Kevätlaulu

Johannes Passinen

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
kiusa 10.02.2010
Kuulostakoon vain Egotripiltä, pidän tästä silti aivan helkkaristi. Kotistudiosoundi - kuten jo joku mainitsikin - tuo tähän todellakin oman miellyttävän mausteensa. Tätä jaksaa kuunnella useammankin kerran putkeen ilman, että mikään kappaleessa ärsyttää.
0   +1 +2
 
9
tt_tt 19.03.2007
Tämä voisi muuten ehkä olla jotain valtavirtapoppia mutta omaperäinen "kotistudiosaundimaailma" tuo tähän sen oman sävynsä, jolloin tällaisia ralleja on kiva kuunnella. Kevätää odotellessa =)
0   +1 +2
 
10
kuoppa 27.02.2007
Itsehän olen sitä mieltä että olet mikserin parhaimmistoa. Vaikka kyllä aika paljon paistaa vaikutteet läpi. Silti toimivaa matskua tällaisen lökäpöksynkin mieleen:)
0   +1 +2
 
10
T.Rautakari 11.02.2007
Kun Egotrippi seuraavan kerran vaihtaa Knipiä niin hae ihmeessä.
Loistavaa.
0   +1 +2
 
8
portus 25.01.2007
kitarasoolo olisi saanut olla vähän monipuolisempi ja radikaalimpi. synasoolo toimii irtonaisuudessaan. laulumelodioita olisin kaivannut enemmän, nyt jäi vähän stemmapohjaiseksi tuo meininki. ihan mukava rempsäisy muuten, soundit varsinkin toimii tähän biisiin.
0   +1 +2
 
9
mobilorkestra 23.01.2007
piisihän toimi leppoisuudessaan paremmin kuin mikään (kaupallinenkaan) pop-viisu mitä olen oikeasti pitkään aikaan kuullut! Loistavasti pienestä ideasta rakennettu, ja minua mielytti laulajan äänikin mitä muuta näyttivät kritisoineen. Kanavaa en vaihtaisi jos radiossa kuulisin ( mikä olisi suotavaa) mahtavata!
0   +1 +2
 
10
myxomatosis 20.01.2007
Eihän tässä enää mitään hiomista tarvita, ihan paskapuhetta. No okei se synasoolo oli biisin kannalta turha, muta entäs sitten, helpostihan sen siitä poistaa jos häiritsee.
0   +1 +2
 
9
stakoma^ 20.01.2007
Pidin, kesäisen tunnelman luominen tammikuun lopulla ei pitäisi olla helppoa minun kohdallani. Tämän biisin ansiosta niin kuitenkin tapahtui.
Soundeista pidin ja ne toivat minulle hyvin rauhallisen olon.
Laulajan ääni kuitenkin sai aikaan hieman haikeutta, äkkiseltään tuntui kesäloman viimeisien päivien olevan käsillä.
Stakoma^ 20.1-07
0   +1 +2
 
9
rawhead 20.01.2007
Hyvät saundit. Egotrippimäinen meininki kyllä kuuluu... mutta itse pidän tälläisistä biiseistä joista tulee hyvälle mielelle. Muttei ehkä tulisi kuunneltua levyllistä.
0   +1 +2
 
9
Theodore 20.01.2007
Se koskentiisoolo on on ihan törkeen kova!
0   +1 +2
 
9
franz 20.01.2007
tosi kaunis biisi ja jotenki kans tosi onnellinen. paransi hetkellisen masentuneisuuden jo ekalla kuuntelukerralla. aivan ihastuttava ääni on sinulla :) ainoana miinuksena ehkäpä se kosketinsoolo. ei minusta jotenkin sopinut tällaiseen musiikkiin..
0   +1 +2
 
Olavi Uusivirta 20.01.2007
- Anssi Kela ja Egotrippi kuuluvat Kevätlaulussa niin vahvasti läpi, että paikoin laulufraseeraus ylittää knipimäisyydessään jopa herra Stierncreutzin itsensä, ja rumpusoundit ovat kelohongan makuisuudessaan kuin Suoraan Nummelan sessioista trigatut.

- Soundien juurevuus ja rouheus miellyttää, mutta laulaja/lauluntekijän oma uniikki ääni antaa vielä odottaa esiinmarssiaan. Suomenkielisen musiikin ollessa kyseessä tuo kaivattu omaleimaisuus on usein saavutettavissa ensisijaisesti tekstien kautta. Ja siihen parasta treeniä on jatkuva, päivittäinen kirjoittaminen. Vaikka se olisi sitten lause päivässä. Häivähdyksiä omasta kirjoitustyylistä on kuitenkin havaittavissa jo Kevätlaulussa. Minulle tuo poplyriikan tyyli edustaa tietynlaista impressionismia, maalaillaan suurin, nopein vedoin hetken fiiliksiä ja vaikutelmia. Sitä kannattaa työstää eteenpäin, jopa liiallisuuksiin asti. Takaisin on aina helpompi tulla.

- Kevätlaulu on kuuntelukokemuksena erittäin miellyttävä. Laulun nimi ei petä lupaustaan: vuoden pimeimpänä päivänäkin Kevätlaulu onnistuu murtautumaan läpi loskaisen pimeyden väsyttämän mielen. Silloin on ilmeisesti jotain tehty oikein :)
0   +1 +2
 
8
Begemot 05.05.2006
Tässä on taas vähän sellanen Egotrippi-fiilis, vaikka stemmat eivät toimikkaan aivan samalla tasolla. Keskellä oleva kosketinsoolo oli jotenkin turhan kuulonen, mutta rikko samalla kevyttä poppifiilistä. Kuuntelin muutaman kerran ja tää ei auennut samalla tavalla kuin se "Sisälle" veto, mutta tää onkin luonteeltaan vähän erilainen. Ehkä tää hiipii sitten hitaasti tajuntaan. Sanoissa ei ollut mitään kuolemattomia onelinereita, mutta eipä juuri korniuksiakaan. Teksti ja sävellys kulki kepeästi käsikädessä, ehkä jompaan kumpaa olisi ollut hyvä saada jonkinlainen "piikki". Tuli kauhean negatiivinen palaute biisistä, joka kuitenkin on hyvä:)
0   +1 +2