Doze off when walking

SnowAngel

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

JamesMercy 14.11.2006
Basso on kiva, mutta jotenkin kulkee turhan pinnassa. Tai jotain. Rumpupuoli on taas erinomaista, tuntuukin olevan leipälajisi. Rentoa, mutta silti iskevää - ja hyvillä soundeilla. Erittäin laadukasta biittiä, kuviot erityisesti kolahtavat filleineen kaikkineen. Melodiapuolen synteettisyys jää jotenkin itseäni tökkimään, enemmän olisin orgaanisemmista soundeista nauttinut - sämplätyistä ja choppailluista jutuista erityisesti, olisivat rumpujen ja basson kanssa sopineen varsin mainiosti. Nyt koko biisiä leimaa jotenkin kliinisyys soundeissa, lisää rosoa ja eloa kaipaisivat melodiat ja erityisen mieluusti jotain ihka oikeaa instrumenttia koneiden sekaan. Jotain fonin tyylistä elementtiä kaiken yläpuolella kuului hetkeä ennen loppua; tuli joku Pepe Deluxén biisi taas kerran mieleen ja siitä tyytyväisyys. Hyvä biisi tässäkin, pienillä soundimuutoksilla miellyttäisi itseäni vieläkin enemmän.
+2   +1 +2
 
Windreaper 15.09.2006
Hoo, träkkerijazzfunkjotain, loistavaa :). En keksi tästä mitään pahaa sanottavaa - tämän kuuntelusta tuli oikeasti hyvälle tuulelle.
0   +1 +2
 
8
Kimble82 26.07.2006
Kompit ovat aivan mahtavat!!! hyvää kamaa!! =D samaan tahtiin kun jatkat niin hyvä on!!!
0   +1 +2
 
9
-TripleJ- 06.06.2006
Hyvät biitit hienoilla saundeilla ja mukavilla bassokuvioilla. Tykästyin tuohon jazzimaiseen fiilikseen.
0   +1 +2
 
Ceekayed 21.05.2006
Kelpo biitit kivoilla soundeilla. Basso kaipaisi ehkä hiukan kikkailua toimiakseen paremmin, menee vähän liian old-schooliksi jo näin.
Liidit toimii ihan jees, vähän turhan kovalla vain puskee välillä.
Lyhyestä virsi kaunis, tämä oli piristävä oldschool-pläjäys joka toi monet klassikot mieleen! :)
0   +1 +2