Suljettu ovi

Runoilija-Pojat

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
mmarii 01.03.2008
ihana, hempee ja niin nätit sanat. kaunista :)
+2   +1 +2
 
9
|sen-ja| 15.07.2007
aivan ihana biisi<3 Kertsi on tosi nätti :)
+2   +1 +2
 
10
^NiiNa 13.07.2007
Tää on ihana <3
+2   +1 +2
 
10
janppa- 14.01.2007
Kyllähän tää on kaunis biisi! Sanat hyvät sisällöltään ja ainut miinus niissä oli liian yksin kertaset riimit niinku ylempänä on sanottu.
Flow rullaa hyvin ilman suurempia virheitä. Äänenkäyttöön joihinkin kohtaa vähän enmmän kaipaisin tunnetta, mutta ei muuten valittamista.
Kertsi on kaunis. Siinä on sellaista iskevyyttä, mitä itsekkin haluaisin biiseihini saada. Kaikua olisi voinut vähän laittaa, mutta muuten loistava.
Ja sitten biittiin, mikä iski alusta asti niin syvälle tajuntaa, että parempia harvemmin kuulee. Biitin tunnelma sopii biisiin loistavasti! Jotakin tässä on, mutta en tiedä mitä.
Miksaus on suhteellisen laadukasta, vaikka tuplaukset on vähän häiritsevän kovalla. Masterointi on ihan perus hyvää enkä siitä nyt sano enempää.

Kokonaisuutena biisi on loistava ja näin hyviä biisejä harvemmin kuulee. Varmasti menee teho soittoon! Pakko faniutua ja kuunnella muutkin biisit!
+4   +1 +2
 
10
hele_69_ 02.11.2006
Sanoitus oli kaunista ja toimivaa, vaikka lyyrisesti se oli vaatimatonta. Turhan yksinkertaisia riimejä, mutta ei niihin onneksi kyllästynyt. Kertosäkeistö iski lievästi ja koukuttaa kyllä vähän. Ihan mukavan kuuloinen sanoitus.
Biitti oli kaunis, tunteellinen, loistava ja toimiva. Melodia iski suoraan sisimpään tunteellisuudellaan ja rummut potkivat niin hienosti. Tähän lisätään kauniit soundit ja ihan mukavan kuuloinen basso niin kyllä kelpaa kuunnella.
Flow toimi mainiosti ja äänenkäyttö oli hyvää. Mukavaa kuultavaa.
Kokonaisuus on kirkas peili, jossa on muutamia sormenjälkiä vertauskuvallisesti sanottuna. Esimerkiksi joissain kohdissa turhan yksinkertaiset riimit vähän häiritsivät, mutta yleisesti ottaen kappale oli erittäin kaunis ja miellyttävää kuunneltavaa.
+2   +1 +2
 
10
kajjsa- 28.09.2006
Heti ensimmäisenä pitää sanoo et kertsi on tosi nätti :) erilaista, positiivises mielessä. Siitä propsit.
Nätit on sanatki. Ja äänes kuulostaa hyvältä, ja flow on hanskassa. Ei valittamista :) nää muutki biisis on mahtavia. jotenka faniudun---> :)
+3   +1 +2
 
9
spiritusandasper 19.07.2006
Tää on paras biisi mun mielestä tässä projektissa. Pidän tosta balladiosuudesta ja rauhallisuudesta. Laulutkin ihan hyvä veto mun mielestä. Ehkä niissä vois olla hiukan terävämpi soundi, mikäli ei sitten mene tunnelma jo hyökkääväksi. Ehkä myös jotain pientä ja herkkää delayta varmaan olis voinu heittää laulun messiin myös sinne/tänne. No joo, ne toimii nyt jo hienosti. Parannettavaa olis sitten vielä tuossa samassa jutussa kuin tossa uusimmassa, että biitissä sais olla vähän lisää pikkukikkoja messissä. Jotain semmosia harkittuja kilkutteluja/fillejä ja efektejä. Muuten tässäkin aika hienosti kaikki toimii. Tämmöstä vois kuunnella enemmänkin. :)
+4   +1 +2
 
10
Mildred 15.06.2006
Kaunis, melodinen kertosäe ja hyvät sanat kappaleessa. Toimii erittäin hyvin! Tämä on mun suosikkini näistä tämänastisista biiseistänne!Ässä, laulusi tuo mieleen jonkun pitkänlinjan artistin, mutta nimi ei nyt just tuu mieleen....joka tapauksessa MAHTAVAT stemmat!
+4   +1 +2
 
9
Itapuoli 15.05.2006
Biitti on aika rauhallinen ja ihan hyvä ;) piisin tyyli rauhallinen..äänitys tosi hyvä.. flow ei petä ja kertsi toimii... ok settiä... =)
+2   +1 +2
 
10
Setä Lucifer 13.05.2006
biitti oli hyvä ja sanat myös. kerto säe oli todella kaunis ja laulu ääni mahtava. flow oli hyvä ja sanat koskettavat. hienoa!! :)
+2   +1 +2
 
6
ÄäniAsema 11.05.2006
räbäys kuullostaa vähä liia puhumiselta....mut muute iha ookoo biisi...!
-1   +1 +2
 
10
Bemary 11.05.2006
Jospa nyt mäkin muutaman sanan heittäisin tästä. :) Aavistin jo alkuvaiheessa (kuultuani raa'an biitin), ettei tää projekti voi mennä pahasti pieleen, ja nyt - odotetustikin - täytyy olla tosi ylpeitä teistä ja lopputuloksesta. Tää iskee aidosti ja oikeasti! Soi päässä sitkeästi, eikä edes ärsytä! :D

Tykkään edelleen Janin äänestä. Miellyttävä kuunnella. Artikuloinnista mun on turha lähteä heittämään neuvoja, kun en osaa ite räbätä sitten yhtään. ;) Mulla ei oo aiheesta valittamista. Mitään erityistä kohtaa en tässä havaitse, josta moitteen sijaa löytäisin.

