2
 
9
e2 23.04.2006
Hiukkasen tribaalisilla meiningeillä alkaa. Kuulostaa lupaavalta. Kivat atmosfääriset padit jälleen. Bassolinja taas aikas mukava. Vähän pidempi ja vaihtelevampi sävelkulku voisi näin dub-biisissä nostaa pisteitä. Noh, kyllähän se tuossa vähän kehittyykin.

Kaiutetut pellit tuo mukavasti psykedeelistä fiilistä. Perkussiot toimii vallan mainiosti. Kivat heleät synasoundit myös. Letkeetä fiilistelyä jälleen ei käy kyllästyttämään yhtään. Huomaa kyllä Shponglen ja Ott:n vaikutteet. Hyvää matskua. Täytyy vielä tuo vimonen kuunnella ennen kuin painan "lisää itsesi faniksi"-nappulaa. Lähellä on jo tässä vaiheessa :)
0   +1 +2