Motaatti 14.7

Celluloid Dmage

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
dbgirl 30.08.2007
Ihanan piristävä (3 päivää putkeen ilman unta). Toi räjähdys mikä tapahtu noin puolentoista minsan kohdalla oli ihana :) Kiihkeä. Hieman itämainen. Täynnä paljon kivoja yksityiskohtia (toihan kuulosti joltain mainospuheelta). Kova ja pehmeä -yin & jang. En oikein pidä tuosta metallin kalkkeesta joka on loppuminuuteilla, se häiritsee liialla erottuvuudellaan ja kovuudellaan. Toi lopun pätkiminen laulussa pitää hyvin hereillä kun on niin hypnoosimaista menoa.
0   +1 +2
 
8
Begga(R) 31.01.2007
olisikohan enemmän klubipainotteisempaa kuin tuo Etuvisio rmx 8.0... näin taitaa olla näppylät. tästä saisi enemmän kiskaistua irti jos tätä soittaisi livetilaisuuksissa. tällainen musiikki ei päse oikein oikeuksiinsa kun itse kuuntelee kotona koneelta ja mässyttä samalla jotain leipä, vai mitä? hehheh...
0   +1 +2
 
10
Itapuoli 18.08.2006
tämä lähtee ja iskee heti alitajuntaan kuin pommi... mukavasti pieniä efectejä ja kaikuja... ja meno jatkuu... nopeana... ja hiljaisuus iskee.. ja taas räjähtää... ja vaihtelua piisaa tässäki tarpeeksi ei kyllästy.. soundi maailma on mukavaa... ottaa otteen ja ei päästä irti..
tätä jaksaa kuunnella uudesaan ja uudestaan..
kerrassaan mahtavaa..
10
0   +1 +2
 
9
StoRBa 17.08.2006
Tämä olikin heti huomattavasti enemmän mieleeni. Soundimaailmakin oli ehkä hieman psykedeelisempi kuin edellisessä. Biisissä olikin aivan eri tunnelma kuin ylemmässä mutta toimii vähintäänkin yhtähyvin. Narisevat bassot sekä selkeämmät melodialinjat ja kolisevat perkussiot toimii meikäläiselle. Tätä olisi mukavaa kuulla jatkossakin.
0   +1 +2
 
10
Taika-Kim 13.08.2006
mä en jaksa tätä teknisesti analysoida paitsi et kaikki on kohdallaan ja tää on tosi kaunis kans. jee :) ihan mahtavaa. mul tulee tosi paljon twisted-kauden hallucinogen mieleen. ja se on vaan hyvä! :):)
0   +1 +2
 
9
Radio24h 01.08.2006
Luovuuden ja äänimaailman aistillisuuden kohtaaminen on jälleen toteutunut. Psy ei ole vaikea taiteenlaji, ei edes ole taiteeksi tai vaikeeksi kuunneltavaksi tarkoitettu eikä myöskään valtavirran ymmärrettävaksi tehty... vaan tajunnan leijuntaa, ideaa, halua ja tahtoa sekä luovuuden kohtaamista äänimaailmassa jonka loistava tekijä / toteuttaja / tuottaja on halunut rakentaa joko itselleen tai edes niille useille kuulijoille jotka tämän on löytänyt.

Ammattimaisesti tehty, rakenneltu, idea pysyy kasassa. Jatkojalostus...? Muutama pieni juttu...
Ei kommenttia koska haluan tuottajan (tekijän) virallisen viimeisimmän version kuultavaksi ja sitten vasta tulee tekninen / tuotanto kommentti.

Tällä versiolla juttu on todella hallinnassa.

Biisi tarvitsee pari pientä lisä jytkettä... soundit ja viimeistely huippuluokkaa.
Melodia kulkuun voisi heittää jotain rajumpaa... jotain yllätyksellistä rakennemuutosta kesken kaiken tai jotain. Lisämaustetta... vai olisiko tämä se ns clubi versio soitettavaksi, se suuri show on vasta tuloillaan ...