Sanoitukset koskettaa. Niihin on helppo eläytyä ja samaistua. Pistää ajattelemaan ja arvostamaan sitä mitä mulla itelläni on nyt. Kauniisti kirjoitettua ja ajaa asiansa, kun saa kuuntelijan pohtimaan asioita. Tykkään näistä biiseistä, joissa on surumielinen sanoma, mutta siitäkin huolimatta kuulostavat jollain tavalla toiveikkailta.

Ehkä tässä tapauksessa se toiveikkuus ilmenee lähinnä sävelessä. Haikea ja simppeli, mutta omalla tavallaan täyteläinen. Tykkään biitistä kovasti. Mukaansa tempaava rytmi. Erityismaininta kitaralle, joka tuo ihan oman mausteensa tähän keittoon. Hieno oivallus!

Ässän vetämä kertsi on kaiken kaikkiaan kaunis. Kyllä tuosta äänestä irtoaa vielä vaikka mitä, kun harjoitusta saadaan alle. Näilläkin eväillä tuo kuulostaa todella hyvältä. Sopivan herkkä ja miltei viaton biisin aihettakin ajatellen. :)

Yhteenvedon aika. Tämä on se suunta, johon teidän kannattaa pyrkiä. Huima kehitys näin lyhyessä ajassa. Ei voi kuin ihmetellä! Luulisi teidän vääntävän biisejä yhdessä harva se päivä, hiki hatussa. :p Janin lahjakkailla kirjoitustaidoilla ja Ässän pettämättömällä biitinsäätötaidolla saadaan jatkossakin aikaan ihmeitä. Odotan jännityksellä mitä seuraavaksi! Tai no, "sitä seuraavaksi", jos tarkkoja ollaan... ;) Kymppi tuli. Ansaitusti. Tämä biisi lähtee mun autooni soimaan tänä kesänä. Ja soikin sitten pirun kovaa! ;)
+6   +1 +2
 
9
Ässää lisää!!! vittu sä vedit hyvin kertsit <3 Sloop myöskin hyvä suoritus :)
0   +1 +2
 
9
SDRunner 10.05.2006
Word up! Täähän uppos! Biitti on kaikessa haikeudessaan ja jousineen erittäin toimiva ja sointuu yhteen tyylikkään kertsin kanssa. Rummut potkii ihan tarpeeks hyvin. Riimit on hyviä, sellasta keskitasoo parempaa ja flow toimii. Kyllä tää mun korvaan kuulosti tosi hyvältä. Yksi lisävaihde (koukku) vielä siihen loppuun niin täydet olis rapsahtanu.
0   +1 +2
 
JaDubb 10.05.2006
Varsin tehokkaasti pykäistään käyntiin, biitti on oikein mieluisa ja rumpusoundit on ruuvattu mukavan kuuloisiksi. Taustajousien melodiakulku tuo keskivaiheilla mieleen jonkin automainoksen, mutten muista tähän hätään, minkä. Joka tapauksessa jousisoundit tuovat keitokseen hieman haikeutta ja hyvää tunnelmaa. Räppi alkaa mielestäni liian aikaisin. Pidempi, meininkiin virittävä, intro olisi kohdallaan. Säestävä piano on oikein mainio, sekin tuo osaltaan meininkiin tunnelmakkuutta.

Räppi on nauhoitettu ja säädetty varsin mukavaksi, kuulostaa laadukkaalta. Lyriikka on ihan perushyvää, ei mitään läpänheittoa vaan pikemminkin tuollaista mukavaa riimittelyä, jossa on ideaakin. Sloopin artikulaatio on pikkiriikkisen heikkoa välillä ja ellen ihan väärin kuule, niin parissa kohtaa ei mene ihan yks yhteen biitin kanssa, mutta heitto on todella minimaalista ja herran yleislinja on perin laadukasta.

Kertsi on niin ikään ihan mukava, laulanta on myös melko tunnelmakasta. Jokin pieni seikka itseäni tuossa häiritsee kuitenkin, kenties soundi saisi olla ilmavampaa, harkittu tilakaiku ei olisi pahitteeksi. Ehkä..en pääse ongelman ytimeen.

Kokonaisuutena kuitenkin herkkä ja mukava tekele, rakenne on tuollainen perusvarma a-b-a-b-c, mutta itse ainakin pidän perusvarmoista rakenteista. Miksauksessa on onnistuttu hyvin ja soundit soivat hyvin tasaisesti keskenään. Soundillisesti meininki on melko perusluikutusta, joskin toki laadukkaasti toteutettua sellaista. Itse pitäisin parista abstraktimmasta soundista, kilkkeistä ja pienistä yksityiskohdista. Pakettina kuitenkin varsin oiva genren edustaja.
0   +1 +2
 
10
Elävä Legenda 10.05.2006
biitti on hyvä..
lyriikat toimii ja flow toimii..
kertsi on hyvin erottuva siitä propsit..
miksaukset on hyvät ja voksut on sopival..

-jatkakaa..
0   +1 +2
 
A.S.H 10.05.2006
Olette kehittyneet paljon ekoistanne.Sloop kelaa hengitystäs ja vaan hengitystäs ni se lähtee flow...m..lkeen jo osaat.
0   +1 +2
 
9
Emzii 22.10.2007
Mukava sekoitus. Kertsi on kaunis ja lyriikat hyvät. Biitti kans jees, sopi tähän oikein hyvin. Kuunnellessa tuli ihanan rauhallinen olo. :)
0   +1 +2