Information

At The End

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Coivisto 11.06.2007
Tuollaisen alun jälkeen odottaisi kappaleen kertosäkeessä paljon enemmän mitä se antaa. Laulajan hento ilmaisu toimi siinä yhtä hyvin kuin sillion kun kitarat eivät parkua jotain surusävelmää. Kertosäkeessä kitarat vain hukuttavat laulun alleen. Sovitus tiputtaa arvosanan ysistä kasiin

Kokonaisuus oli hyvä ja siihen oli käytetty paljon omaa mikä on aina plussaa, vaikka on siinä selvästikkin vaikuttajia ollut.
0   +1 +2
 
bize 19.03.2007
Olipas hieno ja omaperäinen kappale. En mie osaa kritisoida tätä yhtään mistään, jatkakaa samaan malliin!
0   +1 +2
 
10
svwn 21.02.2007
Yeah, valmista kamaa! Jotenkin muodikasta olematta kuitenkaan kopio mistään. Tosin en oo kaikkia noita teiän vaikutteita mitenkään kamalasti kuunnellu :) Mutta tyylikäs ja mieleenjäävä veto! Kitara varsinkin tuo oman värinsä tähän ja kaikki soittimet on hyvässä balanssissa.
0   +1 +2
 
10
dazzling 20.02.2007
Tykkäsin todella paljon! Uskomattoman hyvät soundit ja kaunis melodia. Laulajan ääni sopii kappaleen tyyliin hienosti. Faniutumisen arvoinen suoritus :)
0   +1 +2
 
Pekka Ruuska 20.02.2007
“Information” hyrähtää käyntiin tehokkaasti. Erinomainen kitaraintro saa odottamaan paljon. Laulaja on eteerisen hento ilmaisussaan. Mietin laulun edetessä onko hän vaisu vai tyylikäs. Päädyn puoliväliin. Kappaleen roteva kertosäe hiukan yllättää, mutta lopultakin positiivisesti. Sävellys on looginen ja melankolisen kaunis. Teksti jää hiukan “tyylikyyden” peittoon. Kaikesta ei saa selvää. Tämä muuten aikamoisen valmiilta kuulostava tallenne on tuotettu verrattain täyteen. Mutaisten särökitaroiden ja symbaalivetoisesti ryskäävien rumpujen yllä melskaavat vielä urut. Keitos pysyy vain vaivoin kasassa. Instrumenttien keskinäistä roolitusta laulun eri osissa olisin vielä miettinyt tehokkuuuden lisäämiseksi. Stereokuvaan ei kerrallaan mahdu ääntä määräänsä enempää. Muttta yhtä kaikki tyylikäs esitys. Tämäkin bändi on tutkittava tarkemmin.
0   +1 +2
 
9
Infra-Fred 02.09.2006
Ok. meiku tykkää. Muse kuuluu, mutta Muse on hyvä bändi. Eli haitannooko tuo. Soundit tosi tykit. Oujee!!!
0   +1 +2
 
10
karman hardon 05.06.2006
kybä irtoo helposti.
0   +1 +2