Cheers:)
0   +1 +2
 
JamesMercy 27.07.2006
Pyydän anteeksi, en osaa. Psytrance tuntuu aina olevan itselleni yhtä outoa ja ahdistavaa - vaikka muutaman valonpilkahduksen olenkin sieltä täältä löytänyt. Nyt mentiin ehkä aavistuksen helpommissa tunnelmissa kuin monasti. Narinabassot olivat heti alkuun oikein miellyttäviä, oikein toimiva ja hyvinkuljettava soundi. Melodiat ovatkin jo selkeästi hankalampia omaksuttavia, jotenkin toisaalta paikallaan junnaavia - ja toisaalta eteenpäin kuljettavia. Rumpuosasto on makoisaa, erilaisia soundeja löytyy sieltä miellyttävän monta. Perkussiot erityisesti kilkattavat kivasti. Vähiten oikeastaan miellyttävät nuo rakenteessa niin ilmeisen tärkeät ja usein ilmestyvät sukellukset, varsinkaan kun kappale ei tunnu semmoisen jälkeen hirveästi mihinkään muuttuvan. Kuuden minuutin kohdilla mukaan astui useampia uusia juttuja ja elementtejä, ja sieltä löytyikin oikein nautittavia soundeja. Muutenkin kappaleeseen löytyneiden yksittäisten juttujen määrä tuntuu kadehdittavalta.

Jos tämä oli sitten mainstreamjuustoa, niin oli ainakin ihan selkeästi helpompi kuuntelukokemus kuin monesti. Ihan kivaa psykedeliaa tästä irtosi, mutta kun en tosiaan tähän ole vihkiytynyt, niin vaikeaa on isompia kiksejä saada irti.
0   +1 +2
 
8
Cerende 21.07.2006
Psytrance genrenä on mulle sellanen alue, josta on kauheen vaikee sanoa mitään, mutta kyl tää mulle ainakin toimii.
Yksittäisenä biisinä aika irrallisen ja levottoman olone, mut miksattuna sisään johonki aamujatkojen DJ-settiin tää toimis varmasti aivan loistavasti.
Soundit on kohillaan ja kaikki sinänsä itessään levottomat äänet on saatu soundaamaan hyvin yhteen.
Totta puhuakseni kaipailin tähän myös sitä vähän matalampaa osatuoa, siis tyyliin jotain yksinkertasta ja simppeliä bassolinjaa.
Pysyy hyvin kasassa näinki pitkään, vaikka junnaaki paikkoillaan aik apljon, ei siis kuulosta yhtään pahalta "ittensä toistaminen"
Vaikee biisi sanoa mitään järkevää, lyhyesti ja ytimekkäästi; tykkäilen!
0   +1 +2
 
10
Dj Hand 10.07.2006
tai siis ihan vitun hyvä ^^
0   +1 +2
 
10
Dj Hand 10.07.2006
luulin et kaksien metsäbileiden jälkeen ei vois enää kuunnella yhtään vitun psykee, mut ei prkl tää on hyvä :D onnea tuleville keikoille!
0   +1 +2
 
spiritusandasper 09.07.2006
Aika vauhdikasta settiä psytranceks. Yleensä tulee vastaan jumittavampaa matskua. Toimiihan tää kivasti mun mielestä. Mukavasti kaikenlaisia kilkutteluja ja kikkailuja sekä erilaisia näppäriä efektejä tulee vastaan tasaisin väliajoin. Eipä juuri ehdi puutua/kyllästyä meininkiin ainakaan. Rakentelu toimii tyylikkäästi ja odotukset kasvavat ensimmäisten minuuttien aikana mukavasti. Ongelmaksi muodostuu se, että itseasiassa koko biisi jää tuntumaan vain pitkältä rakentelulta tai aika tasaselta vedolta. Ei oikein semmosta todellista tykityskohtaa sitten tulekaan. Itse olisin sellaista tähän settiin kyllä kaipaillut. Jotain todella aivot pehmentävää ruuvausta. Laatu tässä on kyllä kohdallaan ja soundimaailma erittäin toimivalla mallilla mielestäni. Siltä osin loistavaa työtä. Biisinä ei kuitenkaan sytytä niin vahvasti.
0   +1 +2
 
8
Kempura 04.07.2006
Tietämykseni tämänlaisesta musiikista on todella huonoa. Kappale kuulosti kyllä hyvältä vaikkei kyseinen genre olekaan sitä mitä yleensä kuuntelen.
0   +1 +2
 
9
CKT 02.07.2006
Asiallisen kuuloista kamaa! Tykkään kyllä! :)
0   +1 +2
 
9
sipulipekka 29.06.2006
Kyllähän tämä saa pään pyörälle, aivan kuten tuo Etuvisio rmx8.0 ja vie kertakaikkiaan mukanaan. Aivan huomaamatta alkoi jalka vipattaa ja sormet naputtaa pöydän pintaa.

