Trinity

Sigil

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Gastone 12.12.2007
Saatanan hyvä biisi! tuli mieleen vähän senteced. laulajalla on tosi hyvä ja persoonallinen ääni. kiva kuulla hyvää musaa täälläki!
0   +1 +2
 
10
DOGHILL 14.03.2007
munarikasta musaa asenteella...very good meininki
0   +1 +2
 
Mr Dimension 14.05.2006
Hyvä biisi, huonosti mixattu/äänitetty; ei tehnyt oikeutta kappaleelle...
0   +1 +2
 
7
MikaR 10.05.2006
No niin, biisi missä kuuloistaisi viimeinkin olevan alun ja soundien puolesta järkeä :) Kitarasoundit on lopulta kuitenkin hieman puhdittomat mutta tässä on jo otetta kuitenkin. Laulukin miellyttää äänen puolesta mutta on menty jo puoleen väliin eikä kertsiä löytynyt?

Ja sitten kun löytyi niin se oli valitettavasti hieman laimeahko :( Ei muun biisin tasolla.
0   +1 +2
 
8
tilkka 10.05.2006
Hieno alku!!! Ja biisin lähtiessä jyräämään meininki vain parani. Mukavan selkeä ralli. Laulaja hieno! Kaiken kaikkiaan toimiva vetäisy!
0   +1 +2
 
clickboing 09.05.2006
Biisissä on ainesta. Paremmilla soundeilla toteutettuna tätä jo kuuntelisi ilokseen. Nyt laulu jää särömössön jalkoihin. Rumpuraitaa voisi elävöittää rytmillisempään suuntaan ja hillitä hieman sitä crashin hakkaamista.
0   +1 +2
 
dtoj 09.05.2006
Hyvin tuotettu piisi. Kaikki toimii hyvin. Genre menee sen verran ohi että en viitsi numeroa antaa.
0   +1 +2
 
roxted 09.05.2006
pelästyin alusta, että taasko joku niin perus mikseripändi mutta tulihan sieltä sitten vähän kivemmat soundit peliin :) aika jees meininki ja soitanta
0   +1 +2
 
9
A.S.H 09.05.2006
Täähän toimii hyvä jätkät.Jopa a-osien hankala pätkivä komppi puree kuin rälläkän laikka.Milläs teitte ton alun "komppia komerossa" soundin? Me äänitetti kitaran mikeillä.vrt. Kalkutankonepaja /Too Ugly Ltd. Oulusta tulee kaikkee jännää...
0   +1 +2
 
DJ Jayko 08.05.2006
Taas liikaa perusrokkia ringin liikenteessä mielestäni. Ei tää mikään floppi tosiaan ollut mutta ei kyl kolahtanutkaan miltään osin millään lailla. Soundeiltaan ihan ok perus rokkia. Mutta muuta sanottavaa ei kyl biisistä tulekkaan mieleen...
0   +1 +2
 
HW 08.05.2006
Intro tuntui vähän irralliselta. Ja komppipellin kilinä ärsytti jälleen kerran. Säkkärissä se korvattiin varsin kivalla haikkakikalla mikä oli varsin suuri helpotus. Rumpalointi itsessään oli vallan mallikasta mutta tuntui että basari ei jytissyt ihan niin paljon kuin olisi toivonut.
Laulusuoritus oli oikein komea ja melodiat mukavan linjakkaita. Sovituksessa oli särmää ja soitto oli kaikinpuolin sujuvaa mutta silti tämä jäi vähän kauas. Saattaa johtua ihan vain siitä että tämänsorttista ryminää tehdään niin älyttömän paljon. Lajissaan kuitenkin varsin nautinnollinen teos, vaikkakaan ei kovin mieleenpainuva.
0   +1 +2
 
Michikawa 07.05.2006
Mukavan suoraviivainen ja energinen, eteenpäin vyöryvä kappale, joka ei jätä paljoa arvailun varaan. Rakenteellisesti kappale on aika perinteinen, mitään hirveän ihmeellisiä tai persoonallisia kuvioita se ei tarjoa, jotka herättäisivät poikkeuksellisen kiinnostuksen. Genren ystäviin kolahtaa varmasti.
0   +1 +2
 
luoja 07.05.2006
Ekana tulee mieleen että ripaus psykedeliaa nostaisi tämän biisiin aivan omiin korkeuksiinsa, sillä olisi voinut korvata tuon hard rock ripauksen :)
Ihan jees perus menoa, liian lyhyt vaan, tuohon olisi ollut loppuun kiva kuulla kunnon spacejam-impro-jammailua :)
0   +1 +2
 
