Selitä se

Tyylisekous

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

tep 07.10.2006
Jaahas, tänäänkin tyylisekoitusta. Se on kyllä aivan julmetun suuri totuus, että omantyylistä musiikkia pitää yrittää tehdä.

Alun kitarariffi oli hienoa alt.rokkia, mutta sitten sitä ei kuultu kuin parissa hassussa paikassa pitkin biisiä. Muu aika meni aika yksinkertaisen luupin jauhamiseen, jossa ei rumasti sanottuna tapahtunut kovinkaan paljoa, eikä tunnelma ehtinyt näin lyhyessä ajassa kehittymään hypnoottiseksi jauhamiseksi.

Oikeastaan samat sanat kuin mitä eilenkin taisin sanoa: soundit ovat hyvät ja idoita piisaa, mutta jotenkin tästä tulee sellainen olo, että tekemiseen ei välttämättä ole satsattu hirveästi, on vain katsottu, että millainenkas biisi tällä kertaa tulee. Siinä ei sinänsä ole mitään pahaa, mutta sillä on kiusallinen tapa jättää railo kuuntelijan ja itse taideteoksen välille (tämän olen itsekin havainnut joissakin omissa projekteissani, joissa on ollut ideana lähinnä tehdä mahdollisimman paljon nopeasti). Tässä, kuten muissakin kuulemissani tyylisekous-biiseissä on aistittavissa huutava tarve jatkokehittämiselle. Punainen lanka puuttuu, ja sitä myöten biisin kuuntelu ei tunnu kovinkaan luontevalta.

Tai sitten pitäisi ottaa kymmenisen näitä tyylisekous-biisejä ja kuunnella putkeen, josko niistä muodostuisi palasiaan suurempi kokonaisuus.
0   +1 +2
 
Ukkonoa 07.10.2006
vähän junnaava biisi. biitti on kyl hyvä kuuloinen ja toimiva.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 07.10.2006
Mukavasti keinuvaa ja kivaa muuzaakkia! Kyl on letkee tunnelma saatu aikaiseksi.
0   +1 +2
 
electrichaos 07.10.2006
Biisi selkeästi kehittelyvaiheessa kuuntelen tämän mielelläni kun on valmis.
0   +1 +2
 
8
jaskak 07.10.2006
no mutta mikä jottei. oli tämä omantyylistä kyllä. nykyään taitaa tosin olla niin että omaperäisyys ei ole enää omaperäistä?! laulun oisin kaivannut tähän mukaan, mutta kiva oli noinkin.
0   +1 +2
 
psg 07.10.2006
Kelpoa loopittelua. Piano ja skitta ei ihan natsaa parhaalla tavalla yhteen. Teeppä pidempiä kipaleita ja kappaleisiin selkeesti erilaisia osia!

mf / PSG
0   +1 +2
 
9
Kp-Kukka 09.06.2006
paljon erinlaisia ääniä ja sountuja, ne huomaa kun kuuntelee tarkasti..
hauskan kuulonen tapaus.. !
0   +1 +2