Jokin tästä kuitenkin puuttuu. Se jokin, mistä tämä jäisi erityisesti mieleen. Se, mikä räjäyttäisi tajunnan.
Toisenlainen "räjäytys" kylläkin tapahtui suunnilleen puolentoista minuutin kohdalla, kun säikähdin sitä efektiä.

Mutta muuten, oikein hyvää työtä, taas kerran.
0   +1 +2
 
10
SaunaChum 30.06.2006
Hmmm, virkeän ja kiinnostavan kuuloista kilahtelua. Tajuntaani todellakin koettaa pureutua rytmi, etsii sisältäni alkukantaista tummaihoisen rytmitajua jota potkia liikkeelle ja tanssimaan. Hyvin on otettu iso äänimaailma haltuun, lisäksi kappaleessa riittää toimintaa... Saundeista en edes ala etsimään puutteita, luultavasti edessä olisi vain turha urakka. Kyllä se vain potkii kuin pieni lapsi, kuitenkin samalla rauhoittaen.
Niin, ja erittäin mukavaa että chippiäkin löytyi kappaleen vaiheilta. Siitä, ja ehkä kokonaisuudestakin, kymppi ;)
0   +1 +2
 
8
pihatonttu 24.06.2006
Jesh jesh. Tästä biisistä jää osaks samanlaiset vibat kun tosta etuvisiosta. Mikä ei sinänsä oo huono, koska tän tunnistaa samaks artistiksi kuin edellisenkin kappaleen. Liidit leijuvat taas tuolla jossain avaruuksien ja fraktaalien rajamailla ja tuubibassot tuovat pumppaavutta, jonka voisi aistia koko näkökentän kattavana 'se hengittää'-liikkeenä. Mukavia tausta narinoita ja härinöitä myös.

Saundit ja miksaus on pääosin taas loistavaa työtä, kuten nuo väli "vhuuuush":t jotka tuovat melodian ja basson väliin sopivasti syvyyttä ja saavat biisin matkaamaan valovuosien nopeudella jossain galaksien äärirajoilla. Tällä kertaa myös hihasaundit vetävät huomattavasti mukavammin eteenpäin kun 'kovia' iskuja on hiukan harvemmassa.

...Joudun kuitenkin taas hiukan kitisemään bassoista. En tiedä mikä tässä on, mutta koska melodiat ovat taasen loistavia (ja ilmeisesti ko. projektille ominaisia) niin haluaisi tuon Tuubinpalvojabasson tilalle jotain muuta. Noista melodioista kuulee, että olisi varaa tehdä paljon erilaisempiakin bassolinjoja eikä tuota samaa jumputusta (en sano, että saundi olisi huono - en todellakaan - en vain aina jaksaisi tum-kätäkä-tum-kätäkä...). Mutta kai se on se mihin ihmiset ensimmäisenä bileissä tarttuvat ja jos on tutut bassot niin on helpompi alkaa tanssia kuin jotain erittäin outoa ja itselle vierasta... mutta melodioiden leijuvuus ei mielestäni värity tarpeeksi tuollaisella bassolla, siksipä annan kahdeksan.
0   +1 +2
 
punapää 23.06.2006
ei kyl tuu yhtään tyyppii mieleen joka tekis näin iloisen olosta ja kuullosta saundii ku teikäläiset..mieleen pulpahtaa kesä,aurinko,leveet mega hymysuut!Ihan parhaita kohtia biisissä meikäläisen mielestä oli 3-4min välillä!Lauantaina jäbät gruuvaillaan ja reivataan! 8)
0   +1 +2
 
8
PahaArkk1tehti 22.06.2006
voi siuta mokomaa, en mä osaa sanoa tähän oikein mitään :D ! Hyvät soundit kyllä. Totuus on, että en tiedä tästä mitään, mutta vähän pää tässä nyökkyy. Ugh Ugh.
0   +1 +2
 
