Enemy within (demo)

Darkempire

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Azag 24.03.2008
Rummut on niin tarkat, että herää kysymys: Ohjelmoidut? Biisi toimii hyvin ja kuulostaa ammatimaiselta, eikä miltään mikserín pikkubändiltä.. Mikserin parasta black metallia ehdottomasti.
0   +1 +2
 
10
Varhainen Valo 10.02.2008
Heti rakastuin ensimmäisenä tähän biisiin jostain syystä...ei muuta tartte kommentoida kyllä näin hyvää biisiä:D
0   +1 +2
 
9
MJ Antipope 14.05.2007
Samoilla linjoilla kuin tuossa vanhemmassa kipaleessa ollaan, kitaramelodiat kuljettelvat pakettia ja hyvin kulkee. Kehitys tuntuu kulkeneen oikeaan suuntaan, jotenkin tämä kolahtaa jo kovemmin. Erityistä plussaa innovatiivisuudesta riffien suhteen, jaksaa kiinnostaa heti paremmin. Kokonaisuutena varsin mielenkiintoinen sekoitus teknisempää ja progressiivisempaa sekä perinteistä syysyön synkkää otetta. Live-rummut kun vielä olisi niin voi että.
0   +1 +2
 
10
Azhag 23.01.2007
Hieman Emperormaisesti tässä mennään, tosin tunnelma on mielestäni melko lailla kierompaa. Yllättävän aidonoloiset konerummut olette saaneet ohjelmoitua.
Oikeastaan en löydä koko kappaleesta mitään moitittavaa.
Mielestäni tämä on varsin korkeatasoista Black Metallia koko Suomen mittakaavasta katsottuna.
0   +1 +2
 
10
Makkaraperunat 09.11.2006
Soundit taas enemmän kuin kohdallaan ja riffittely yltää tavanomaisuudestaan huolimatta melkoisen parhauden tasolle. Hienoa työtä.
0   +1 +2
 
9
Biisi tuo hetkittäin jonkun verran Emperorin mieleen.... Ei kuitenkaa liikaa muistuta... Helvetin tyylikästä meininkiä. Ei juuri moitteen sanaa löydy, eikä etsitäkkään.
0   +1 +2
 
9
jun_tune 30.09.2006
Pater nosterin jälkeen on vaikea pistää paremmaksi. Vokaalit kuulostavat perinteisemmiltä kuin PN:ssä ja muutenkin ilmapiiri on "optimistisempi".

Loistavia riffejä löytyy tästäkin runsaasti ja innolla odotan jo oikeita rumpuja ja seuraavaa julkaisua.
0   +1 +2
 
10
sLVr- 24.08.2006
Kyllä tämä pieksee emperorinkin mielestäni. Ekan "osion" Verseriffi on helvetin mahtava, ja vokaalit ovat tässäkin yhtä tykit kuin tossa bleedissä. Aijai kun tykittää kyllä.. Uutta kuunneltavaa musaa taas. Örisemispuolikin onnistuu mallikkaasti. Riffit ovat tässä biisissä erittäin paljon makuuni, hienoa riffittelyä tosiaan. \,,/
0   +1 +2
 
8
Warggoath 10.08.2006
Darkempire muistuttaa paljon Emperoria. Kappale aiheuttaa vahvan sisäisen kylmyyden. Hieman aloin ihmettelemään kesken kappaleen vaihtuu melodia aivan toiseen. Hieno se on näinkin...
0   +1 +2
 
10
JM 08.08.2006
Jep, saitta fanin.
0   +1 +2
 
10
_Panzerfaust_ 08.07.2006
Nämä uudet Darkempire biisit ovat soineet hyvin ahkerasti tässä viime aikoina koneessani ja ei voi muuta kuin todeta, että tämä on musiikkia jota ostaisin kaupasta kaksin kappalein cd:n sekä vinyylin jos siihen joskus tulisi mahdollisuus. Tapaus Enemy Within kurkottelee täydellisyyteen joka elementissään. Eritoten sävellys ja sovitus niin lyyrisesti kuin soitannollisesti on toteutettu tyylikkäästi. Biisistä huokuu kylmä, raastava ja ennen kaikkea kiero "ilmapiiri". Ja täytyy nostaa yksi kohta ylitse muiden, 2.04 pienen breikin jälkeen alkava uskomattoman hieno tunnelmallinen väli-instrumentaali, joka on vielä todella omaperäisellä tavalla toteutettu. Sekin ehkä jo todistaa jotain biisin "hitteydestä" että olen kunnellut tätä biisiä vähintään 10 kertaa putkeen joka päivä :D sekopäistä, mutta ei vaan kyllästy! Harva kappale on näin pitkälle kantava. Saundikin on joka teoksessa onnistunut.

Kyllä levy sopparin ansaitsisitte jo perskules!
0   +1 +2
 
9
GREV 31.05.2006
Darkempire on siitä nautinnollinen, ettei se koskaan(?) ole tuottanut pettymystä allekirjoittaneelle, vaan sama tappotahti on jatkunut biisistä toiseen.

Ihmettelen vaan, kuinka ihmiset voi olla niin hemmetin tyhmiä etteivät tajua kuinka killeri Darkempire on!

Vaikka musiikissa ei kuulu juuri uutta ihmeellistä, niin silti se on Suomen eliittiä ja hakkaa myös mennen tullen melogayjööttiBM:n bändit...

Hail&Kill
0   +1 +2
 
9
chthonian 30.04.2006
helposti mikserin eliittiä!
0   +1 +2
 
9
K-E 25.04.2006
Ilmeisesti ohjelmoidut (?) rummut hoitavat hommansa hyvin, ja vokaalit toimivat myös. Kappaleen pääpaino on kuitenkin loisteliaissa kitarakuvioissa, jotka tuovat apokalyptisessä hartaudessaan ajoittain mieleen Watainin kaltaiset religious black metal -yhtyeet. Vahva kokonaistunnelma on siis saavutettu.

Tämä kappalehan oli täällä jo aikaisemmin, mitenkä tämä uusi versio eroaa siitä vanhasta? Kuuntelin molemmat peräkkäin, enkä varsinaista eroa huomannut. Valaiskaa siis puurokorvaa.
0   +1 +2