Godlikes!

Enterdead

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Kallemania 21.10.2008
Pölynimuri! vai oliko se kenties särötetty tuuletin? On tässä biisissä kauneutta ja tunnelmaa, vaikka välistä liikaa korviin koskeva. Tosin sehän kuuluu kai genreen. Loppu osio ja siinä ollut kaikuisa kolina olivat parasta.
0   +1 +2
 
10
terrva 20.08.2006
Kaunista, koukuttavaa, raastavaa sekä raakaa, kaikkia neljää sekä paljon muutakin samalla kertaa. Selässä alkaa hiipiä kylmät väreet päin takaraivoa jossa ne muuttuvat miellyttäväksi euforiatilaksi, rentouttaen koko kehon ja yllättäen antavat sähköshokkeja jotka herättävät unenomaisesta tilasta raakaan todellisuuteen, joka ei lopulta olekaan niin kamala.

Upeaa kamaa.
0   +1 +2
 
10
Miner69er 20.10.2007
olet varmaankin nähny leffan Eraserhead? mun mielestä tää biisi kuvastaa tuota loistavaa teosta niin täydellisesti! loistava biisi!
0   +1 +2
 
Haava 24.05.2006
Erinomaista.. Erinomaista... Olo on vähän sama kuin se, kun se tehosekoitin tuolla päänisisällä... Intro lähtee hienosti vähän tummemalla mienigillä johon täysi rullais sitten pärähtää päälle erinomaisesti... Kaikki pikkunyasit taustalla toimivat myös hyvin. Tässä on tämä tehosekoitinvisio kyllä niin mahtavasti toteutettu, että oksat pois. Oikeasti.

Aivan saatanan hyvä.
0   +1 +2
 
10
Chi-Xi-Stigma 03.05.2006
Jotenkin juolahti mieleen sana "autuas" tätä kuunnellessa. Teoksessa on paljon sellaisia elementtejä joista itse pidän noisessa. Tämä on itseasiassa helvetin kaunista musiikkia. Noisen ei todellakaan tarvitse olla korvia raastavaa meteliä kuten useat tuntuvat kuvittelevan. Se voi myös olla jotain paljon suurempaa. Esimerkkinä tämä kappale.
0   +1 +2