10
Creased_Leaf 21.06.2006
Noniin, taattuun tapaan taas mainiota ja esimerkillistä efekteillä leikkimistä ja mainio lopputulos. Kivasti ja nopeesti jysähtää alku käyntiin. Tiukan hallittu basso on oikeen toimiva ratkasu tässä, rumpujen äänistä ei valittamista tule, mun korvaan toimii tollasenaan. Kivoja melodioita ja avaruudenluontia. Äänimaailma ja tunnelman rakentaminen on sulla vahvasti hallussa ja sulla on suuri käsitys miltä kokonaisuuden tulee kuulostaa ja pystyt hahmottaan sen mielessäs. Räjähtää mainiosti puolentoista minuutin kuluttua pienen notkon kautta. Täs on taas kaikkee pientä kivaa ympätty tonne mukaan mainiosti, pienet katkot biitissä joissain kohdissa on kans kivoja. Muuttuu toi melodian pää-ääni jossain kohdassa pikkasen ja taustakin muuttuu vähän samalla. Kummasti ideoita tunnut keksivän ja oot onnistunu ne purkaan. Hahmotuskyky on kyllä huippuluokkaa. Kivaa panorointii tossa yhdessä kohtaa. Soljuu kohti loppuu uudella suurella voimalla ja tässä on jo niin paljon efektei et heikompaa hirvittää. Jos tähän ei keskity ja kuuntelee vaan puolella korvalla niin voi kuulostaa että toistais itseään, mut jos keskittyy niin huomaa taas et miten paljon siinä onkaan ideoita ja vaihteluu, joka on totettu kyl todella mainiosti.
0   +1 +2
 
9
D-Beat 21.06.2006
Joo, tämähän oli varsin veikeä lutkutus. Kuulostaapa pervolta alulta... Hmm... Alku oli jotenkin sekavanoloinen. En ole satavarma mikä sen aiheutti, mutta näin vain kävi. Sitten kuitenkin pikkuhiljaa biisi alkoi aueta oikein mukavasti. Loppua kohti kipale alkaa olla jo itseasiassa toooodella mainionn kuuloinen. Loistavia ihania synakuvioita ja semmonen pykälän hypnoottinen tausta. Myös perkussiopuoli on oikein mukavaisaa, joskin suhteellisen tavallista.

Ainoa varsinainen miinus tässä kappaleessa on juurikin tuo, että varsinainen koukku jäi uupumaan. Semmonen selkeä melodian tapainen sävelkulku tonne johkin, niin johan olisi läheltä kymppia paukkinut.=) Tällaisena 9½
0   +1 +2
 
9
Tää on ihan hyvää psyktrancea , se ei ole mun musaani mutta kuuntelin mielelläni. Koska se on niin hyvin tehtyä.
0   +1 +2
 
9
Tsume 20.06.2006
Taidokasta. Suhteellisen pitkästä pituudestaan ja minimalistisesta tyylistään huolimatta kappaleen progressiivinen rakenne saa ainakin tämän kuulijan jammaamaan alusta loppuun asti. Alku on mitä ovelin reverssinä soivalla loopilla ja tuolla lehmänkellolla. Tästä eteenpäin kappale lähteekin rullaamaan mukavasti psykettävine melodioineen, kaikuefekten ja pienin perkussiomaustein.

Kappaleen vahvinta antia taitavatkin olla juuri monipuolinen ja rytmikäs rakenne ja nuo mielenkiintoiset avaruutta antavat efektit. Melodiaakin löytyy ihan riittävästi ja se on ilmeisen taktisesti jätetty hieman taka-alalle. Erinomainen tuotantojälki puhtaine soundeineen vielä nostaa jo valmiiksi huikeaa vaikutelmaa. Jätänpä jaarittelut sikseen ja kuuntelen lisää... :)
0   +1 +2
 
9
Redfox 20.06.2006
Miksaus on ainakin todella onnistunut, rummuissa on hyvin variaatiota ja melodia on melko onnistunut, en nyt sanoisi iskevä, mutta ammattimainen ja toimiva. Basso kyllä oli aika huomaamaton tai se olisi voinut vetää leveämpääkin rallia taustalla. Kokonaisuuten onnistunut biisi, pitkähkö.
0   +1 +2
 
10
Jerzu 19.06.2006
Iski tajuntaan heti... Siisti melodia... HAitsut ja rummut iskee kybällä... Kuulokkeilla kuunneltuna varmaan sata kertaa siistimpi, täytyy kokeilla... MIelettömiä efektejä oot metsästäny tähän... Siistejä nousuja... Loistava...
0   +1 +2
 
9
accent 19.06.2006
Muuten aivan loistava biisi mutta ei aiheuta addiktiota. Siis että pitäisi palata yhä uudestaan ja uudestaan kuuntelemaan. Kuin pätkä jostain dj-setistä. Mutta tosiaan, kuten monet muut ovat jo sanoneetkin, hieno psykebiisi. Kaikki elementit kohillaan, mikään ei tunnu ylimääräiseltä eikä mitään tunnu puuttuvan. Paitsi se koukku joka saa kuuntelemaan uudestaan. Loppupuoli, viimeiset pari minuuttia, on melkein sellaista kivaa koukutusta mutta pikkasen vielä pitäis tiristää lisää hienoutta siihenkin. Taitavaa työtä silti. Ei tarvinne saundipuolta arvostella kun siinä ei mitään vikaa ole.
0   +1 +2
 
