Pater Noster (demo)

Darkempire

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Varhainen Valo 10.02.2008
Hell yeah!!!
0   +1 +2
 
10
MJ Antipope 14.05.2007
No nyt on taas paketti astetta tiukemmin kasassa, laulussa löytyy ilmaisuvoimaa ja moni-ilmeisyyttä, joka yltää soiton tasolle.
Luulin jo kuulleeni Darkempiren temput, mutta ai ai, turpaan tuli. Täytyy todeta, että kyllä tällainen astetta kierompikin lähestymistapa tuntu luonnistuvan. Biisi pysyy hyvin kasassa vaikka kehittelyä riittääkin.
Tämä kyllä kiilaa kärkeen kuuntelemistani De-viisuista, vaikka kilpa onkin varsin kova.
0   +1 +2
 
10
chthonian 16.11.2006
tästä on tullut minun henk. koht. suosikki darkempiren biiseistä. helvetin hieno tunnelma säilyy koko biisin läpi, ja punainen lanka ei tipu missään vaiheessa temponvaihdoksista huolimatta. vaikka tässä ehkä vähän paistaakin uudempi (ja vanhempi) emperor läpi, niin ei plagioinnin puolelle koskaan langeta. pitäisi päästä soittamaan tätä jo, käsien syyhy on jo raavittu vereslihalle.
0   +1 +2
 
10
Makkaraperunat 09.11.2006
Tässä biisissä erityisen synkkä ja jytäkkä alku ansaitsee ehdottomasti erityismaininnan. Alun murinaosuudetkin kuulostavat juuri sopivilta tunnelmaan ja tästäkään veisusta on vaikea löytää selkeitä puutteita. Ja se on ehdottomasti hyvä merkki.

Kyllä, Darkempire on juuri tehnyt minuun sellaisen vaikutuksen näillä muutamalla arvostelemallani biisillä että lisään itseni fanilistaan. Kiitos.
0   +1 +2
 
10
jun_tune 30.09.2006
Onkin tämä vokaaliversio jäänyt kuulematta ja perkule ku tuli "hyviä" viboja. Kieroa ja pirullista, loistavia ääniä ja vokaalit kruunaa kyllä kokonaisuuden. Ehdottomasti koko mikserin helmiä, kerrassaan loistavaa, perkele.

Tuo 4:20 alkava liidikitara kuulosti vähän pomppaavan korviin, mutta muuten on kyllä tuotantokin onnistunut.
0   +1 +2
 
8
Warggoath 10.08.2006
Itselläni tuo intron takaperin kelattu ääni aiheuttaa kylmiä väreitä(niin tekee tosin kaikki takaperin äänet) Tyyli on säilynyt samana Satan Cometh kappaleista. Toteutus on parempi, etenkin vokaalit ovat paljon paremmat. Riffit ovat tässä enemmän minun mieleen. Rummut ovat normi blast beateja ja jos oikein ymmärsin, kone rummut tehneet. 8
0   +1 +2
 
9
_Panzerfaust_ 18.06.2006
Intro ambientti antaa hyvän pohjan biisin lähtölaukaisulle, joka jopa hieman säikäyttäen tuli kulman takaa. Todellakin hienon kuuloisia osia riittää runsaasti ja sovitus puolella on onnistuttu kiitettävällä tavalla. Konerummutkaan ei haittaa, koska helvetin hyvät on samplet noissa. Emperor kuuluu jonkun verran tässä kipaleessa, mutta kyllä tämä silti kuulostaa juurikin Darkempireltä. Ainut asia mikä ei ollut mieleeni oli noi alkupuolen örrör voksut. Loistokas evankeliumi Pater Noster on ja pistää odotukset korkealle seuraavan julkaisun suhteen.
0   +1 +2
 
10
Abaddon 13.06.2006
Helvetillistä.
0   +1 +2
 
9
gomorrah 13.06.2006
Perkele sentään. Nyt on muuten rumpupatteristo hyvin kasassa. Todella aidon kuuloiset. Toi särölaulu tappaa! Toimii!
0   +1 +2
 
8
Scoundrel 06.06.2006
Kuulostaapa hyvältä, ja taas nuo diaboliset riffit!
0   +1 +2
 
10
Ihanaa paholaisen päivänä julkaistu biisi. Homma näyttää olevan teillä hanskassa ei mitään haukkumista. kymppi tärähtää
0   +1 +2
 
8
vihankylyväjä 01.10.2007
hyvän kuulonen kipale, jotenkin kuitenkaan noista rummuista tykänny. itteä rumpalina aina korpeaa kuunnella pelkkää blastia. sen taakse on niin helppo kätkeä kaikki paska. ja aina kuulostaa hirmuselta mätöltä. toisena syynä toki voi pitää sitä etten osaisi niitä itse soittaa, mutta rumpukoneen kanssa pelatessa kannattais muistaa se että jos "rumpali" soittaa hyvin ni se ei saa laskea muiden soittajien tasoa..
0   +1 +2