8
Spitfire 07.05.2006
Oikein mukavat soundit ja alussa kiehtova riffi kitaroilla. Säkeistön alkuosa tahditus ei mielestäni toimi. Se on harmi, koska muuten kipale olisi kutakuinkin siinä. Rummuista katosi snare aina välillä, rumpalin tulisi yrittää pitää biitti kasassa, että kaikki kannut kuuluvat tasaisesti, pellit ja haitsu kuuluivat dominoivat nyt vähän liikaa.
0   +1 +2
 
8
sami_anttila 07.05.2006
Soundit, soitto ja laulu kyllä kohdallaan. Turhan peruskamaa omaan makuuni kuitenkin.
0   +1 +2
 
tep 07.05.2006
Alkoi muuten aivan saatanan hienolla nakutuksella, joka sai epäilemään että nyt tulee jotain todella mukavasti kolisevaa vaihtoehtorokkia.

Ja vitut tuli. Tungettiin kurkku lahkeeseen, ja alettiin pistää tunkkaista hardrokkia. Ja aivan liian popahtavalla menolla, että olisin jaksanut kovinkaan suuresti innostua. Sanoitus vaikutti aluksi lupaavalta, mutta sitten kun kaivoin sen tuolta artistisivulta esiin niin huomasin, että eihän se ollutkaan (taas sai huomata, että toisinaan on ihan hyvä, että saa tekstistä vain osittain selvää).

Ei nyt oikein tipahtanut, sori vaan. Vaikka kuinka runnotaan, niin jotenkin ei edes tule sellaista mukavaa mättämisen fiilistä, vaan lähinnä puuduttaa. Ja kun lopputuloskin jäi jotenkin harvinaisen kasvottomaksi, niin...
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 06.05.2006
Alun kitarakuviosta tykkäsin paljonkin. Oikein toimiva riffi. Muuten biisi ei välttämättä täysin iskenyt. Jotenkin sävellys tuntui aika tavanomaiselta. Soitto taas paikoin vähän kuin kaatui eteenpäin. En tiedä sitten, johtuiko se vaan soittotavasta. Vai mistä. Biisin soundimaailma on ihan mukava. Ja toimiva. Joskin kitarasoundit voisivat paikoin olla vähän toisenlaisetkin. Tuo eteenpäin kaatumiseen saattaa eniten vaikuttaa se, että biisin jokainen osio vedetään täysin samalla soundimaailmalla. Osien välille kun toisi variaatioita, biisi selkeytyisi.
0   +1 +2
 
Teemu T 06.05.2006
Miksaus kohdallaan, ei turhia luritteluita vaan vääntöä. Likaisella lattialla tällaista heilutaan.
0   +1 +2
 
8
vasara1 06.05.2006
Hyvillä soundeilla tehty kappale, ne toimi. a-osa laulussa oli oikein mallikas, se sytytti: Laulajan ääni on myös tosi miellyttävä, karhea ja sopii kuvaan mainiosti. Tästä piisistä puuttui kuitenkin se hitti kertsi, se on musta harmi
0   +1 +2
 
9
Volume dealer 06.05.2006
Tämä potkii persuksille ammattitaidolla, ja asenteella. Laulaja on halvatun hyvä, niinpä,
jotkut ratkaisut on aika samaa luokkaa kuin Toolin Keenanilla. Joten miinuksia tulee koska kertosäkeeseen tultaessa olisi
odottanut isompaa räjähdystä, niinpä se jää aika HIM-mäiseksi, popkertsiksi.
Omaperäisyydestä ei ole puutetta, ja kovin valmiilta bändiltä kuulostaa. Sounditkin on tosi hyvät.
Skittasoolo: Toimii kympillä!
0   +1 +2
 
8
Hewi 06.05.2006
Hyviä melodioita ja riffejä biisissä ja muutenkin toimii mainosti. Solistin äänestä pidän, tuo tämäkin solisti hieman Mansonin mieleen. Vähän tuntuu hukkuvan kitarat välillä, mutta ihan jees nuo soundit muuten toimivat vaikka eivät sieltä huippupäästä olekaan.
0   +1 +2
 
8
Neemo 06.05.2006
Hyvä alku, biisi lähtee todella hyvin käyntiin. Hyvät soundit kaikinpuolin. Laulaja ei ole ihan omaan makuun mutta sopii meininkiin. Hyvin jytää.
0   +1 +2
 
8
SandRAM 06.05.2006
biisi toimi hyvin, saundit oli hyvät ja kappale rullasi eteenpäin mukavasti, mutta ei ihan kyllä vetänyt vertoja Holy Waterille. soolossa kitara ei oikein kuulunut kunnolla, mutta muuten kaikki kunnossa.
0   +1 +2