Valandir 19.06.2006
Alkaa kivalla efektoinnilla, mutta bassorumpu ei ainakaan itseäni miellytä. Saisi olla myös hieman jämäkämpi. Bassolinja on aika karskin kuuloinen, ei siis huonolla tavalla. Muhkeat efektit 0:55 ja mennään sitten kivalla rakentelulla eteenpäin. Huomautan taas kuitenkin, etten psytrancesta edelleenkään niin paljon pidä. 1:30 efekti on mielestäni aivan liian kovalla ja melkeinpä pelästyy kun se rävähtää kuulokkeista. Biisi alkaa hieman toistamaan itseään jo tuossa kahden minuutin jälkeen, saisi kikkailla vähän enemmän myös muun kuin efektoinnin kanssa, jotta jaksaisi enemmän innostaa. 3 minuutin jälkeen tuleekin sitten odotettu breikki ja taas on sitä muhkeaa efektointia joka kivasti antaa biisille erittäin laajan äänimaailman. Perkussipuoli pysyy jokseenkin ärsyttävästi koko ajan samana, elikkä siihenkin olisi jotain vaihtelua kovasti kaivannut, koska nyt nuo nakuttavat hihatit kuulostavat vain aika tylsiltä. Miksauspuolessa ei hirveästi mitään moittimista, mutta psytrancessakin käytetään mitä ilmeisemmin vähän erikoisempaa miksausta äänien suhteen. Oho, sieltähän tulee jotain vokaaleitakin tuossa 5:47, jos ne nyt edes vokaaleita olevat. Kuulostavat kyllä omiin korviini erittäin hyviltä ja ovat hienosti leikeltyjä, mutta niitäkin olisi saanut ehkä esitellä jo pari minuuttia aikaisemmin. Hienot pannaukset tuossa 6:50, erittäin hyvin oivallettu. Hyvä loppu.

Noh, kokonaisuutena biisillä on erittäin laaja ja erinomaisesti toteutettu äänimaailma. Joka puolelta kuulee pientä renkutusta ja vingutusta, ja täytyy kyllä nostaa hattua sille. Tosin tämä ei tyylilajina vain jaksa itseäni niin paljon säväyttää, koska biisi toistaa itseään melko ärsyttävästi. Vaikka efektejä onkin miljoona erilaista ja erikuuloista, niin itseään toistavuus tuleekin tuosta saman biitin ja syna/bassolinjojen toistosta. Olisi voinut edes olla jonkinnäköistä sointuvaihdosta, jos sellaista voi nyt edes yleensäkkään psytranceen tehdä. En tiedä sitten halusitteko rajata biisin näin. Kaipasin myös jonkin näköisiä muhkeampia padeja/synia tähän ja muutenkin jotain muuta kuin sitä efektointikikkailua. Kaikesta tästä huolimatta, minulla jää tästä biisistä ihan hyvä maku suuhun ja ihmettelen sitä itsekin. Biisi ikäänkuin kertoo oman tarinansa, josta löytyy rutkasti juonenkäänteitä ja tunteenpurkauksia. Jatkakaa vain samaan malliin, koska näistä saa psytrancen ystävät varmasti enemmän irti iloa kuin minä. Se, että kuuntelen näitä biisejä, menee enemmän vain rakentavan palautteen antamiseen kuin itse biisin nauttimiseen. Hyvää kesää ja juhannusta sinne suuntaan! :)
0   +1 +2
 
9
Pöykäri 18.06.2006
Normaalisti ei yhtään mun kauraa mutta, olipas hienosti tehtyä musaa! Hienot saundit ja tuo "päräytys" teemassa pisti odettelemaan aina uutta ja uutta... Just kun meinasin ykstoikkoseksi alkaa moittimaan alkoi ttapahtua. Hukkaan meni haukut. Koska olen vanha ja vanhanaikanen jäärä enempi melodisuutta kaipaisin. Rytmisesti toimii helevetin hyvin. Lopun puuntakaa tulevat vokaaleilta kuulostavat äänet toimivat tosi hyvin.
Kreit!
0   +1 +2
 
9
dj musical 18.06.2006
Kovalla basso melodia pimputtelulla lähtee käyntiin.
Sitten tulee mukaan kaikenmaailman efektejä ja jutskia.
Oho 1.30 kohta oli aikas sairaan hyvä ja auttoi biisiä pysymään kasassa entistä enemmän.Kick on juuri sopiva, eikä sellainen alleensa jättävä massiivinen BUUM.

Mutta hei, kaikinpuolin siistiä menoa :)
0   +1 +2
 
10
To1 17.06.2006
Nyt tämän artistin biisit ovat niin ammattimaista luokkaa että mitään huonoa sanottavaa ei tunnu löytyvän. Soundit ovat erittäin loistavan kuuloisia ja äänimaailma on aivan psykedeelisen loistava. Eniten juuri tämän artistin musiikissa pidän siitä, että jokainen biisi nostattaa jonkinlaisen ihmeellisen tunnelman, joka kertakaikkiaan valtaa mielen.
Jos tätäkin biisiä ruvettaisiin tutkimaan basso linjan ja melodian kulun kannalta, kyseessä olisi varsin säälittävä sekava räpellys, mutta kun huomio kiinnitetään tunnelmaan niinkuin yleensä trance/psytrance biiseissä niin eihän tälle voi muutakuin hattua nostaa! Antaisin 20 pistettä jos voisin :(
0   +1 +2
 
LILQuest 17.06.2006
Juu, ei ihan mun musaa, mutta kun elektronist musaa tässä nyt kummatkin tekee ni eiköhän täst jotain osaa sanoo...
Alus on aika jännä efekti saatu tol tommosel reverse-kuulosel jutul.
Ite biisi (vai pitäiskö tätäki kutsuu biitiks ?) alkaa tosi nopeesti. Yleensä jos on jotain tämmösii potku musaa tullu kuunneltuu ni introt on aina tosi pitkii ja pikkuhiljaa tulee esille instrut ja se käyntiin lähteminen aina junnaa, mutta täs nyt päästää heti ite asiaan.

Aluks toi basari pikkusen osuu korvaan kun on noinki terävä, mut tässä ku on jo aikansa kuunnellu ni kyl se sopii tähän tosi hyvin.
Yleensä ku kuuntelee tämmöst musaa mikä ei nyt oo ihan sitä omaa juttuu ja varsinki tämmöst nopeeta jumputusta ni tulee aina semmonen paniikki fiilis kun on tottunu ehkä selvempiin ja hitaampiin melodioihin ja rumpuihin, mut täs nyt ei noi melodiat mee toistensa päälle niin rankasti mitä vois nopeesti kuvitella.
Mutta täytyy myööntää et loppuu kohden toi stoppi-napin painamisen pakottava fiilis kyl tulee esiin kun lopussa yritetää sitte viel pienes ajas näyttää kaikki osaaminen ja omast mielest toi menee vähä puuroks toi loppu.
Instrut pääosin siistin ja hyvän kuulosii. Miksattu nättei efektei messiin.
Tossa about 1:30 toi taukokohta saundas hyvälle. Sen jälkeen toi räjähdys tai mikä nyt onkaan ni jotenki ei sopinu tohon äänimaailmaan. Tuli jotenki liian esille sieltä. Semmonen tummempi ja viel kolkompi ääni oli tuntunu ehkä paremmalt ??
Jep !!
0   +1 +2
 
9
raaka-Ana 17.06.2006
Osaavaa alan musaa.Soundit svengaavat makeesti....Itse biisi kulkee makeesti kohti määränpäätä.Tässä kuulija joutuu tripille,halusi tai ei:)
Varmasti alan diggaajat jorailee tätä aamuun asti:D
0   +1 +2
 
9
Root 17.06.2006
Alku oli ihan pakko kuunnella pari kertaa uudelleen, koska se kuulosti niin jännältä. Yleisesti ottaen ihan jeppis biisi, en keksi mitään pahaa sanottavaa oikeastaan.. Soundit toimii, samoin melodiat. Efektitkin potkii aika kivasti. Keep up the good work :)
0   +1 +2
 
10
odkid 17.06.2006
Ainakin tässä mielentilassa toimii aika täydellisesti, oli monia polkuja mitä pystyi tässä biisissä kulkemaan. Kokonaisuus tukee nyansseja ja nyanssit kokonaisuutta. Sekä yksityiskohtiin että kokonaisuuteen pystyi uppoutumaan. Vei kyllä mieltä avarammille aukeille.

Hyvä Henry!
0   +1 +2
 
9
Arde1 17.06.2006
vai että tällästä eipä ole ennen tällästä tullut kuuneltua mikserissä taikka kommentoitua, mutta no ihan jees tällänen nopea ja melodinen biisi/biitti.
varmasti omassa genressään hyvää, mutta en osaa verrata muihin tämän genren artisteihin koska en ole kuullu :`( mutta annan tästä 9.
0   +1 +2
 
10
RHP 16.06.2006
Mahtava biisi, genre ei edes ole sellaista mitä usein kyllä kuuntelen mutta kyllä taas toimii =) täytyy tosissaan odotella sitä viimeistä versiota jos se on vielä parempi kuin tämä =)
0   +1 +2
 
10
Naapuris69 16.06.2006
Kummatikin biisit, on hyviä, mutta tässä on sitä jotain...
0   +1 +2
 
10
Noison 16.06.2006
Mieletöntä! Biisi alkaa kivasti pienellä haitsun iskulla ja on muutenkin todella vauhdikas. Biisin psykedelisyys tulee myös heti esiin biisin alussa. Bassolinja on todella hyvä ja hyvin toteutettu kuten normaalisti ja kulkeekin erittäin mukavasti melodioiden ja muiden soundien mukana nostattaen tunnelmaa äärettömyyksiin. 1.30 kohdalla tuleva eittäin komea ja omalaatuinen räjähdys efekti on todella korvia hivelevä ja antaakin lisä potkua biisiin ja nostattaa tunnelmaa entistäkin korkeammalle. Nautinnollisen psykedelistä musiikkia ja kaikin puolin loistavaa. Olette onnistuneet kyllä täydellisesti äänimaailman luomisessa ja biisin toteutuksessa. Biisien tunnelmoinnista teille pitäisi ojentaa kyllä palkinto! Ei voi kertakaikkiaan muuta kuin ihailla työtänne ja nauttia tuotoksistanne. Tämäkin on jotain niin mahtavaa ja herkkua korville. :) 10!
0   +1 +2
 
Siddhartha 16.06.2006
no niin... elikkäs, tranceahan tämä. psy-kategoriakin on otettu mukaan ja matkaan ja mukavastihan siellä taustalla tapahtuukin koko ajan. hyviä saundeja ja kilinöitä ja mitä kaikkea siellä onkaan. eritoten mä panin merkille tässä tasasesa tamppaamisessa ne muutamat katkot ja leikittelyt sillä basarilla. näistä jälkimmäistä olis toivonu enemmänkin nyt tää on NIIIIIIIIIIIIN tasanen. meinaan vaan ett jollakin koukulla tai tvistillä tää olis laittanu päätä kiepille vieläkin enemmän(henkilökohtaisesti ajateltuna se olis toivottavaa, ellei jopa suotavaakin). no mutta se siitä kritiikin poikasesta. tää on tyylilajille uskollista ja kaikin puolin hyvin toteutettua, homma tuntuu olevan hallussa.
0   +1 +2
 
9
Gumma 16.06.2006
lueskelin kommentteja ja oli niin pitkiä arvosteluita että ei jaksanu lukee loppuun, paljon sanottavaa :) mut mä sanon vaan et TODELLA HYVÄ BIISI!!! nyt vaa venailen mahdollisuutta liveen ku jäi elves ball väliin... :D Ps. jatkakaa piru vie samaan malliin!! lisää hyvää soundii!!
0   +1 +2
 
8
Saunavihta 16.06.2006
Vaikken tällästä musaa oikeen kuuntelekkaan, nii yllätykseksi voin sanoa, että ihan tykkäilin
0   +1 +2
 
viherkukko 16.06.2006
mä en oo oikee henkilö kommentoimaa tälläst musiikkii :D
0   +1 +2
 
9
celsius 16.06.2006
hyvältä kuulostaa vaikka harvemmin sitä tulee tämmöstä kuunneltua
0   +1 +2
 
5
unrest 16.06.2006
jotenkin kummallista möykkää. Ihan hauskan kuuloista ja joku siitä varmaan tykkääkin mutta itse en pidä tästä musiikista ollenkaan, jos konemusaa kuuntelen niin hieman synkempää kamaa esim. Darkwavea
0   +1 +2
 
9
oomppu 16.06.2006
Tätä jaksaa kuunnella, vaik en yleensä kuuntele tällästä musaa. Kuitenkin, tykkäsin tästä ja tuun kuunteleen tän varmaa pari kertaa uudestaankin :)
0   +1 +2
 
Shitstormer 16.06.2006
Vittu en ois uskonu tätä sanovani, mutta tää on uskomaton! Trancee mm..
0   +1 +2
 
10
makes69 16.06.2006
True sound of psytrance
0   +1 +2
 
8
vinsent 16.06.2006
Esso-musaa, ihan jees
0   +1 +2
 
Ceekayed 16.06.2006
No nyt alkaa olla soundipuolikin kasassa niin hyvin että uskaltaa painaa tuota faninappulaa tällekin projektille. :)

Loistavia Shponglemaisia melodioita väsätty perustrance-maisen jumputuksen päälle. Harvinaisen virkistävän kuuloinen hybridi.
Enemmän melodiallista sisältöä kyllä kaipaisin - nyt koko biisi vain valuu läpi tajunnan ilman mitään kiinnekohtaa mihin tarttua. Iskevät psykemelodiat joista saisi kunnolla kiinni lämmittäisi tätäkin viisua ainakin minun korvissani.
Ja toinen seikka on sitten taas se että rummut kaipaavat enemmän "groovea" mukaan. Enemmän haitsuja, congia, kilinää, kalinaa, kolinaa - jotain joka saa kuuntelijan välillä myös kuolaamaan pelkkästään biisin rytmiikkaa.

Soundeista ja miksauksesta ei voi kun sanoa että whoa. Kuuden minuutin paikkeilla kyllä on vähän liiaksi ylä-keskiääniä, jos nyt välttämättä pitää jotain vikaa löytää. :)

No, näillä mennään. Jäänen odottelemaan herrailta lisää materiaalia.
0   +1 +2
 
7
Nasic 16.06.2006
Hmm...joo. En oikee tällast musaa muute kuuntel ja oon vähä huono arvostelee tätä, mut siihe verrattun mitä oon tällast musaa kuullu, ni tää oli kyl sielt parhaimmast pääst. Ei ollu sellast ärsyttävää toistoa. Iha hyviä melodioit ja kyl tätä iha jaksais bilettää x>. Iha ok.
0   +1 +2
 
10
Imp 15.06.2006
Hieno kokonaisuus.
Selkeä miksaus.
Hyvät efektoinnit ja rullaavat soundit.Ei tässä biisissä ole mitään huonoa. Mun korvaan tää kuullostaa ihan virheettömältä.Hyvin biisi on saatu soundaamaan.Loppua kohden odotettu variaatio ja pienet mutta maukkaat rakenteen muutokset tekevät tästä erittäin mielellään kuunneltavan biisin
0   +1 +2
 
10
Chi-Xi-Stigma 15.06.2006
Hieman selkeämpi kokonaisuus verrattuna tuohon Etuvisio rmx 8.0 biisiin. Biisi rullaa hienosti eteenpäin siinä sivussa tajuntaa laajentaen. Pidän todella paljon molempien biisien soundimaailmasta. Sointi on selkeä ja se "perus trance kick" on onneksi näissä hieman hillitympää ja soi enemmänkin naksahtaen kuin tömähtäen. Jotenkin olisin tässäkin biisissä halunnut kuulla taustalla joitain bassomelodioita, mutta voi hyvin olla mahdollista, että se tekisi tästä vähemmän hallitun kokonaisuuden. Tässä kuitenkin tapahtuu niin paljon kaikkea mielenkiintoista, että minun "bassokuvio visioni" puuttuminen tästä teoksesta, ei laske sen arvoa yhtään. Te olette loistava. Paikka on teidän!
0   +1 +2
 
10
SpeaK 22.06.2006
Aikamoista full-on meininkiä. Miksaus on todella huipputasoa. Selkeä ja jytisevä alapää, kirkas, ja hyvin panoroitu yläpää. Melodiat sekä soundit ujeltavat monipuolisesti ja kekseliäästi läpi biisin. Todella yksityiskohtaista menoa näinkin täysillä käyvään kappaleeseen. (ei mitenkään huono homma, lähinnä ihmetyttää) Kyllähän tällä jo transsi saavutetaan. Vaikka en itse kamalasti tanssimista harrastakkaan, tämä varmasti olisi kohtuullisen mieletön tanssilattian räjäyttäjä. Tai ainakin minä siellä hetkuisin. :P

Kaunista, selkeää, psykedeelistä, ja oikeen mukavan junkkamaista. Enpäs muuten tällä kertaa löydä yhtäkään valituksen aihetta. Pakko se kymppi on vihdoin tiputtaa, ihan jo minun mielestäni ammattilaisasteikolla. Hieno tuotos.
0   +1 +2